Jump to content
Dogomania

''Ozzy Osbourne & Jimmy'' czyli z bloga buldoga

Recommended Posts

Posted

Hahah moje też w sumie mają codziennie mikołajki :)
Zdjęcia z dzieciństwa zawsze są takie fajne ja zawsze jak mam chandrę patrz e na zdjęcia Czesia i Berci ;)

• 3 weeks later...
  • Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:tree1::santagri:WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY CAŁA MOJA BANDA ZE MNĄ NA CZELE!!! :santagri::tree1:

A może jak będzie chwilka chociaż wiem że niewiele ich teraz jest to poproszę o zdjęcia chłopaków :)

Posted

[quote name='dzasta']http://img136.imageshack.us/img136/2888/dsc2322.jpg

I jak tu nie kochać takiej mordeczki :)

Nie da się... kocha się i już :) Karmel to taki pieszczoch,że stara się być jak najbliżej człowieka.
Gdy siedzi na dywanie zawsze musi trzymać łapkę na czyjejś stopie,cały ciałem opiera się o nogę ... odchyla głowę do tył i wpatruje się tymi maślanymi oczkami.

Dzisiaj kupiłam im pod choinkę kostki do obgryzania. Oczywiście jednakowo zapakowane,żeby kłótni nie było ;) będą miały radochę

[quote name='dzasta'][url]
Ja jestem chora na bulwę ale chyba na razie mój stan zdrowia nie pozwoli mi na wzięcie kolejnego psiaka ale może jakoś za rok na gwiazdkę :) A nasza przyjaciółka bulwka Zuza niestety bardzo chora :( Trzymajcie za nią łapki i :kciuki: i Wy żeby wyszła z tego!!!

Pamiętam Zuzie ze zdjęcia,śliczna bulweczka. Na co choruje?
Oczywiście trzymamy kciuki

Posted

ockhama napisał(a):
Magicznych Świąt ;)

...a u mnie bulwowa cisza... może głusi tak mają?

Dziękuje,wzajemnie ;)

U nas również cisza ... poza tradycyjnym bulwim chrapaniem nie usłyszałam nic nowego
Spali smacznie jak gdyby nigdy nic ...

Czy tylko u mnie zdjęcia są ucięte z prawej strony ? :placz: Specjalnie żeby nie było widać mordki Karmelka?

Posted

ockhama napisał(a):
jest ok. ja widzę całego bulwo-leniwca ;)

To dobrze bo coś tam jeszcze do wklejenia czeka :cool3: ale nie powiem trochę mnie to ekhm.. drażni

coś z cyklu ''Bulwa po ciężkiej nocy'' :evil_lol:

Posted

dzasta napisał(a):
Ozzy kocha się wygrzewać przy kominku widzę a Karmelek bardziej łóżko lubny ale to nie powiem to wymiata http://img32.imageshack.us/img32/2810/img0138ulh.jpg

Tak naprawdę każde miejsce jest dobre do wylegiwania się :p Jak Ozzy leży pod kominkiem to Karmel potrafi przyjść i zębami wyciąga koc. Myśli,że jak go zabierze to Ozziemu się znudzi,a ten zajmie jego miejsce. :cool3:

Bardzo lubią też spać na rogu dywanu ... oczywiście kombinują,który położy się pierwszy

a teraz kolej Ozziego

na te ich zamiany można patrzeć godzinami :evil_lol: a jako,że Ozzinek jest starszy i mądrzejszy często ustępuje Karmelowi i wybiera trzeci wariant;kładzie się na pontonie

Posted

Hehehe to się uśmiałam bo mają takie podchody i zabawy w obieranie miejsc jak u mnie a Czesław też starszy i mądrzejszy więc ustępuje :D
A zauważyłam że Karmelek jest w tym samym klubie co Czesław w klubie tzw bez jajecznym :D

Posted

dzasta napisał(a):
A ja chcę filmiki z chłopakami :D

Prosze bardzo :) Filmik z Karmelkiem

[video=youtube;DieCMmPagUw]http://www.youtube.com/watch?v=DieCMmPagUw[/video]

Posted

Filmik bomba : )
Nie mogłam się jakoś zalogować ostatnio :(
A chłopaki to chyba po Sylwku odpoczywały heheh
Nie bały się fajerwerków bo my jak co rok mieliśmy niestety szał ciał z Czesiem mimo premedykacji przez prawie 10 dni przed :D

Posted

dzasta napisał(a):
Filmik bomba : )
Nie mogłam się jakoś zalogować ostatnio :(
A chłopaki to chyba po Sylwku odpoczywały heheh
Nie bały się fajerwerków bo my jak co rok mieliśmy niestety szał ciał z Czesiem mimo premedykacji przez prawie 10 dni przed :D

Oni odpoczywają cały czas haha
Jakoś specjalnie petardami się nie przejęli (chociaż mieszkamy blisko rynku,więc i słychać było).
Raz tylko..tyle co Ozzy wyszedł na pole a tu wystrzeliło z całej siły...tak szybko jeszcze po schodach nie biegł

W sylwestra na chwile zostali sami w pokoju ... wracamy a Karmel na ławie je sałatkę z tuńczyka,a Ozzy delikatnie zlizuje cukier puder ze słoneczek! Moja pierwsza reakcja 'Gdzie jest aparat?':evil_lol: