Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lapis napisał(a):
Monika ja Cię bardzo proszę :modla: Ty jeszcze nie wystawiaj tego łóżka bo jak stwierdzisz, że Ci zimno to za tydzień nas na tym tarasie ulokujesz, a sama na kanapie w ciepłym domku będziesz się grzała :lol:

to by nie miało sensu, bo znów bym musiała spać z krwawiacą raciczką...no chyba, że Wy weźmiecie Bunię do łóżka na tarasie...O! to jest myśl! :angel:

Posted

Jeżeli Bunia miałaby spać z nami to scenariusz wyglądał by pewnie tak, że psiuty na łóżku, a my pod łóżkiem.

Choć z drugiej storny przygotoana jest konewka (1,75 l) złotego płynu więc jak dobrze będzie nam szło to pewnie nie będzie dla nas ważne gdzie będziemy spać :wink:

Oj wystawianie psa będzie sprawiało nam na drugi dzień trudności, tylko czy będzie wystawa, bo Kaczyński odwołał podobno wszystkie imprezy w Wawie?

Posted

lapis napisał(a):
Choć z drugiej storny przygotoana jest konewka (1,75 l) złotego płynu więc jak dobrze będzie nam szło to pewnie nie będzie dla nas ważne gdzie będziemy spać :wink:

osz kurka, to ja może i kanape na taras wystawię...
lapis napisał(a):

..tylko czy będzie wystawa, bo Kaczyński odwołał podobno wszystkie imprezy w Wawie

ty mnie tu nie załamuj, bo ja Bunię szprycuję cukierkami na zatrzymanie cieczki, bo jej się wczoraj zachciało i że niby na darmo???? :-?

Posted

Wszystkiego się dowiem w tygodniu. Ale z tego co wiem, to odwołano imprezy kulturalne, a czy do takich zalicza sie wystawa psów? wszak to impreza hodowlana...

A propos imprez: idę trenować przd waszym przyjazdem wlewanie złotego płynu :drinking: