Tiesto_kennel Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 a fuuuujjjj ?!?! ja Ci dam fuj :eviltong: śliczny był, taki malutki :D Mamuska z tatkiem schowali go do dużego słoika bo koty chciały z niego zbabawkę zrobić:mad: Zobaczyłam Obfociłam i poszedł sobie na spacerek do lasu za płotem:pA jaki śliczny malutki miał języczek:loveu: Quote
kaho Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fajny slodziak http://lh5.ggpht.com/_YtLv7qBPn3w/TIz2QxdtYZI/AAAAAAAABGI/nEoH9L-0ITw/s800/DSC09781.JPG :lol: i w ogole super Was zobaczyc:lol::lol::lol:. A pelzaka nie chcialabym dotknac .....jest bleeeeeeee no i na grzybki uwazaj;). Quote
Tiesto_kennel Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Na nponure dni troche wakacji :lol: I mała niespodzianka, mało się nie zabiłam jak biegłam po aparat :mad: a tu macie kochani link do całego albumu ;) http://picasaweb.google.pl/Tiestokennel/WakacjePobierowo# na plaży zdjęc nie ma bo aparatu mi sie nie chciało brać :eviltong: za to na małym slimie są ale już ich do albumu nie wrzucałam:p Quote
Tiesto_kennel Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='kaho']Fajny slodziak http://lh5.ggpht.com/_YtLv7qBPn3w/TIz2QxdtYZI/AAAAAAAABGI/nEoH9L-0ITw/s800/DSC09781.JPG :lol: i w ogole super Was zobaczyc:lol::lol::lol:. A pelzaka nie chcialabym dotknac .....jest bleeeeeeee no i na grzybki uwazaj;). nam równiez miło że nas odwiedzasz :D :D Sylwia (Doginka) nie raz wrzucała jakąś moją pokraczną fotę z wystawy ;-) Zaskrońca ja też niedotykałam bo smierdział :/ Ten typ tak ma że w obronie pluje smierdzaca wydzieliną :/ A grzybki komisyjnie przebrane wiec spokojnie. Robson jeść ich nie będzie bo za mały a my dorośli damy rade ;-) Quote
Doginka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tiesto_kennel napisał(a):...Sylwia (Doginka) nie raz wrzucała jakąś moją pokraczną fotę z wystawy ;-)... Że jak, że cooooooo:crazyeye::roflt: No czeeeeeeeeeekaaaaaaaaj, teraz Cię będę łapać w oko obiektywu:eviltong::diabloti: A foty te które wstawiałam zawsze pozwoliłaś wklepać;-)Chyba, ze coś przeoczyłam:hmmmm: Quote
Tiesto_kennel Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Nic nie przeoczyłaś, ja nie mam nic przeciwko moim fotką robionym przez Ciebie :D :D. Zawsze jestem baaaaaaaardzo dzwięczna za moje fotki, bo przecież sama sobie ich nie zrobie, a Ty kochana cioteczka:loveu::loveu: Później moge sobie przynajmniej galeryjke robić dzieki Tobie (jak pozwalasz :evil_lol: ) Jutro wesele :-o:nerwy::nerwy:. Na fryzuję chciałam sobie zrobić dobieranego warkocza...ale moja fryzjerka go nie umie :placz::cry: Quote
kaho Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tiesto_kennel napisał(a): Jutro wesele :-o:nerwy::nerwy:. Na fryzuję chciałam sobie zrobić dobieranego warkocza...ale moja fryzjerka go nie umie :placz::cry: Zobaczysz, ze bedzie fajnie :lol: a jesli chodzi o dobieranego to przyjezdzaj do W-wki - zaplote za friko;). Czekam na relacje z ubawu. PS Bedziecie na klubowce? Quote
Doginka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kasiu, ja mam wielką nadzieję, że Marta z mamą Renatką będą. Bo kto poprawi łapki Holly po niedokładnej babci Sylwuni?:hmmmm::roflt: Quote
