aisai Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: to tak miło popatrzeć jak świat dla psiaka się układa i życie mu się poprawia... Aisai Quote
halbina Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 no to się Ambra zrehabilitowała fotkami... serce mi stopiły! :multi::multi::multi: Dziękujemy Ci, Ambro, za wszystko, co zrobiłaś dla suni! :loveu::loveu::loveu: Quote
truskawa144 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='florida_blue'] Lekarz jeszcze jej nie oglądał, dzisiaj nasza szefowa do niego dzwoniła, jest na urlopie, mamy dzwonić w poniedziałek.... Musze sprostować. Kierownik oglądał ją zaraz po tym jak do nas trafiła,nie był na urlopie i to chyba ze 2 lata. Nie wiem skąd Ty czy Renata macie takie informacje. O charcicy wiedziałam i pisałam do Ciebie na gg - bez odpowiedzi. Poza tym wiesz gdzie i jak mnie znaleźć ale się nie odezwałaś,nie wiem czemu. Sunia i była oglądana i dostawała leki i są na to dowody. Kierownika nie było jedynie przy oddawaniu Tobie suni a pracownik nie miał prawa wiedzieć kiedy i co ona dostawała dlatego Cię o tym nie poinformował. Poza tym sunia była u nas o jeden dzień krócej bo tak późno została do nas zgłoszona (nie pierwszy raz) ,gdybyśmy wiedzieli wcześniej to byśmy po nią pojechali. Skoro wiedziałaś o niej przed nami to nie wiem czemu tego nie zgłosilaś schronisku albo mnie. Wielokrotnie robiła tak Magda i wtedy psy z jej miejscowości natychmiast do nas jechały. Gdybyś zadzwoniła/napisała do mnie w tej sprawie to wszystko by się inaczej i szybciej potoczyło. Poza tym nawet gdyby kierownik był na urlopie (co jeszcze za mojej kadencji nie miało miejsca) to jest we wsi wet i ma 5 min do nas i nie było by problemu żeby go ściągnąć. Od tego jest i taką ma z nami umowę. Ale nie było takiej potrzeby bo kierownik widział sunię. Chciałabym jeszcze raz podziękować Ambrze za opiekę nad suczką i znalezienie jej nowego domu:loveu: Quote
Recommended Posts