Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seaside napisał(a):
wietne wieści :)
Jeszcze nie zmieniam tematu - byle do środy ;)
Zrobię w tym tyg jeszcze wątek chłopakowi który został w schronisku - to będzie trudniejszy przypadek :(

Dlaczego? oprócz tego że nieufny

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Dlaczego? oprócz tego że nieufny

włąśnie dlatego ;)
ja wcale nie stwierdziłam, że przypadek niemożliwy tylko "trudniejszy" niż przytulachnej jamnisi :razz:

Posted

Witam
BETI/BEZA już jest w Bytomiu :-(:lol:. Pani Małgorzata przyjechała ok. południa i zabrała mi psinę. Niunia zniosła dzielnie na kolankach całą długą podróż. Teraz już zwiedziła swój nowy domek i podwórko. Wszyscy Tam są Nią zachwyceni. Obiecała za jakiś czas przysłać zdjęcia:lol:

...a ja już tęsknię za NIĄ :placz::fadein:

Posted

Cuuuuuuudownie!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
Wielkie podziękowania dla Ciebie, caelestis ;) Gdyby nie ty, sunia pewnie dalej siedziałaby w schronisku :roll: :multi:

Szczęścia w nowym domku, Bezuniu :p

Posted

[quote name='caelestis']Witam
BETI/BEZA już jest w Bytomiu :-(:lol:. Pani Małgorzata przyjechała ok. południa i zabrała mi psinę. Niunia zniosła dzielnie na kolankach całą długą podróż. Teraz już zwiedziła swój nowy domek i podwórko. Wszyscy Tam są Nią zachwyceni. Obiecała za jakiś czas przysłać zdjęcia:lol:

...a ja już tęsknię za NIĄ :placz::fadein:

To są "najmilejsze"wiadomości na dogo.

Posted

Katia94 napisał(a):
A co teraz z Starszą sunią xP ? Możesz ją wziąść jak Betula pojechała do domu ?

Jak już pisałam wcześniej :eviltong: na razie nie mogę, bo niedługo mam szpital...
Jak mi się wszystko poukłada z moim zdrowiem, a mała jeszcze będzie to pomyślimy;)

Posted

I jeszcze jedno, Nasza Betinka jest młodsza, niż oszacowali w schronisku. Ma jeszcze jakieś zęby mleczne:crazyeye: :lol: , czyli tak jak przypuszczałam jakieś 1,5 -2 lata