dzasta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Twoje chociaż błagają bo moje nie od razu wskakują rozpędem same :D Quote
mgie Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 haha wyobrażam sobie jak taki kolos wskakuje... na kolana Pańci :diabloti::evil_lol: U mnie tylko Karmel prosi...on jest jakiś mniej skoczny w przeciwieństwie do Ozziego:shake: Quote
dzasta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 hehehe kolosy w sumie staffiki są nie wiele cięższe od bulw ;) Ale jak wskakują z rozbiegu to z autopsji wiem że taki sam słodki ciężar :p Mamy dużo znajomych zabulwionych a ostatnio to grono się powiększa :cool3: Quote
mgie Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 No i wyszła moja niewiedza...wpisałam w google 'waga staffików' i przeczytałam..:cool3:. Myślałam,że one ciężkie są a to praktycznie waga Ozziego jest. coraz bardziej mi się podobają....:evil_lol: Quote
dzasta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tak samo harczą, skaczą i że tak powiem świniaczą na każdym kroku :D Mimo obiegowych opinii niektórych hodowców bulw staffiki plus bulwki są wspaniałymi kompanami :D A co do wagi Brcia waży 14,5 a Dżezio trochę ponad 17 kg Quote
mgie Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Bulwy chyba dogadałyby się z każdy psem,za to koty nie przejdą w żaden sposób:shake: Quote
mgie Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Karmel zaciekle broni miski ... mi wystarczyłaby sama mina ..:evil_lol: Quote
dzasta Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hahah no niezła mina http://img125.imageshack.us/img125/703/dsc08615.jpg Quote
Chandler Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='mgie']Bulwy chyba dogadałyby się z każdy psem,za to koty nie przejdą w żaden sposób:shake: To nie bulwy, to bulweczki...:loveu: I znowu mi się nastrój poprawił, jak popatrzyłam sobie na Twoje "szczybrochy" :cool3:. Zaznaczam, że "szczybrochy" pochodzą od mgie, nie ja je wymyśliłam. Quote
mgie Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 J.G witam kolejnego sympatyka buldożków :hand: Uroda buldożków jest bezdyskusyjna . Ich śmieszne miny można obserwować godzinami. Maślane oczy Karmela jak o coś prosi-bezcenne :p. Chandler bulwy,bulweczki,buldożery...można tak w nieskończoność Nastrój poprawiają,bo to niezłe komiki są :cool3: Quote
Chandler Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dobrej nocy bulweczki :loveu:. Mgie, muszę Ci coś powiedzieć, jak widzę awatarki różnych osób i trochę się z nimi kontaktuję na dogo, a nie widziałam ich w realu, to myśląc o danej osobie mam w oczach jej awatar. Tak więc myśląc" mgie", widzę małą jasną bulweczkę w szeleczkach, bo taki awtarek utkwił mi najbardziej w pamięci. Tak więc raz jeszcze życzę - dobranoc trzy bulweczki :loveu:. Quote
mgie Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Oj Chandler przywołałaś wspomnienia:loveu: Tak był malutki, pachnący mleczkiem. Nie przypuszczałam,że tamte zdjęcie utkwiło ci się w pamięci. Pomiziam ich po brzuszkach od cioci Chandler;) Quote
Chandler Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tak, właśnie tak wyobrażam sobie mgie..., trzecią bulweczkę. I oczywiście proszę wymiziać, wyglaskać i wytulić chłopaków ode mnie. Quote
pati1033 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/3811/gobarthm9dsj.jpg jaki cudny slodziak :loveu: Quote
mgie Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Słodziakiem to on był niesamowitym.Jak tylko ujrzałam jego zdjęcie wiedziałam,że musi być mój.:loveu: Quote
pati1033 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 I tak wlasnie powinno sie psiaka wybierac- zeby tak wpadl w oko, ze wiadomo od razu- ten albo zaden inny :) Quote
mgie Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='sleepingbyday']cześć bulwy! :eviltong: Witamyyyyyyyyyy:multi: Łapka dla SBD Quote
mgie Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 KarolaBox witam gorąco rodzinkę:multi::loveu: Ucałować Ally jak tylko zjawi się w domku. Quote
Chandler Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 mgie napisał(a): Łapka dla SBD A dla mnie... :obrazic:? Quote
dzasta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No właśnie łapka tylko dla SBD :mad: Oj nieładnie nieładnie :mad: Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='mgie']Witamyyyyyyyyyy:multi: Łapka dla SBD http://img210.imageshack.us/img210/3004/dsc08832.jpg ech, psie łapki, ech.. swego czasu na jakims watku ludzie się masowo przyznawali, ze uwielbiają wąchać... :oops: :loveu: [quote name='dzasta']No właśnie łapka tylko dla SBD :mad: Oj nieładnie nieładnie :mad: :eviltong: Quote
dzasta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No fakt był taki wątek o łapkach i fetyszu z nim związanym :evil_lol: Ja też lubię łapeczki moich psiaków :loveu: Quote
Recommended Posts