Olcia P. Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Nasz forumowy przyjaciel Jarek sie nie chwili, ale ja to zrobie za niego! Czesiu Jarka Gorzały zdobył wszystko co mozliwe na wystawie w Wilnie. CAC, CACIB i BOB -- Jareczek jestem dumna z Czesia :D ( no z Ciebie tez zeby nie bylo... :evilbat: ) I juz niedlugo Che Guevara Ca de Bou Animus Fortis zdobędzie championat kolejnego kraju :D Brawoooooo i gratulacje serdeczne Jarek napisz co i jak, jak wyglądała wystawa, jak sędziowie no i wogole wszystko wszystko, a najlpeiej fotorelacja!!!!!!! Quote
Olcia P. Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 BOOOOOOOOSKO :evilbat: :evilbat: :evilbat: GRATULUJE JESZCZE RAZ! Mam nadzieję , że Uzi też tak będzie wymiatał :D :evilbat: Quote
Marek z Gromem Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 GRATULACJE :) zadzwonie w tygodniu to pogadamy :evilbat: Quote
ajka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 wow, gratulujemy Atarkcyjnemu Czesławowi :D Choremu Gorzale zdrówka życzymy, coby mół się napawić zwycięstwem należycie :wink: Quote
Recommended Posts