Katia94 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wspaniałe wieści xPP Możecie przekazać pani zeby czasem komuś na maila fory wysyłała xPP Byłoby miło xP Quote
caelestis Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Pani dostała "fioła" :loveu: na punkcie Beti. Chciała już w sobotę po nią przyjechać. Jest bardzo przejęta :multi: Dzwoni i wypytuje o wszystko. I wyczekuje z niecierpliwością wizyty przedadopcyjnej :lol: Nawet zaoferowała się, że przywiezie karmę, żeby zawieźć do schroniska dla pozostałych bidulków:roll: Beti ma być wysterylizowana do 2 m-cy od odbioru psa. Tylko teraz mi powiedzcie czy jest jakiś wzór i skąd mam go wziąć tej umowy adopcyjnej:czytaj: Co do zdjęć, to chyba dopisze do tej umowy "obowiązek" ;)przysłania mi co jakiś czas zdjęć BEZY, bo tak nasza Beti ma się nazywać :mdrmed: Quote
Katia94 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 beza :lol:? tak jakoś śmiesznie xP To bosko że sunia znajdzie kochajacy dom x3 A co do umowy niestety nie wiem jak pomóc :shake: Quote
caelestis Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Katia94 napisał(a):beza :lol:? tak jakoś śmiesznie xP To bosko że sunia znajdzie kochajacy dom x3 A co do umowy niestety nie wiem jak pomóc :shake: Tak BEZA :lol: Poprzedni jamniś też nazywał się jakoś ciasteczkowo :megagrin: i to od Jego imienia :) Quote
pajda67 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 I my też trzymamy kciuki za piękną dziewczynkę.:loveu: Oby jak najszybciej pojechała do stałego domku na cieplutką kanapę.:multi: Quote
leni356 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 caelestis napisał(a):Pani dostała "fioła" :loveu: na punkcie Beti. Chciała już w sobotę po nią przyjechać. Jest bardzo przejęta :multi: Dzwoni i wypytuje o wszystko. I wyczekuje z niecierpliwością wizyty przedadopcyjnej :lol: Nawet zaoferowała się, że przywiezie karmę, żeby zawieźć do schroniska dla pozostałych bidulków:roll: Beti ma być wysterylizowana do 2 m-cy od odbioru psa. Tylko teraz mi powiedzcie czy jest jakiś wzór i skąd mam go wziąć tej umowy adopcyjnej:czytaj: Co do zdjęć, to chyba dopisze do tej umowy "obowiązek" ;)przysłania mi co jakiś czas zdjęć BEZY, bo tak nasza Beti ma się nazywać :mdrmed: Jest wzór, dziewczyny pomóżcie. Obowiązek zdjęć koniecznie, to nasza ukochana jamnisia :calus: Quote
DG32 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wzory umów są w 2 poście: http://www.dogomania.pl/forum/f28/abc-adopcji-przez-dogo-w-zarysie-vademecum-adopcyjne-jak-ustrzec-sie-przed-bledami-25135/ Quote
caelestis Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='DG32']Wzory umów są w 2 poście: http://www.dogomania.pl/forum/f28/abc-adopcji-przez-dogo-w-zarysie-vademecum-adopcyjne-jak-ustrzec-sie-przed-bledami-25135/ DZIĘki :lol: Quote
Wisełka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 A ja dopiero tu 1y raz zajrzałam, no po prostu wstyd :oops: Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Wisełka']A ja dopiero tu 1y raz zajrzałam, no po prostu wstyd :oops: To zajrzyj jeszcze do jamniczka Maksia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-jamniczek-rak-bezdomnosc-co-jeszcze-prosze-o-pomoc-na-leczenie-141034/ Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jak tam wizyta przedadopcyjna dla Beti - udało się umówić? Ania się nie odezwała, więc Bounty pojedzie Quote
Wisełka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='leni356']To zajrzyj jeszcze do jamniczka Maksia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-jamniczek-rak-bezdomnosc-co-jeszcze-prosze-o-pomoc-na-leczenie-141034/ Tą bide to ja już widziałam :shake: Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 W schronisku została jeszcze jej koleżanka :( http://www.dogomania.pl/forum/f1155/starsza-mix-jamniczka-szuka-pilnie-domku-jelenia-gora-140921/ Quote
