Seaside Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 a oto co wypatrzyłąm dziś na stronie schroniska :( www.jelenia.schronisko.net/adopcja31905-0.html Quote
caelestis Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Seaside napisał(a)::loveu::loveu::loveu: I tak powinno być!!! Paróweczka kołami do góry na kanapie :evil_lol: A pierwszego dnia pobytu Beti u nas w domu, mój mąż stwierdził, że nie będziemy jej uczyć złych :evil_lol: nawyków , (nasze jamniory są już nauczone) :lol:;) po czym tak po godzinie sam ją już wołał na kanapę :lol:. Quote
caelestis Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No i bym zapomniała nowych wieści przekazać ;) Beti była na wizycie u swojego nowego;) weta i okazało się: 1. ma jeszcze zęby mleczne, także napewno nie ma 3 lat, jak stwierdzili w schronie :roll:, tylko jakieś 1,5 :lol: 2. Guzek na brzuchu to mała przepuklina 3. Niedługo będzie miała sterylkę i przy okazji zostanie "załatwiona sprawa" z przepukliną i mleczakami, które już zawadzają ;) Pani Małgosia powiedziała, że Beti/Beza wygoniła dwa duże psy z lecznicy :mad: :lol: Dziewczyna z charakterem :evil_lol: Quote
caelestis Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 i jeszcze drzemka brygady po spacerze :lol: Quote
leni356 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cudne :loveu: Tylko kolegów brak :razz: może Państwo wezmą jej koleżankę do zabawy? ah, marzenia Quote
BoUnTy Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Miałam dostać cynk, ze sunieczka w domku, a tutaj nawet nikt mnie nie poinformował, no łądnie to tak...? ;] Życze malej jak najlepiej i polecam się na przyszłosć... ;] Quote
caelestis Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 BoUnTy napisał(a):Miałam dostać cynk, ze sunieczka w domku, a tutaj nawet nikt mnie nie poinformował, no łądnie to tak...? ;] Życze malej jak najlepiej i polecam się na przyszłosć... ;] baaardzo przepraszam :oops: :D Quote
Seaside Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 ależ ma twarzową apaszkę :loveu: Quote
caelestis Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Seaside napisał(a):ależ ma twarzową apaszkę :loveu: To obróżka razem z chusteczką ;), dostała ją ode mnie jak ją zabierałam ze schronu i nosi widać dalej :loveu: Sterylka Bezuni się przesunęłą, bo sunia "dostała" ciąży urojonej :roll: Wet, do którego chodzą Ci Państwo stwierdził, że to z "nadmiaru miłości" jaką teraz dostaje, a do której nie była przyzwyczajona :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
caelestis Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 BEZUNIA po sterylce :) I nawet ugryzła :evilbat: panią weterynarz, co jej "to" zrobiła ;) buziaki dla ślicznotki :buzi: Quote
Katia94 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Super:lol: Może jakieś zdjęcia xP ? Quote
caelestis Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Katia94']Super:lol: Może jakieś zdjęcia xP ?[/quote] ostatnie fotki są wstawione na poprzedniej stronie. Na następne musimy trochę poczekać :eviltong: Quote
Recommended Posts