dzasta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Hahah moje też w sumie mają codziennie mikołajki :) Zdjęcia z dzieciństwa zawsze są takie fajne ja zawsze jak mam chandrę patrz e na zdjęcia Czesia i Berci ;) Quote
dzasta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :tree1::santagri:WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY CAŁA MOJA BANDA ZE MNĄ NA CZELE!!! :santagri::tree1: A może jak będzie chwilka chociaż wiem że niewiele ich teraz jest to poproszę o zdjęcia chłopaków :) Quote
mgie Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 dzasta bardzo dziękujemy za życzenia,za pamięć.:loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://img136.imageshack.us/img136/2888/dsc2322.jpg I jak tu nie kochać takiej mordeczki :) Ja jestem chora na bulwę ale chyba na razie mój stan zdrowia nie pozwoli mi na wzięcie kolejnego psiaka ale może jakoś za rok na gwiazdkę :) A nasza przyjaciółka bulwka Zuza niestety bardzo chora :( Trzymajcie za nią łapki i :kciuki: i Wy żeby wyszła z tego!!! Quote
mgie Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='dzasta']http://img136.imageshack.us/img136/2888/dsc2322.jpg I jak tu nie kochać takiej mordeczki :) Nie da się... kocha się i już :) Karmel to taki pieszczoch,że stara się być jak najbliżej człowieka. Gdy siedzi na dywanie zawsze musi trzymać łapkę na czyjejś stopie,cały ciałem opiera się o nogę ... odchyla głowę do tył i wpatruje się tymi maślanymi oczkami. Dzisiaj kupiłam im pod choinkę kostki do obgryzania. Oczywiście jednakowo zapakowane,żeby kłótni nie było ;) będą miały radochę [quote name='dzasta'][url] Ja jestem chora na bulwę ale chyba na razie mój stan zdrowia nie pozwoli mi na wzięcie kolejnego psiaka ale może jakoś za rok na gwiazdkę :) A nasza przyjaciółka bulwka Zuza niestety bardzo chora :( Trzymajcie za nią łapki i :kciuki: i Wy żeby wyszła z tego!!! Pamiętam Zuzie ze zdjęcia,śliczna bulweczka. Na co choruje? Oczywiście trzymamy kciuki Quote
dzasta Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Moje też dostaną prezenty wszystkie trzy :) A Zuzka choruje na kobiece heh tzn sucze sprawy...ale jest podobno lepiej :D Quote
mgie Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 No to fajnie,że Zuzia ma się lepiej. Jeszcze trzy minuty.. może coś powiedzą ;) Quote
ockhama Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Magicznych Świąt ;) ...a u mnie bulwowa cisza... może głusi tak mają? Quote
mgie Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 ockhama napisał(a):Magicznych Świąt ;) ...a u mnie bulwowa cisza... może głusi tak mają? Dziękuje,wzajemnie ;) U nas również cisza ... poza tradycyjnym bulwim chrapaniem nie usłyszałam nic nowego Spali smacznie jak gdyby nigdy nic ... Czy tylko u mnie zdjęcia są ucięte z prawej strony ? :placz: Specjalnie żeby nie było widać mordki Karmelka? Quote
ockhama Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 jest ok. ja widzę całego bulwo-leniwca ;) Quote
mgie Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 ockhama napisał(a):jest ok. ja widzę całego bulwo-leniwca ;) To dobrze bo coś tam jeszcze do wklejenia czeka :cool3: ale nie powiem trochę mnie to ekhm.. drażni coś z cyklu ''Bulwa po ciężkiej nocy'' :evil_lol: Quote
dzasta Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ozzy kocha się wygrzewać przy kominku widzę a Karmelek bardziej łóżko lubny ale to nie powiem to wymiata http://img32.imageshack.us/img32/2810/img0138ulh.jpg Quote
mgie Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dzasta napisał(a):Ozzy kocha się wygrzewać przy kominku widzę a Karmelek bardziej łóżko lubny ale to nie powiem to wymiata http://img32.imageshack.us/img32/2810/img0138ulh.jpg Tak naprawdę każde miejsce jest dobre do wylegiwania się :p Jak Ozzy leży pod kominkiem to Karmel potrafi przyjść i zębami wyciąga koc. Myśli,że jak go zabierze to Ozziemu się znudzi,a ten zajmie jego miejsce. :cool3: Bardzo lubią też spać na rogu dywanu ... oczywiście kombinują,który położy się pierwszy a teraz kolej Ozziego na te ich zamiany można patrzeć godzinami :evil_lol: a jako,że Ozzinek jest starszy i mądrzejszy często ustępuje Karmelowi i wybiera trzeci wariant;kładzie się na pontonie Quote
dzasta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hehehe to się uśmiałam bo mają takie podchody i zabawy w obieranie miejsc jak u mnie a Czesław też starszy i mądrzejszy więc ustępuje :D A zauważyłam że Karmelek jest w tym samym klubie co Czesław w klubie tzw bez jajecznym :D Quote
mgie Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 heh no to mają wiele wspólnego :) Kostki chyba smakowały ... widzicie to skupienie w oczach ?:cool3: Quote
mgie Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 dzasta napisał(a):A ja chcę filmiki z chłopakami :D Prosze bardzo :) Filmik z Karmelkiem [video=youtube;DieCMmPagUw]http://www.youtube.com/watch?v=DieCMmPagUw[/video] Quote
mgie Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Chefrenek']Może jednak skusicie się na wystawy? O nie,nie ... to nie nasza bajka ;) Quote
dzasta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Filmik bomba : ) Nie mogłam się jakoś zalogować ostatnio :( A chłopaki to chyba po Sylwku odpoczywały heheh Nie bały się fajerwerków bo my jak co rok mieliśmy niestety szał ciał z Czesiem mimo premedykacji przez prawie 10 dni przed :D Quote
mgie Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dzasta napisał(a):Filmik bomba : ) Nie mogłam się jakoś zalogować ostatnio :( A chłopaki to chyba po Sylwku odpoczywały heheh Nie bały się fajerwerków bo my jak co rok mieliśmy niestety szał ciał z Czesiem mimo premedykacji przez prawie 10 dni przed :D Oni odpoczywają cały czas haha Jakoś specjalnie petardami się nie przejęli (chociaż mieszkamy blisko rynku,więc i słychać było). Raz tylko..tyle co Ozzy wyszedł na pole a tu wystrzeliło z całej siły...tak szybko jeszcze po schodach nie biegł W sylwestra na chwile zostali sami w pokoju ... wracamy a Karmel na ławie je sałatkę z tuńczyka,a Ozzy delikatnie zlizuje cukier puder ze słoneczek! Moja pierwsza reakcja 'Gdzie jest aparat?':evil_lol: Quote
dzasta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hahaha no u mnie było trochę gości ale jak zbiegli na dół a jeszcze bardzo nie strzelali to też zabrał się za konsumpcję :D Quote
Recommended Posts