Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caelestis']Witam :)
Powie mi ktoś, jak się wkleja fotki? :razz:[/quote]

Tu masz instrukcję:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f36/instrukcja-edycji-podpisu-dla-laikow-poczatkujacych-140328/[/url]

ewentualnie ekleję tylko podeślij na maila [email]patyk@cad.pl[/email]

Posted

A w między czasie Wam opowiem:)
Pojechałam do schronu ok. 14:00. Jak tam weszłam to pan od razu wybiegł z biura z pytaniem w czym może mi pomóc, więc od razu powiedziałam o jamniku. No i pan mnie zaprowadził, ale do psa, a nie suki. Moim oczom ukazał się duży, mocny, czerwony standard krótkowłony, jak najbardziej w typie rasy!!! Ale w końcu dotarłam do boksu suni :)
Jamnisia razem ze swoją towarzyszką niedoli wciskały mordki w kraty. Dodatkowo ta druga strasznie piszczała. Musiałam szybko z tamtąd wyjść, bo nie mogłam łez opanować, a więcej nie mogłam wziąść ze soba. :(
No i w ten sposób BETI, bo tak nazwały ją moje dzieci (w schronie była bezimienna, miała tylko numer) wylądowała u mnie w domu ok godz.15:00

Posted

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/6679/35804959.jpg[/IMG]

[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/1210/18283800.jpg[/IMG]

[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/8125/57477052.jpg[/IMG]

[B]A na tym zdjęciu jakbym widziałą swojego Rambiego, jest bardzo opiekuńczy[/B]
[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/4008/54261661.jpg[/IMG]

Posted

Jak cudownie :loveu: Ale masz fajną ferajnę :lol: Tak się cieszę że jamniczka już tam nie siedzi, ona tak wciskała się między te kraty aż się serce ściskało :-(

Posted

Beti jest tak śliczna, że co chwila ją oglądałam. Mizianka dla przepięknej dziewczynki.:loveu::loveu::loveu:
Bardzo sie cieszę, że nie siedzi już za kratami.:multi:

Posted

Co to samej suni, to:
To jest raczej większa miniatura, albo malutki standardzik.
Jest zaszcepiona, odrobaczona i zaczipowana.
Na brzuchu ma guzka wielkości orzecha laskowego, ale schroniskowy wet powiedział, że to nic takiego i żeby narazie tego nie ruszać (z tego co zrozumiałam to tłuszczak).
Faktycznie charakter ma niczym szczenię, cały czas chce się bawić, biega z moim standardem po całym mieszkaniu. Można zgłupieć od tego galopu :D :evil_lol: Do dzieci na początku dosć nieśmiale podchodziła, ale teraz jak usiądą koło niej, to wystawia brzucho do drapania :)
No i żebrak z niej nieprzeciętny ;D,ale wagę ma w sam raz :)
Chodzi za mną i jak coś chce, to delikatnie mnie szczypie w łydki ;)
Teraz chwila spokoju, bo stadko padło i śpi :multi:

Posted

dopiero doczytałam - :loveu::loveu::loveu::loveu:
Zabrakło mi słów dosłownie!!!!!!
cudnie - jamnisie w jamniczym domku - raj tymczasowy :loveu:

A poza tym swoje masz piękne - prawie tak jak moje :eviltong:

Ja też mam wieści - odezwałą się do mnie dziewczyna z Bolesławca chętna na małą. Teraz wyjeżdża na wakacje i jest tylko jeden powód że nie może wziąść małej od ręki. Normalnie będzie jeździłą z nią lub zostawałą z rodzicami (jeśli adopcja dojdzie do skutku) Ale teraz boi się małęj robić kołomyi w głowie zaraz po wyciągnięciu ze schoniska
Umówiłam się z nią na rozmowę i "magiel" za dwa tyg
Pod warunkiem że małą jeszcze będzie. Zastrzegłam, że jeśli znajdziemy dobry dom - nie będziemy czekać :razz:

A poza tym ta mała piszcząca towarzyszka to ta sunia :(
Proszę zaglądnijcie :(
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/starsza-mix-jamniczka-szuka-pilnie-domku-jelenia-gora-140921/[/URL]

Posted

Jejku, cudownie!!!!!!! :multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :loveu:
Dziękujemy Ci caelestis, z całego serducha! :iloveyou:
Zdjęcia po prostu rewelka, ahhh, może dt zamieni się w ds? :cool3: Nigdy nic nie wiadomo :cool3:
Od razu prosimy o multum wiadomości i zdjęć, to taka kochana psina :loveu::loveu:

Posted

jej, muszę to napisać-jest ślicznaaaaaaa:-)
nie chcę się chwalić ale identyczna jak moja niunia:-) tylko moja czarna jest i chyba trochę mniejsza( waży 4 kg niecałe)-choc zdjęcia mogą zmylić.
nooo i moja rzecz jasna znaleziona jako 6miesięczne szczenię.nie wiem jak ktoś mógł wyrzucić takie cudo:-(

Posted

Z DS to u mnie kiepsko, dlatego, że ja mam jeszcze swoje dwie suki, które mieszkają u mojej mamy, ale co jakiś czas, jak ona wyjeżdża, to są u mnie. To też są seniorki, szczególnie jedna - ma 15 lat. A poza tym właśnie ta najstarsza, jest u nas od szczeniaka i jest straszną dominantką :diabloti:. Ona jest królicza, a ustawia całą resztę, czyli psa miniaturę, oraz psa i sukę standard. No i to by się żle skończyło :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='caelestis']Z DS to u mnie kiepsko, dlatego, że ja mam jeszcze swoje dwie suki, które mieszkają u mojej mamy, ale co jakiś czas, jak ona wyjeżdża, to są u mnie. To też są seniorki, szczególnie jedna - ma 15 lat. A poza tym właśnie ta najstarsza, jest u nas od szczeniaka i jest straszną dominantką :diabloti:. Ona jest królicza, a ustawia całą resztę, czyli psa miniaturę, oraz psa i sukę standard. No i to by się żle skończyło :shake::shake::shake:[/quote]

Hheh to u mnie moje jamole przemiennie się ustawiają. Ruda jest zaborcza i dominantka, ale Rambo też nie lepszy. Bywa wesoło. :p

Przypomnę że allegro mogę robić, danka1234 pakiecik ogłoszeń. Tylko potrzeba danych kontaktowych (telefonik).

.

Posted

[quote name='Isadora7']Hheh to u mnie moje jamole przemiennie się ustawiają. Ruda jest zaborcza i dominantka, ale Rambo też nie lepszy. Bywa wesoło. :p

Przypomnę że allegro mogę robić, danka1234 pakiecik ogłoszeń. Tylko potrzeba danych kontaktowych (telefonik).

.[/quote]
Napisałam już wcześniej, ale posty się jakoś poprzestawiały ;)
Ale jak coś, to jeszcze raz :)
Kasia Gawron Jelenia góra tel. 698176231 :)
Starczy, czy coś jeszcze?