Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super foty:lol:, a wrzosy rewelacja http://lh4.ggpht.com/_YtLv7qBPn3w/TKrzqIcVBQI/AAAAAAAAB3c/gmLD1rLyfkQ/s720/DSC00717.JPG straasznie je lubie;).
Dodam rowniez, ze masz fajna zielen w okolo domku http://lh4.ggpht.com/_YtLv7qBPn3w/TKr0MiobyuI/AAAAAAAAB5g/0hQ10pJH4Gg/s720/DSC00749.JPG.... mnie troche zajmie aby cos na dzialce posadzic - tam tylko zielska mam po pachy :evil_lol:.
WOW .... ale Olek ma bujny wlos, http://lh6.ggpht.com/_YtLv7qBPn3w/TKr0oxQE_5I/AAAAAAAAB7I/e7MZR78T34M/s720/DSC00776.JPG:cool3::lol:, poza rewela - od razu widac, ze nie na jednej wystawie byl ;).

Posted

Kasia dzieki za miłe słowa na temat moich fot.
Wrzosy to fobia mojej mamci, w ogóle cały ogród to jej zasługa i mojego tatka (on najczęściej przeszkadza mamie :evil_lol: )
Uwierz mi że to co widać na zdjęciach ma 15 lat :razz: działka jeszcze była zarośnięta żytem tylko dojazd do altanki wycięty i woda doprowadzone to mama już wsadzała drzewka krzaki itp. no i tak urosły.

A Olek ma baaardzo gęsty włos, jak większość psów spokrewnionych z Sasquehanną, chociaż Olek ma wybitnie gęsty :loveu:. I strasznie szybko odrasta po skubaniu. Na tych zdjeciach jest trzy tygodnie po (wszystko mial na raz robione po za głową i tymi okolicami).

Oj byl na wieeeeelu wystawach. Ale on miał to we krwi takie pozy wystawowe. W sumie wiekszość naszych psów non stop wali pozy wystawowe :evil_lol:

Do zobaczyska na klubieeee :multi::multi::multi:
zaraz po pracy lece szykować psy , a koncze o 17. i jak juz je uszykuje to wyruszam w wasze strony ;). dzisiaj u nas pojawil sie pierwszy szron, jeszcze gdzie nie gdzie jest, wiec podróż nad ranem cienko widze więc wyruszać będziemy ok 24- 1 w nocy i po woli po woli sie do was doturlamy :evil_lol:

Maraton jak jasna ciasna, ale ja juz wyćwiczona jestem. Jak w Lutym wracałam z Presov ze słowacji z koleżanką:p, która kierowała a ja trzymałam w drodze towarzystwo(czasem marnie mi to wychodziło:sleeping: ale starałam się ) do mnie pod dom dotarłyśmy w poniedziałek o 7 rano a ja o 8 do pracy i o 9 wyjazd z Kalisza do Łodzi cyrka 110 kilometrów. Cały dzień na chodzie i o 17 powrót dwie godziny do domu.

Normalnie czulam sie jak terminator co mu sie baterie kończą...w domu padłam jak przysłowiowa "kawka"

Posted

Wow, niezla masz kondycje ;) - ja z takiego maratonu chyba bym sie wypisala :evil_lol:.
Ciesze sie, ze sie zobaczymy i jedzcie ostroznie ;).
Powodzenia na wystawie:lol:.

Posted

niestety moje wolne sie odwidzialo i ja zostalam w pracy a moja mamcia pojechała sama...Shaker w klasie otwartej 4, tyle wiem o nim, ani jak sie zachowywal, ani jak sie pokazał, ani opisu nie wieeeeeeeeeem ;-( ta moja mama to zakrecona :/

Posted

[quote name='Tiesto_kennel']niestety moje wolne sie odwidzialo i ja zostalam w pracy a moja mamcia pojechała sama...Shaker w klasie otwartej 4, tyle wiem o nim, ani jak sie zachowywal, ani jak sie pokazał, ani opisu nie wieeeeeeeeeem ;-( ta moja mama to zakrecona :/[/QUOTE]
Zycie czesto robi nam takie niespodzianki :shake: ale mam nadzieje, ze za ktoryms, nastepnym razem uda nam sie poznac :lol:.
TZ robil zdjecia a ja pilnowalam zacieczkowanej Holly:splat:wiec nie mialam mozliwosci poprzygladania sie psom :placz:. Mam nadzieje, ze juz jak 'obrobie' sie z praca znajde chwilke na przejrzenie zdjec i wrzuce cosik do galerii - moze i shaker sie zalapal ;).
Pozdrawiam Cie serdecznie

Posted

Zdjęcia faktycznie nie bardzo ciekawe, ależ oczywiście Doginko dziękuję Ci baaardzo za fotki...teraz wiem czemu był który był. Z mamuśki relacji wynika że pies miał zbadane zęby a nawet migdałki, po czym ogon poszedł w dół :angryy: i temperamentu zostały nici :shake:

Na pocieszenie i dla ciekawych fot pokarze...ale fotki jego braciszka

SHERIDAN w domu Shedan :cool3:

Shedan jest w trakcie szykowania groomingowego...ale nigdzie nie jest zgłoszony na razie;)

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Kochani jestem żyję ;-) ale cieżko mam teraz i w domku i w pracy zakręcenie przed koncem roku. Wszyscy by chcieli schody na święta :/ Jak tylko troche mi sie uspokoji to powrzucam mase fotek jakie narobilam do tej pory i podziele sie z wami Jedną jeszcze malutką nowością :D

Pozdrawiam wszystkich cieplutko bo mnie dzisiaj caly dzien jest - 1,5 stopnia