Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My w parku byłyśmy dziś jednak, bo miało być chłodniej, jednak dla Belli i tak za gorąco... Ale była dzielnym pieskiem i posztuczkowała trochę i pofrisbowała, a Pańcia porobiła kilka bardzo strasznych zdjęć...

Posted

C&B napisał(a):

Kinia napisał(a):
Cudna ta druga fotka:loveu:

madziulik_13 napisał(a):
http://i26.tinypic.com/2beb0w.jpg świetnie ! :loveu::loveu:

alex_sandereczka napisał(a):

Dziękujemy:)

tina i irish napisał(a):
a możesz zdradzić jak przeszłyście do stania tylnimi łapami na misce? najpierw wszytskimi czterema? Irish obchodzi dookoła miskę stojąc na niej tylko przednimi, i na tym się zatrzymałyśmy

http://i31.tinypic.com/2w6xjcj.jpg te oczka:loveu:

YouTube - Kształtowanie/ Shaping o to chodzi?
To kształtowałam, od dotknięcia nosem, aż do obrotów wokół... Był moment gdzie ze stania 4 łapami przeszłyśmy do stania tylko tylnymi, a potem doszło do obchodzenia z tylnymi łapami na misce:)
Jeśli chodzi o wchodzenie na coś tyłem, to zaczynałam od wchodzenia na 1 książkę, potem drugą itd. Psina umiała się już cofać i początkowo używałam komendy na cofanie właśnie.

Tak w ogóle to:

złodziejom mówimy STOP! Dziś na nk znalazłam, profil z Bellowymi fotkami...:angryy: Postraszyłam 11letnie dziecko i napisałam do nk, z prośbą o usuniecie profilu, na razie bez skutku:angryy:

Posted

dziękuję. chodziło mi właśnie o to gdy jeszcze pies nie potrafi wchodzić na coś tyłem więc z tymi książkami spróbujemy.

kiedyś na nk też znalazłam profil cały o irish z jej zdjęciami, napisałam prośbę do nich i jeszcze tego samego dnia usunęli. ale nie da się wszystkiego wyłapać, złodzieje byli i będą niestety.

Posted

Więc konta są 3:angryy: Jak do jutra to nie zniknie to mnie krew zaleje:angryy: Jeszcze co ciekawe ktoś się podszywa pode mnie... Dziecko nr1 pisze do dziecka nr2, ze ukradło mu JEGO Belle i JEGO zdjęcia. Foty, nie są ukradzione z dogo, ani z innego forum, tylko z pewnego portalu na którym od miesięcy już mnie nie było... Portal słynie z dużej ilości nudzących się dzieci...