Jump to content
Dogomania

''Ozzy Osbourne & Jimmy'' czyli z bloga buldoga

Recommended Posts

Posted

Wkleję parę zdjęć obiecanych już ho hoo dawno temu ..

no rzuć piłkę

Dzisiejsze harce z nowymi zabawkami

goń mnie :cool3:

koci grzbiet :cool3:

mm co za pyszny listeczek

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wreszcie :multi::multi::multi:

Ale miło Was widzieć a w zasadzie Twoje chłopaki :evil_lol:

Zabawa na całego widzę :p Ja nie wiem jak to będzie jak dołączy do nas w końcu Bulwiszonka :cool3: Chyba istny dom wariatów :lol:

Posted

Cześć dzasta, cześć ockhama :loveu:

dzasta napisał(a):
No wreszcie :multi::multi::multi:

Ale miło Was widzieć a w zasadzie Twoje chłopaki :evil_lol:

Zabawa na całego widzę :p Ja nie wiem jak to będzie jak dołączy do nas w końcu Bulwiszonka :cool3: Chyba istny dom wariatów :lol:

Pomyślałam, że w końcu naładuje baterie i pstryknę chłopakom parę fotek. Zabawa była udana i to jak. Przez ponad dwie godziny testowali nowe zabawki. Zastanawiam się tylko dlaczego to JA wróciłam cała w błocie :roll: przecież ja tylko rzucałam im piłki.

Jak to nie wiesz jak to będzie ... będzie zabawnie tyle Ci powiem :evil_lol: Jeszcze jak ci się trafi bulwa z charakterkiem tatusia to ;) ... Spotkałam się w wakacje z P. Jolą i wypowiadała się o was bardzo pozytywnie :cool3:

ockhama napisał(a):
Degustator i koneser z Ozziego ;)

u Was już piękne jesienne liście... nadchodzi czas wygrzewania bulw przy kominku...

Degustator wszystkiego co się rusza i nie tylko ... tak to Ozzi :lol:

Kocyki wyprane, drzewo pod kominkiem przygotowane sezon jesienny mogę uznać za otwarty.

Posted

mgie napisał(a):

Jak to nie wiesz jak to będzie ... będzie zabawnie tyle Ci powiem :evil_lol: Jeszcze jak ci się trafi bulwa z charakterkiem tatusia to ;) ... Spotkałam się w wakacje z P. Jolą i wypowiadała się o was bardzo pozytywnie :cool3:

Tzn ja wiem co to będzie szał ciał ale w sumie ja lubię charakterne psiaki ;)

No zobaczymy czy to będzie z tego miotu czy z nst czas pokaże :D

Ja muszę się do Pani Joli odezwać ale ciągły brak czasu robi swoje....

Poza tym maluchy dopiero w tym tygodniu wylatują do swoich nowych domków ....jutro odlatuje do Stanów moja ulubienica Vessinnka....

Posted

mgie napisał(a):

Kocyki wyprane, drzewo pod kominkiem przygotowane sezon jesienny mogę uznać za otwarty.

a w zimowe wieczory moje bulwy jak znowu zobaczą na fotach :razz: że Ozzi i Karmel wygrzewają doopki przy kominku to dogrzeją się szybko i za free - z zazdrości :evil_lol:

Posted

dzasta napisał(a):
Tzn ja wiem co to będzie szał ciał ale w sumie ja lubię charakterne psiaki ;)

No zobaczymy czy to będzie z tego miotu czy z nst czas pokaże :D

Ja muszę się do Pani Joli odezwać ale ciągły brak czasu robi swoje....

Poza tym maluchy dopiero w tym tygodniu wylatują do swoich nowych domków ....jutro odlatuje do Stanów moja ulubienica Vessinnka....

Słyszałam, że Siaśka nie do końca miała ochotę na macierzyństwo w tym roku ;) ale spokojnie na pewno doczekacie się swojej bulwinki.

Już wychodzą do domów ? a dopiero takie kluski z nich były. Jeszcze raz gratuluje takiego miotu. Stresu z wylotem nie zazdroszczę. Jak długo trwa taki lot ?

Posted

ockhama napisał(a):
a w zimowe wieczory moje bulwy jak znowu zobaczą na fotach :razz: że Ozzi i Karmel wygrzewają doopki przy kominku to dogrzeją się szybko i za free - z zazdrości :evil_lol:

Ja w takim razie nie mogę im pokazać zdjęć z ostatniego spaceru Twoich buldożków, bo gdzie ja im wytrzasnę taką sadzawkę z żółwikami ? no gdzie :evil_lol:

Posted

mgie napisał(a):
Ja w takim razie nie mogę im pokazać zdjęć z ostatniego spaceru Twoich buldożków, bo gdzie ja im wytrzasnę taką sadzawkę z żółwikami ? no gdzie :evil_lol:

eee... sadzawka tylko gościnna była... a własny domowy kominek na stałe to inna bajka :lol:
:hmmmm: a i kominek w zimie nie zamarza, a sadzawka tak :roll: żółw leci zimować do domu Gizma.

Posted

Co racja to racja ;) osobisty kominek to jest wygoda. A rozpalanie go to u nas rytuał ...:roll: wieczne przepychanki i podchody kto zajmie najlepszą miejscówkę...

Kilka fotek z nicnierobienia

Posted

Sposoby żebrania o jedzenie
Ozzi a'la kot ze Shreka :cool3:
Karmel natomiast łzy w oczach i próba wzbudzenie litości :evil_lol: jaki to ja jestem młodszy, zaniedbywany braciszek

Posted

dzasta napisał(a):
Karmel wygląda jak Czesio jakby płakał :D

Kolejna rzecz, w której są podobni :lol:

Teraz Ozzi skubie korę z drzewa do kominka, a Karmel na przeciwko niego śpi z jedną łapą na jeżyku, a mordą na hantli :roflt:byleby tylko Ozzi się nie pobawił. Czasem szkoda mi Ozziego, że musi ustępować na każdym kroku temu zazdrośnikowi.

• 8 months later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='FredziaFredzia']Hej, a wy gdzie?

W swoim ogródku leniwie spędzamy wakacje.

Opalamy się

Bawimy

Stróżujemy

Zawsze razem

pozdrowienia od NAJPIĘKNIEJSZEGO, NAJMĄDRZEJSZEGO świrusa Ozzinka

Posted

monia&nero miło Cię widzieć w galerii bulgotów :multi: Już myślałam, że nikt chłopaków nie odwiedzi. Zdjęć mam dużo. Karmel od pewnego czasu zaczął uprawiać jogę :evil_lol: może uda mi się wstawić filmik. Ale to jak znajdę czas.

Pozdrawiam