caelestis Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 leni356 napisał(a):Jak tam wizyta przedadopcyjna dla Beti - udało się umówić? Ania się nie odezwała, więc Bounty pojedzie Bounty umówiona na niedzielę, i jak wszystko dobrze pójdzie to Beti/Beza ;) pojedzie do Bytomia z nową Pancią w środę :lol: Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='caelestis']Bounty umówiona na niedzielę, i jak wszystko dobrze pójdzie to Beti/Beza ;) pojedzie do Bytomia z nową Pancią w środę :lol: To daj znać jak poszło :) A odnośnie drugiego domku chętnego na sunię - mam jeszcze jedną śliczną w schronisku, jeszcze jej nie dałam na wątek ogólny jamników do adopcji, może na razie podeślesz zainteresowanemu domkowi? Sunia jest bardzo ładna i ma na imię Szyszka. Bardzo wystraszona w schronisku. Przed minutą dostałam jej zdjęcia, więc wkleję tutaj. Jeśli drugi domek nie będzie zainteresowany to wkleję na jamniki, sunia jest prześliczna, więc szybko powinna znaleźć dom. Tak bym chciała żeby ją zabrano ze schronu, bardzo źle znosi warunki schroniskowe :( Quote
Isadora7 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 leni356 napisał(a):To daj znać jak poszło :) A odnośnie drugiego domku chętnego na sunię - mam jeszcze jedną śliczną w schronisku, jeszcze jej nie dałam na wątek ogólny jamników do adopcji, może na razie podeślesz zainteresowanemu domkowi? Sunia jest bardzo ładna i ma na imię Szyszka. Bardzo wystraszona w schronisku. Przed minutą dostałam jej zdjęcia, więc wkleję tutaj. Jeśli drugi domek nie będzie zainteresowany to wkleję na jamniki, sunia jest prześliczna, więc szybko powinna znaleźć dom. Tak bym chciała żeby ją zabrano ze schronu, bardzo źle znosi warunki schroniskowe :( Gdzie ta ślicznota jest? Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Isadora7 napisał(a):Gdzie ta ślicznota jest? W schronisku w Koszalinie Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jamnisia trafiła do schronu w zeszłym tygodniu, więc pewnie jest jeszcze na kwarantannie. Podam bezpośredni kontakt do osoby zajmującej się adopcją na pw Quote
Katia94 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jeśli przejdzie kwarantanne to zróbcie je ogłoszenia. Takie cudo musi znaleść domek x3 Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jutro będę wiedzieć odnośnie kwarantanny. Sunia jest bardzo przestraszona. Tutaj jeszcze jedna śliczna jamniczka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniczka-uratowana-przed-smiercia-z-koszmarnych-warunkow-141486/ Quote
caelestis Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Witam Wizyta przedadopcyjna w Bytomiu dla BETI poszła suuuper :D . Bounty powiedziała, że życzy wszystkim takich rodzin do adopcji :loveu::loveu::loveu:. Także wychodzi, że Beti pojedzie we wtorek lub środę do swojego OSTATNIEGO wytęsknionego domku ;) Quote
brjagata Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jejku, jak cudownie! :loveu::loveu::loveu: :multi::multi: Quote
Katia94 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Bosko x333 Tak sie ciesze :multi:Może do tego czasu jakieś fotki Bezuni :> Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Super wieści :loveu: Zajrzyjcie do kolejnych jamniczych bid :-( http://www.dogomania.pl/forum/f1155/z-lozka-na-beton-jamnicza-rodzina-matka-corka-w-schronisku-141416/ Quote
Seaside Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 wietne wieści :) Jeszcze nie zmieniam tematu - byle do środy ;) Zrobię w tym tyg jeszcze wątek chłopakowi który został w schronisku - to będzie trudniejszy przypadek :( Quote
Recommended Posts