Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 i cz-s ktore zdazyłam biegając za Robsonem :diabloti::mad: Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 DODAM JESZCZE ŻE ZDJĘCIA BEZ MOJEJ ZGODY NIE MOGĄ BYĆ UŻYWANE!!!! (ostatni dosyć dużo osób kradnie moje fotki i nawet ich nie raczy podpisać ) Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 mam nadzieję że nic nie pomylę z tymi fotkami :razz: Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 ten cz-s wygrał rase :/ i mini cz. z wyzszej połki :D caciby itp Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 i minik na pudełku :multi: Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 decoy na bis puppy 2 lok. i Weronika z Zafirą na 1 miejscu Quote
Doginka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Martuś, super fotki:loveu: Powiedz mi co to wygrało rase w cz-s?:hmmmm: Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 BONUS ...GWIAZDA RADOŚCI (??):???: nie pamietam dokladnie nazwy hodowli wiecej fot tego psa nie bede wklejac bo :shake: nie ma co :eviltong: dorzuce jeszcze fotki naszej dogociółki Korenii:grins: OTY na BIS WETERANÓW niestety mam tylko taką fotkę z wystawy, w lipcu 9 lat :loveu::cool3::bigcool: NICO na grupie w deszczu :-( on mieł dosyć pogody i ja też :shake: Patrzał ja zwiać pod namiot :evil_lol: Quote
bartek z. Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Moje gratulacje wygranych :klacz::klacz: Quote
Korenia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 O widzę, że i tu dogomaniaków uchwyciłam ;) Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że to wy, bo bym was obfociła z każdej strony ;) Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Korenia nic nie szkodzi. I tak jestem Ci bardzo dzwięczna ze te fotki, które nam zrobiłąś nieśiwadomie że to my :D Mam nadzieje że jak aparat wróci z Słowenii z podbojów europejskich specjalistycznych to sie od koleżanek doprosze jeszcze jakichś fot ;) Podobno przytyłam, co wy o tym myślicie ?? ;-(...marzenia Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 ariss napisał(a):dorasta chłopak:evil_lol: :razz: i bardzo dobrze:lol: a motyw z cieczką pokazał już w zeszłym roku;) moja małpa mi dostała w Poznaniu(tego dnia co wystawa), ale tam jedyny pies jaki się nią zainteresował do Diego. Widać jest mało atrakcyjna:evil_lol: Po co miał się chłopak napalać jak wiedział że i tak nie dostanie ;-) Quote
kaho Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Foty fajowe:happy1:, i oczywiscie gratulacje:klacz:. Quote
Doginka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Że przytyłaś:hmmmm: Być może troszeczkę;-) Quote
Tiesto_kennel Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Mam nadzieję, bo z uporem maniaka dążę do tego...ale mi cięęęęężkoooooo, jem co popadnie, oczywiście co się do jedzenia nadaje, pączki podwójne obiady...kurcze nie wiem może powinnam się odrobaczyć:evil_lol: ale jak ja bym miala to i psy od buziaków mogły by się zarazić a ode regular odrobaczane i nic nie mają...juz nie wiem co mam z tą swoją wagą zrobić:placz: wiem że nie jedna chciała by tak ale ja już mam dosyć :angryy:patyczków chudych:placz: Jutro będę wstępnie szykować na klub kudłacze to będą jakieś focie :multi: Quote
Doginka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Marta, ty nie przesadzaj, bo jak Cię ostatnio widziałam, to bardzo ładnie wyglądałaś;-) Ja się jutro biorę za swoje burki;-), a w środę za Holly:lol: Quote
Tiesto_kennel Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Może i ładnie ale chuuuudo :-( Oty jest wstępnie zrobiona po Wrocławiu za to drugi booorek po za zajebi**ym włosem na górze łapy nic nie ruszone. Quote
Doginka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Marta, masz doświadczenie ze szczylkami - co zrobić, żeby szczon zaczął jeść:hmmmm: Lotos od dwóch dni nic a nic nie chce jeść:-( Nie ma temperatury, jest wesoły, ale tylko na dworze, w domu przeważnie śpi. Chyba coś jest nie tak, jak myślisz:hmmmm: Edit: od dziś zaczął znowu jeść:multi: Quote
Tiesto_kennel Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 mnie się bardziej podobał z cegłą na wierzchu no ale względy rodziców wzięły góre :-) i znowu grzyyyyyyyybyyyyyyyyyy.... Quote
Recommended Posts