mgie Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 (edited) Jedzenie ponad wszystko ;) Na dobranoc Edited May 29, 2014 by mgie Quote
dzasta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://img163.imageshack.us/img163/829/obraz340.jpg Kocham te pozy u bullowatych :) Mój Czechu zawsze tak leży i się przeciąga :D Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 karmel rozwalony na fotelu (czy tam kanapie) - boski. zna swoja wartość chłopak, hehe. jak tam sylwek, spokój, czy nerwy? Quote
mgie Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='dzasta']http://img163.imageshack.us/img163/829/obraz340.jpg Kocham te pozy u bullowatych :) Mój Czechu zawsze tak leży i się przeciąga :D wrr miałam już przygotowane 4 linki z imgeshack ale nie zapisane ... dogo mnie wylogowało i wszystkie poleciały w kosmos... zostało jedno To dopiero bulwie przeciąganko :evil_lol: ten język to chyba do Ozziego był Quote
mgie Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']karmel rozwalony na fotelu (czy tam kanapie) - boski. zna swoja wartość chłopak, hehe. jak tam sylwek, spokój, czy nerwy? Cześć sbd :cool3: dawno cię nie było. Sylwestra przyjęli na luzaku ... pojedli,pospali -normalka:multi: Quote
mgie Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Wracamy po dłuższej przerwie na życzenie dzasty,która chciała zobaczyć bulwiaki. :eviltong::loveu: Ozzy uwielbia śnieg ... może się pod nim chować,zjadać go ... Karmel przygląda się temu z niedowierzaniem Ja miałbym to jeść .. :hmmmm: Mamo mogę ? brr po co ja was posłuchałem .. Quote
dzasta Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Hahaha się obśmiałam z tego Karmelka :) bardzo się cieszę że wstawiłaś zdjęcia chłopaków. U mnie Dżez jak Karmel zajada a wręcz pałaszuje śnieg a Berta nie wie po co to i na co to :D Quote
FredziaFredzia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Haha uśmiałam się z podpisów. :D Quote
mgie Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 tak to u nas wygląda :lol: Ozzulec :eviltong: Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Hehe moje jeszcze kominka nie mają to pod kaloryferem zalegają jak im zimno :D Quote
mgie Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 dzasta napisał(a):Hehe moje jeszcze kominka nie mają to pod kaloryferem zalegają jak im zimno :D Kominek fajna sprawa ... a jak się w nim nie pali to sami koło niego chodzą i zaglądają do szyby .... Mądre są te moje buldożki :lol: Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jak wszystkie bublowate stwory mądre to to aż za bardzo tylko często gęsto głuche i leniwe :D Quote
mgie Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 dzasta napisał(a):Jak wszystkie bublowate stwory mądre to to aż za bardzo tylko często gęsto głuche i leniwe :D haha o tak ... Karmel jest nieposłuszny... jak coś mu się nie podoba to siada,odchyla głowę do tyłu i pokazuje jaki jest ważny. U Ozziego można zaobserwować chęć współpracy,ale po drodze mam wrażenie,że zapomina co się od niego chciało:hmmmm: Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Hahah u mnie Czesio jak Karmel ale czegoś tam się go dało naumieć a Bercia jak Ozzy wie że dzwonią ale nie wie w jakim kościele hehe Jeszcze jak już się kiedyś bulwina pojawi to oszaleje z tą bandą :D Quote
mgie Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Podobne są te nasze psy z charakteru :cool3: Tobie faktycznie ... tylko buldożka do szczęścia brakuje :evil_lol: Quote
dzasta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Na dzień dzisiejszy przesunęłam pojawienie się bulwy w moim domu bo i krycie przesunęli ludzie od których chciałam bulwinkę a i Czesio coraz gorzej się czuje... Quote
Chefrenek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Justa, a co sąsiedzi mówią na taką zgraję psów? Quote
dzasta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Chefrenek zgrają to ciężko nazwać bo 2 psy plus szczurek to nie zgraja :) Sąsiedzi nic nie mówią ale one nie szczekają to raz dwa że mieszkamy na małym kameralnym osiedlu wśród psiarzy za ścianą mamy 5 kundelków a nad nami mieszka banda 4 buldogów angielskich :) Quote
mgie Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='dzasta']Chefrenek zgrają to ciężko nazwać bo 2 psy plus szczurek to nie zgraja :) Sąsiedzi nic nie mówią ale one nie szczekają to raz dwa że mieszkamy na małym kameralnym osiedlu wśród psiarzy za ścianą mamy 5 kundelków a nad nami mieszka banda 4 buldogów angielskich :) aaaaaa nie mogę! Jak cudnie ... zazdroszczę ci normalnie. To jakaś hodowla czy osoba prywatna? Quote
mgie Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 FredziaFredzia napisał(a):Sesja "śpiąca". ;) Takie u nas przeważają w okresie zimowym. :evil_lol: Quote
dzasta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Mgie buldonie nad nami to kiedyś można było zaliczyć do hodowli ( ich Pani mieszkała we Włoszech z Mamą i tam hodowały ) ale po śmierci właścicielki hodowli jej córka jest w rozjazdach między Italią a Polską a psiaki raczej grzeją kanapy chociaż ostatnio był miocik :) Psiaki częściej są we Włoszech ale dzięki nim wyleczyłam się z Bulw Angielskich :) Ehhh Twoje śpiące chłopaki są boskie kocham je :) Karmel jak Berta śpi z piłką a Ozzy jak Czechu oby spać :D Mam nadzieję że w tym roku wybiorę się na wakacje w Wasze strony i umówimy się jakoś i wytarmoszę osobiście te Twoje Kochane chłopaki :D Quote
mgie Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 O widzisz ... a dlaczego się wyleczyłaś? Na początku interesowałam się angielskimi,ale gdy się trochę popytałam to wszędzie słyszałam o ich chorobach ... nastraszyli mnie poniekąd. Chociaż jak byłam w Wawie po Karmelka to tam była sunia b.angielskiego ... no cudo po prostu znam jednego buldoga ang ..mieszka niedaleko nas ... głównie przesiaduje w oknie ... a na spacery jest zawożony samochodem:grins: To super,że się wybieracie. One tak niewinnie wyglądają tylko jak śpią. :eviltong: Quote
Recommended Posts