Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani dostała "fioła" :loveu: na punkcie Beti. Chciała już w sobotę po nią przyjechać. Jest bardzo przejęta :multi: Dzwoni i wypytuje o wszystko. I wyczekuje z niecierpliwością wizyty przedadopcyjnej :lol:
Nawet zaoferowała się, że przywiezie karmę, żeby zawieźć do schroniska dla pozostałych bidulków:roll:
Beti ma być wysterylizowana do 2 m-cy od odbioru psa.
Tylko teraz mi powiedzcie czy jest jakiś wzór i skąd mam go wziąć tej umowy adopcyjnej:czytaj:
Co do zdjęć, to chyba dopisze do tej umowy "obowiązek" ;)przysłania mi co jakiś czas zdjęć BEZY, bo tak nasza Beti ma się nazywać :mdrmed:

Posted

Katia94 napisał(a):
beza :lol:? tak jakoś śmiesznie xP
To bosko że sunia znajdzie kochajacy dom x3 A co do umowy niestety nie wiem jak pomóc :shake:

Tak BEZA :lol:
Poprzedni jamniś też nazywał się jakoś ciasteczkowo :megagrin: i to od Jego imienia :)

Posted

caelestis napisał(a):
Pani dostała "fioła" :loveu: na punkcie Beti. Chciała już w sobotę po nią przyjechać. Jest bardzo przejęta :multi: Dzwoni i wypytuje o wszystko. I wyczekuje z niecierpliwością wizyty przedadopcyjnej :lol:
Nawet zaoferowała się, że przywiezie karmę, żeby zawieźć do schroniska dla pozostałych bidulków:roll:
Beti ma być wysterylizowana do 2 m-cy od odbioru psa.
Tylko teraz mi powiedzcie czy jest jakiś wzór i skąd mam go wziąć tej umowy adopcyjnej:czytaj:
Co do zdjęć, to chyba dopisze do tej umowy "obowiązek" ;)przysłania mi co jakiś czas zdjęć BEZY, bo tak nasza Beti ma się nazywać :mdrmed:

Jest wzór, dziewczyny pomóżcie.
Obowiązek zdjęć koniecznie, to nasza ukochana jamnisia :calus:

Posted

leni356 napisał(a):
Jak tam wizyta przedadopcyjna dla Beti - udało się umówić? Ania się nie odezwała, więc Bounty pojedzie

Bounty umówiona na niedzielę, i jak wszystko dobrze pójdzie to Beti/Beza ;) pojedzie do Bytomia z nową Pancią w środę :lol:

Posted

[quote name='caelestis']Bounty umówiona na niedzielę, i jak wszystko dobrze pójdzie to Beti/Beza ;) pojedzie do Bytomia z nową Pancią w środę :lol:

To daj znać jak poszło :) A odnośnie drugiego domku chętnego na sunię - mam jeszcze jedną śliczną w schronisku, jeszcze jej nie dałam na wątek ogólny jamników do adopcji, może na razie podeślesz zainteresowanemu domkowi?

Sunia jest bardzo ładna i ma na imię Szyszka. Bardzo wystraszona w schronisku. Przed minutą dostałam jej zdjęcia, więc wkleję tutaj. Jeśli drugi domek nie będzie zainteresowany to wkleję na jamniki, sunia jest prześliczna, więc szybko powinna znaleźć dom. Tak bym chciała żeby ją zabrano ze schronu, bardzo źle znosi warunki schroniskowe :(

Posted

leni356 napisał(a):
To daj znać jak poszło :) A odnośnie drugiego domku chętnego na sunię - mam jeszcze jedną śliczną w schronisku, jeszcze jej nie dałam na wątek ogólny jamników do adopcji, może na razie podeślesz zainteresowanemu domkowi?

Sunia jest bardzo ładna i ma na imię Szyszka. Bardzo wystraszona w schronisku. Przed minutą dostałam jej zdjęcia, więc wkleję tutaj. Jeśli drugi domek nie będzie zainteresowany to wkleję na jamniki, sunia jest prześliczna, więc szybko powinna znaleźć dom. Tak bym chciała żeby ją zabrano ze schronu, bardzo źle znosi warunki schroniskowe :(

Gdzie ta ślicznota jest?

Posted

Jamnisia trafiła do schronu w zeszłym tygodniu, więc pewnie jest jeszcze na kwarantannie. Podam bezpośredni kontakt do osoby zajmującej się adopcją na pw

Posted

Witam
Wizyta przedadopcyjna w Bytomiu dla BETI poszła suuuper :D . Bounty powiedziała, że życzy wszystkim takich rodzin do adopcji :loveu::loveu::loveu:. Także wychodzi, że Beti pojedzie we wtorek lub środę do swojego OSTATNIEGO wytęsknionego domku ;)

Posted

wietne wieści :)
Jeszcze nie zmieniam tematu - byle do środy ;)
Zrobię w tym tyg jeszcze wątek chłopakowi który został w schronisku - to będzie trudniejszy przypadek :(