kaho Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Doginka napisał(a):Kasiu, ja mam wielką nadzieję, że Marta z mamą Renatką będą. Bo kto poprawi łapki Holly po niedokładnej babci Sylwuni?:hmmmm::roflt: O niedokladnosci wypowiadac sie nie bede, bo wiesz, ze ja zawsze zachwycona jestem :loveu:, ale wsparcie i towarzystwo zawsze sie przyda :lol:. Mam nadzieje, ze bawicie sie swietnie;). Quote
Doginka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kaho napisał(a):O niedokladnosci wypowiadac sie nie bede, bo wiesz, ze ja zawsze zachwycona jestem :loveu:, ale wsparcie i towarzystwo zawsze sie przyda :lol:. Mam nadzieje, ze bawicie sie swietnie;). Na razie odpoczywamy:cool3::diabloti: Quote
Tiesto_kennel Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Witam witam....Wesele się przedłużyło :D :D i dopiero godzinkę temu do domu wróciłam :D :D :D :D :D Dobieranego nie było za to jakiś opętaniec na głowie był ;-) mi się średnio podobał bo nie byl to typowy dobierany a jakieś upięcie, za to wszystkim innym bardzo ;-) Zdjęcia mam, chociaż nie miałam czasu żeby latać z aparatem bo wirowałam na parkiecie :D :D :D :D :D Jak tylko ogarnę się z obowiązkami to wrzucę ich trochę. Cioteczki na klub nie jedziemy...nam za daleko na wyprawę rekreacyjną i na sponsoring innych ;-) wiecie o co chodzi ;-) Jeszcze w dodatku padam na twarz bo od wczoraj mnie dopadly kobiece przypadłości :( :( Quote
kaho Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tiesto_kennel napisał(a):Witam witam....Wesele się przedłużyło :D :D i dopiero godzinkę temu do domu wróciłam :D :D :D :D :D To niezle sie dzialo :cool3:;). Tiesto_kennel napisał(a):Dobieranego nie było za to jakiś opętaniec na głowie był ;-) mi się średnio podobał bo nie byl to typowy dobierany a jakieś upięcie, za to wszystkim innym bardzo ;-) Najwazniejsze jest wlasne samopoczucie, ale jak efekt byl to super :lol:. Tiesto_kennel napisał(a):Zdjęcia mam, chociaż nie miałam czasu żeby latać z aparatem bo wirowałam na parkiecie :D :D :D :D :D Jak tylko ogarnę się z obowiązkami to wrzucę ich trochę. Na foty czekam z niecierpliwoscia ;). Tiesto_kennel napisał(a):Cioteczki na klub nie jedziemy...nam za daleko na wyprawę rekreacyjną i na sponsoring innych ;-) wiecie o co chodzi ;-) Strasznie zaluje:sad:, myslalam ze poznam Was osobiscie ;) - ale jak nie teraz to moze w przyszlosci :cool3::lol:. Tiesto_kennel napisał(a):Jeszcze w dodatku padam na twarz bo od wczoraj mnie dopadly kobiece przypadłości :( :( Lacze sie z Toba w bolu ;) i oby do przodu :lol:. Quote
Doginka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ariss mnie ubiegła, ale się powtórzę - poka upięte włosy:modla: Szkoda, że się nie spotkamy na klubie:sad: Quote
Tiesto_kennel Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Kochane swoich fotek nie mam bo przeciez sama sobie zdjęć nie robiłam :-P a nikt nie pomyślał żeby zabrać mi aparat i pofocić za mnie :/ Więc na fotki musicie czekać od fotografa. KAHO Będzie jeszcze nie jedna okazja żeby się poznać osobiście ;-) pod warunkiem że przestaniesz "babcie" wysyłać w dalsze podboje i sama się ruszysz :-PP SYLWIA na klubie nie ale bedziemy sie widzieć w Poznaniu, my jeszcze jedziemy teraz do Wrocławia ;-) serdeczne pozdrowienia od Bella Fragi ;-) (z TZ'em tzn moim tatusiem :D ) reszte fot postaram się wam pokazać dzisiaj wieczorem, bo musze je na CD zrzucić wiec bede w domku na kompie ;-) Quote
