Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia napisał(a):
Fajne spacerkowe foty!
Wymyśl jakąs bardzo trudną sztuczke, to będziesz miała na dłużej;)

Dzięki
Chyba spróbujemy podnoszenia łap naprzemiennie:diabloti:

gusia1972 napisał(a):
Obejrzałam sobie całą Twoją galerię i jestem pod wrażeniem :) moja Kala uprawia sporty psie ale zaniedbałam klikera i różne sztuczki :( trzeba się będzie poprawić bo do frisbee sporo Waszych sztuczek by się przydało :)

a frisbee jak Wam idzie ?? co Bella już potrafi ?

Dzięki:) bardzo miło się czyta.

Frisbee już nabiera jakiś tam kształtów, bo ja w końcu jako tako umiem rzucać:multi: Ogólnie rzecz biorąc to overy są naszą miłością, teraz ja uczepiłam się multiple i próbujemy różnych możliwych odmian, zobaczymy co najlepiej nam będzie wychodziło :) Mamy trochę problemy z szybkim puszczaniem dysków, ale pracujemy nad tym :) Mamy tez za sobą pierwsze próby vaulta od pleców, musze tylko jakos nagrac to sobie i zobaczyc co pies tak własciwie robi, bo czesto Bella leci mi jakos tak krzywo i mowy nie ma o złapaniu dysku w powietrzu, a czasem wskakuje na plecy i pozostaje tam:shake: Innym razem leci idealnie(jak dla mnie) i wez tu człowieku zrozum w czym rzecz:roll:

Reszta fotek:

Na spacerku było tez bieganie...

i robienie czegoś dziwnego z uszami...

oraz...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow ! vaulta od pleców ! a ja się boję :) bo to jednak czołg prawie 29 kg ;)
overy owszem też robimy :)
a sama ćwiczysz ?? nie chcesz pod okiem specjalistów ćwiczyć ?? :)
my ćwiczymy tu: woof i zapraszamy na treningi :) w grupie raźniej :)

Posted

gusia1972 napisał(a):
wow ! vaulta od pleców ! a ja się boję :) bo to jednak czołg prawie 29 kg ;)
overy owszem też robimy :)
a sama ćwiczysz ?? nie chcesz pod okiem specjalistów ćwiczyć ?? :)
my ćwiczymy tu: woof i zapraszamy na treningi :) w grupie raźniej :)

Mój czołg ma trochę ponad 29 i jakoś daje rade, ale tylko gdy podpieram się jedną ręką ziemi, inaczej po spotkaniu z pierwszą łapą juz bym leżała:evil_lol:
Ćwiczę sama, w grupie i pod okiem fachowców na pewno by było lepiej, ale na obecną chwile myślę, ze jeszcze za wcześnie... Bella jeszcze za bardzo rozprasza sie przy innych psach/w nowym miejscu... Popracowac za smaki mysle ze dałaby rade, chociaz głowy sobie uciać nie dam, ale na łapanie frisbee byłoby za duzo rozproszen... Pracuje cały czas nad tym skupieniem i widze juz ogromna poprawe, jak bedzie jeszcze lepiej z nasza praca w rozproszeniach, to postaramy sie dotrzeć tam :)

Posted

Bellalab w każdym bądź razie zapraszamy :) u nas psy i właściciele są w różnym stopniu zaawansowania :) niektóre teamy występują na zawodach DCDC jak Milena z Zoriką czy Agnieszka z Robinem a niektórzy stawiają swoje pierwsze kroki :) i mamy straszną różnorodność rasową :) 2 laby, 2 bordery, 2 ONki, Berded Colie, wyżła waimara, posokowca bawarskiego, teriera, po maciezyńskiem zaraz wraca owczarek australijski .... jeszcze pewnie kogoś ominełam :) noo i przedewszystkim my uczymy się rzucać i rzucać :) dwa tygodnie temu był u nas Darek Radomski na seminarium :) rewelacja po prostu :) takie spotkanie z taką wiedzą jest bezcenne :)

noo i oprócz frisbee trenujemy tam flyball :) co nam najlepiej wychodzi :) bo Kala jest zaślepiona jak zobaczy piłkę :)

