Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: I tak powinno być!!! Paróweczka kołami do góry na kanapie :evil_lol:

A pierwszego dnia pobytu Beti u nas w domu, mój mąż stwierdził, że nie będziemy jej uczyć złych :evil_lol: nawyków , (nasze jamniory są już nauczone) :lol:;) po czym tak po godzinie sam ją już wołał na kanapę :lol:.

Posted

No i bym zapomniała nowych wieści przekazać ;)
Beti była na wizycie u swojego nowego;) weta i okazało się:

1. ma jeszcze zęby mleczne, także napewno nie ma 3 lat, jak stwierdzili w schronie :roll:, tylko jakieś 1,5 :lol:

2. Guzek na brzuchu to mała przepuklina

3. Niedługo będzie miała sterylkę i przy okazji zostanie "załatwiona sprawa" z przepukliną i mleczakami, które już zawadzają ;)

Pani Małgosia powiedziała, że Beti/Beza wygoniła dwa duże psy z lecznicy :mad: :lol: Dziewczyna z charakterem :evil_lol:

Posted

Miałam dostać cynk, ze sunieczka w domku, a tutaj nawet nikt mnie nie poinformował, no łądnie to tak...? ;] Życze malej jak najlepiej i polecam się na przyszłosć... ;]

• 2 weeks later...
Posted

BoUnTy napisał(a):
Miałam dostać cynk, ze sunieczka w domku, a tutaj nawet nikt mnie nie poinformował, no łądnie to tak...? ;] Życze malej jak najlepiej i polecam się na przyszłosć... ;]

baaardzo przepraszam :oops: :D

• 1 month later...
Posted

Seaside napisał(a):
ależ ma twarzową apaszkę :loveu:

To obróżka razem z chusteczką ;), dostała ją ode mnie jak ją zabierałam ze schronu i nosi widać dalej :loveu:
Sterylka Bezuni się przesunęłą, bo sunia "dostała" ciąży urojonej :roll:
Wet, do którego chodzą Ci Państwo stwierdził, że to z "nadmiaru miłości" jaką teraz dostaje, a do której nie była przyzwyczajona :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...