Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alex_sandereczka']Śliczna Bella ;)
Jak ona wlazła na to drzewo ? :)

dzięki:)
drzewo ogólnie jest małe, a to gdzie Bella wlazła jest nisko, nie miała żadnego problemu z wejściem tam:)

[quote name='wiska']tunia tylko raz weszla na drzewo-za wiewiorka!! :D

hehe :D to kiedy idziemy na spacer:cool3:

[quote name='tina i irish']ciekawe czego szukała na drzewie:)

[quote name='gusia1972']jedzenia hehe :D

dokładnie, jedzenia:evil_lol:

Zapraszamy na nowo powstałego bloga Belli!
http://labbella.wordpress.com/

cdn

Posted

[quote name='wiska']kiedy chcesz :D tylko na ten tydzien jade na narty...ale po feriach jestem chetna :)

to myślę, ze po feriach zgadamy się na spacer:) ja dziś byłam w skowronim i tak się rozglądałam czy może Was nie wypatrzę, ale nie widziałam.

portret z dzisiejszego parkowego spaceru :) zdjęć mam więcej i większość zawędruje na bloga jeszcze dziś:)

Posted

[quote name='tina i irish']http://i829.photobucket.com/albums/zz215/BellaLab/park%20skowroni%20zima/Bella622.jpg uroczo wygląda w czerwieni:loveu: chyba najbardziej mi się podoba w tym kolorze

[quote name='Magda25']Byłam na waszym blogu. Genialnie sie zapowiada ;)

dziękuje

zdjęcia z soboty są już na blogu:) a wczoraj byłyśmy na labowym spotkaniu:multi:
Bella

Aksel

J i Grapy

Kala i Aksel

Laki i Bella, której z wrażenia łapy się poplątały:cool3:

Posted

fajnie że przyszłaś Teresko :) z Mileną stwierdziłyśmy, że jak się trochę cieplej zrobi to chętnie na jakiś spacerek klikerowy byśmy z Tobą się umówiły :) taki, że nam pokażesz co i jak i będziemy swoje psiaki pod Twoim okiem klikerować :)

a teraz coś Ci wkleję :)

Bella :)

dziewczęta na ploteczkach :)

Bella w locie :)

Posted

[quote name='gusia1972']fajnie że przyszłaś Teresko :) z Mileną stwierdziłyśmy, że jak się trochę cieplej zrobi to chętnie na jakiś spacerek klikerowy byśmy z Tobą się umówiły :) taki, że nam pokażesz co i jak i będziemy swoje psiaki pod Twoim okiem klikerować :)

a teraz coś Ci wkleję :)
[/QUOTE]

Ja na spacer bardzo chętnie, zwłaszcza klikerowy:)

bardzo dziękuje za zdjęcia Bellci! mogę porwać niektóre na blog i bardzo powoli powstającą stronę www?

Posted

Cześć!
Filmik boski, pochwalę się, że eMosław doggie zen z jedzeniem ogarnia w pełni tylko robi to po swojemu. Tzn. dokłada do tego ślinę:lol::lol::lol:
Widzę, że Bella prezentowała sztuczki na spotkaniu, surykatka na pniu bardzo fajna;)

Posted

BellaLab napisał(a):
Hej, Bella wyłącza ślinienie przy tym, ale pięknie to nadrabia przy kolacji:lol:
Dzięki:)

Mój się przy kolacji mniej ślini;)
W ogóle to jaka będzie Wasza kolejna sztuczka?

Posted

Kinia napisał(a):

W ogóle to jaka będzie Wasza kolejna sztuczka?

Wczoraj zaczęłam klikać kiwanie głową na NIE dojdzie do tego komenda, która przy labie będzie brzmiała dość dziwnie:evil_lol: potem planuje zrobić kiwanie na TAK.
Ostatnio też Bella nauczyła się chodzić w kapciach:lol: ale chyba już pisałam...
Pomysłów za bardzo już nie mam, więc poza tym dopracowujemy co się da i robimy jakieś dziwactwa na równowagę, typu: surykatka na udach, wchodzenie na umiejscowioną piłkę do siatki:evil_lol:

Bella ostatnio dostała nowe legowisko:)

pierwsze zdjęcia kłamią;) legowisko jest bordowe, nie czerwone.

Posted

BellaLab napisał(a):
Wczoraj zaczęłam klikać kiwanie głową na NIE dojdzie do tego komenda, która przy labie będzie brzmiała dość dziwnie:evil_lol: potem planuje zrobić kiwanie na TAK.
Ostatnio też Bella nauczyła się chodzić w kapciach:lol: ale chyba już pisałam...
Pomysłów za bardzo już nie mam, więc poza tym dopracowujemy co się da i robimy jakieś dziwactwa na równowagę, typu: surykatka na udach, wchodzenie na umiejscowioną piłkę do siatki:evil_lol:

"Chcesz jeść?" :lol:
Umiejscowiona piłka do siatki to coś dla nas, ale nie użyję do tych celów mojej ukochanej piłeczki:lol: poza tym eM mógłby ją skonsumować zębami :)

Legowisko bardzo ładne;)

Posted

gusia1972 napisał(a):
wow łóżeczko pierwsza klasa :)

dzięki:)

Kinia napisał(a):
"Chcesz jeść?" :lol:
Umiejscowiona piłka do siatki to coś dla nas, ale nie użyję do tych celów mojej ukochanej piłeczki:lol: poza tym eM mógłby ją skonsumować zębami :)

Legowisko bardzo ładne;)

dokładniej "lubisz jeść?":lol: nie ma to jak robienie głupka z własnego psa:evil_lol:
dzięki;)

jedno z tych dziwactw na równowagę:)