Posted

[quote name='gusia1972']Bellalab w każdym bądź razie zapraszamy :) u nas psy i właściciele są w różnym stopniu zaawansowania :) niektóre teamy występują na zawodach DCDC jak Milena z Zoriką czy Agnieszka z Robinem a niektórzy stawiają swoje pierwsze kroki :) i mamy straszną różnorodność rasową :) 2 laby, 2 bordery, 2 ONki, Berded Colie, wyżła waimara, posokowca bawarskiego, teriera, po maciezyńskiem zaraz wraca owczarek australijski .... jeszcze pewnie kogoś ominełam :) noo i przedewszystkim my uczymy się rzucać i rzucać :) dwa tygodnie temu był u nas Darek Radomski na seminarium :) rewelacja po prostu :) takie spotkanie z taką wiedzą jest bezcenne :)

noo i oprócz frisbee trenujemy tam flyball :) co nam najlepiej wychodzi :) bo Kala jest zaślepiona jak zobaczy piłkę :)

ojj, zazdroszczę seminarium:loveu:

[quote name='Kinia']Hejo!
Sporo już umiecie z frisbee, liczę na filmik:) My się ciągle męczymy z przynoszeniem i rozróżnianiem, ale jest coraz lepiej;)

Sam frisbowy filmik będzie, jak znajdę jakiś przyzwoity kawałek ścietej trawy:roll: A jakieś fragmenty-m.in. overy mam zamiar wpleść do nastepnego filmiku;)

[quote name='Foxowa']Cudna Bella :loveu::loveu:

[quote name='Inkaa']http://i29.tinypic.com/34il9ar.jpg
Slicznie :loveu:

iiii, bardzo nam się przyda lista sztuczek na poprzedniej stronie. Napewno skorzystamy.

Dziękujemy:loveu:

Na kolejne spacerowe fotki ktoś chetny?

Posted

BellaLab napisał(a):
ojj, zazdroszczę seminarium:loveu:

Na kolejne spacerowe fotki ktoś chetny?

kolejne seminarium jest planowane na jesieni :cool3: może się skusisz :cool3:

noo i dawaj te fotki :razz:

Posted

witam się pierwszy raz w galerii ;)...
i muszę zacząć od innej sprawy:

i mamy straszną różnorodność rasową :smile: 2 laby, 2 bordery, 2 ONki, Berded Colie, wyżła waimara, posokowca bawarskiego, teriera, po maciezyńskiem zaraz wraca owczarek australijski .... jeszcze pewnie kogoś ominełam :smile:

no pewnie,że pominęłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje 2 kundle!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

no a teraz z chęcią zobaczę spacerowe zdjęcia :lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
witam się pierwszy raz w galerii ;)...

no pewnie,że pominęłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje 2 kundle!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Tania normalnie popłakałam się ze smiechu :megagrin: już Cię zobaczyłam z tym bejzbolem na furtce na teren ZK :lol:
noo sory :flaming:ale ja już wiekowa sklerotyczka jestem :cool3: wybacz mi :razz: zapomniałm o dwóch pięknych i zdolnych kundlicach Kieleckich :grins:

Posted

[quote name='Kinia']Ja chętna!

[quote name='Foxowa']Tak, tak:cool3:
Wstawiaj :diabloti:

[quote name='gusia1972']kolejne seminarium jest planowane na jesieni :cool3: może się skusisz :cool3:

noo i dawaj te fotki :razz:

[quote name='Od-Nowa']witam się pierwszy raz w galerii ;)...

Witamy:multi:

A teraz fotki

Posted

poprzeglądałam sobie Wasze filmiki i jestem pod wrażeniem.
Kawał pracy. podziwiam
teraz już tylko muszę wyszukać w kartonach poremontowych klikający cud i do roboty :evil_lol: natchnęłaś mnie

może kiedyś dałabyś się wyciągnąć na spacer i pokazać coś na żywo?;)
myślę,że Gusia chętnie by się przyłączyła:cool3:

Posted

Od-Nowa napisał(a):

noo jasne !!! jak najbardziej jestem za !! :multi:

Posted

Od-Nowa napisał(a):

noo jasne !! jak najbardziej jestem za :multi: