AMFI Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 lapis napisał(a):Monika ja Cię bardzo proszę :modla: Ty jeszcze nie wystawiaj tego łóżka bo jak stwierdzisz, że Ci zimno to za tydzień nas na tym tarasie ulokujesz, a sama na kanapie w ciepłym domku będziesz się grzała :lol: to by nie miało sensu, bo znów bym musiała spać z krwawiacą raciczką...no chyba, że Wy weźmiecie Bunię do łóżka na tarasie...O! to jest myśl! :angel: Quote
lapis Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Jeżeli Bunia miałaby spać z nami to scenariusz wyglądał by pewnie tak, że psiuty na łóżku, a my pod łóżkiem. Choć z drugiej storny przygotoana jest konewka (1,75 l) złotego płynu więc jak dobrze będzie nam szło to pewnie nie będzie dla nas ważne gdzie będziemy spać :wink: Oj wystawianie psa będzie sprawiało nam na drugi dzień trudności, tylko czy będzie wystawa, bo Kaczyński odwołał podobno wszystkie imprezy w Wawie? Quote
AMFI Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 lapis napisał(a):Choć z drugiej storny przygotoana jest konewka (1,75 l) złotego płynu więc jak dobrze będzie nam szło to pewnie nie będzie dla nas ważne gdzie będziemy spać :wink: osz kurka, to ja może i kanape na taras wystawię... lapis napisał(a): ..tylko czy będzie wystawa, bo Kaczyński odwołał podobno wszystkie imprezy w Wawie ty mnie tu nie załamuj, bo ja Bunię szprycuję cukierkami na zatrzymanie cieczki, bo jej się wczoraj zachciało i że niby na darmo???? :-? Quote
lapis Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 w TV dzisiaj podali Ty trzymaj rękę na pulsie, bo my świat drogi jedziemy z tej prowincji do stolicy Quote
AMFI Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Wszystkiego się dowiem w tygodniu. Ale z tego co wiem, to odwołano imprezy kulturalne, a czy do takich zalicza sie wystawa psów? wszak to impreza hodowlana... A propos imprez: idę trenować przd waszym przyjazdem wlewanie złotego płynu :drinking: Quote
Recommended Posts