Doginka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No no no, jakie tańce przytulańce:loveu: Trzymam :thumbs: za Wrocław;-) Quote
Tiesto_kennel Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Oj tańcom przytulańcom nie było końca :D Ja miałam takie zakwasy, rąk nie mogłam podnieść do góry w poniedziałek tak mnie złapały od odbrotów na parkiecie :D :D Niestety fot nadal niet bo zapomniałam że wczoraj mieliśmy sesje w plenerze "po weselną" i niestety juz na kompa nie siadałam. Piękne zdjęcia mi powqychodziły mimo że ja byłam dodatkiem bo byla Pani fotograf ;) to moje też boskie. Plener to kościól na wzgórzu z panoramą miasta, zdjęcia na motorze, na starym opuszczonym dworcu PKP z wagonami towarowymi, w starych ruinach cegielni :D :D. Żeby było piękniej śliczne słoneczko, ciepło jak skurczy byk, a do tego świetny wiatr pomagał z welonem :D Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć, bo wszystkie plenery to moje pomysły :D Jak tylko siostra przezuci sobie do kompa i odda mi aparat to wam pokaże :p SYLWIA kciuki się przydadzą bo mamy zapędy na tytuły ;-) weteranka w świetnej formie :D :D Dzisiaj po pracy jade szaleć z nożyczkami, koniec wypoczynku wakacyjnego, trzeba wrócić na ringi po wakacjach !! Quote
Doginka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 No i jak tam po Wrocku?:hmmmm: Kciuki trzymałam;-) Quote
Tiesto_kennel Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Bardzo dzieki za kciuki :D Oty BOB WETERAN BABCIA DAWAŁA RADE JAK ZAWSZE :D :D :D Średni czarni NICKNAME G.C. CWC ZW CACIB I BOB :D :D :D i pokazywałam jeszcze mini p&s w porównaniu BOB JUNIOR NICO ps. do zobaczyska na KLUBIE :D :D Quote
ariss Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 całkiem fajnie wyszedł na tym zdjęciu:) Quote
Tiesto_kennel Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Dzięki starałam się ;-) W ogóle to zauważyłam że Niko jak wino im starszy tym lepszy. Poprawia mu się w koncu włos na łapach, lepiej się sam wystawia, ja tylko pokazywałam jedzenie ;-). Największą różnicę widzę w zachowaniu. Kiedyś nie mógł wytrzymać żeby jakiś pies kolo niego przeszed i nie został powąchany. Teraz już tak nie jest. Stoji i obserwuje. Czasem pociągnie ale nie nagminnie. A za sukces uważam jego zachowanie w namiocie naszym z suką wyżlicą, która miała cieczkę i to baaardzo wyraźną. Raz do niej zapiszczał po czym on w jednym miejscu a Kenya (wyżeł) na kocyku poszli spać :D jak dla mnie mistrzostwo świata, znając jego poprzednie zachowania w stosunku do suk nawet bez cieczki ;-) Quote
ariss Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 dorasta chłopak:evil_lol: :razz: i bardzo dobrze:lol: a motyw z cieczką pokazał już w zeszłym roku;) moja małpa mi dostała w Poznaniu(tego dnia co wystawa), ale tam jedyny pies jaki się nią zainteresował do Diego. Widać jest mało atrakcyjna:evil_lol: Quote
Doginka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Gratulacje :klacz: A co tak mało tych fot?:hmmmm: Quote
Tiesto_kennel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 ehh...juz wstawiam reszte ;) Ja tylko sznupkowe fotki mam. Siebie niestety brak b o cioteczek brakło, jedną na końcu dopiero zmolestowałam :D Quote
Recommended Posts