dzasta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Trochę mnie nie było a tu malućko fotek oj malućko :D Quote
elmira Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Dobrze, że nie mam takich psów, bo bym je zamietoliła chyba z miłości. Bulwy, to chyba najbardziej pocieszna z psich ras(oczywiście wg. mnie). Quote
mgie Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Łapeczka dla wszystkich odwiedzających :loveu: nie trudno zgadnąć kogo [quote name='sleepingbyday'] wow, co to :crazyeye:??? Jak to co..to moja kochana mordeczka ..stu procentowe niewiniątko :evil_lol: [quote name='sleepingbyday'] wygląda na takiego, co się buja, buja, buja... i nie może podnieść. jak żółwik :razz: Na dowód,że jednak Ozzy jest wstanie się podnieść:shake: ba..a nawet wzbić w powietrze [quote name='dzasta']Trochę mnie nie było a tu malućko fotek oj malućko :D ee gdzie mało :eviltong: Czesia,Berty i Gabinki tez dawno nie widziałam [quote name='elmira']Dobrze, że nie mam takich psów, bo bym je zamietoliła chyba z miłości. Bulwy, to chyba najbardziej pocieszna z psich ras(oczywiście wg. mnie). Zgadzam się absolutnie! Nigdy nie zapomnę pierwszego kontaktu z bulwkami. Zostałam przywitana przez ..hm..co najmniej 12 buldożerów. Każdy chciał się przywitać,podskoczyć i dać buziaka... Od razu wiedziałam,że tylko buldożek i żaden inny. Chociaż wiem,że dla niektórych może to być uciążliwe.Moja znajoma nie mogła uwierzyć,że one tak cały czas chcą się głaskać,przytulać,być na kolanach. Mam nawet jakieś fotki z tego spotkania :loveu: niezapomniane przeżycie co innego czytać o buldożkach książki,a co innego mieć dwunastkę na kolanach Quote
Akadna Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jakie kochane psinki! :) Marzę o bulwie takiej kremowej jak twoja, bądź ciemnym, czarnym diabełku :diablo: Wymiziaj je tam :D Quote
sleepingbyday Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 cześć bulwy. nie było mnie kilka dni, ale oczywiście tęskniłam jak dzika :evil_lol: Quote
mgie Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Basia&Safi']takie focie sa super :):) pozdrawiamy w takim razie mamy jeszcze jedną :lol: [quote name='Akadna']Jakie kochane psinki! :) Marzę o bulwie takiej kremowej jak twoja, bądź ciemnym, czarnym diabełku :diablo: Wymiziaj je tam :D marzenia są do spełnienia ;)Czytałam na innym wątku,że nawet coś się kroi?:cool3: Ja od samego początku zakochałam się w pręguskach. a Karmel..to już inna historia [quote name='sleepingbyday']cześć bulwy. nie było mnie kilka dni, ale oczywiście tęskniłam jak dzika :evil_lol: bulwy pozdrawiają dziką,stęsknioną sbd :evil_lol: dla fanów psich stópek Quote
pati1033 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ja uwielbiam psie stopki :) a jaki pedicure ladniutki :p Quote
mgie Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Gdzie tam ładniutki :lol: zdjęcie robione po całodniowych szaleństwach w ogrodzie :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kroi, się, kroi, ale dopiero za rok będzie psiunek, z siostrą bardzo chcemy towarzysza. Mam parę pytań: Buldożki chorują często na uszy? Jak to jest z pielęgnacją? Linią się bardzo? Łapecka :loveu:! Quote
Tengusia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 melduje ze zagladam do was codziennie :loveu: choc jak widac nie zostawiam po sobie sladu :oops: Quote
dzasta Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No troszkę oczko nacieszyłam zdjęciami ale coś malutko ich malutko :D Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 hehe, mgie mi tu wymachuje fetyszem przed oczami. stópki boskie! zajrzyjcie, bo obgadałabym pomysł: http://www.dogomania.pl/forum/f936/co-myslicie-o-takiej-akcji-wsrod-wetow-145603/#post12900067 Quote
Viris Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wow jaki manicure zrobiony elegancko ;) Quote
kokka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witam,szukajac pewnych informacji trafiłam przypadkowo na Wasz temat. Bardzo podabają mi się chłopcy i to jak o nich ciekawie piszesz..no i foty superaśne Ja mam dwie dziewczynki o tych samych kolorkach Fiona marengo(starsza) i Seti płowa (szczenior) . No i najważniejszy powód mojej "wizyty" to nasze płowe pociechy maja wspólnego tatusia:multi: Pozdrawiam z dziewczynkami:lol: to moje pociechy...mam nadzieje ze uda sie wkleic zdjecie http://i29.tinypic.com/2uqdpc6.jpg Quote
sleepingbyday Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jednym słwoem - rodzinka się znalazła :cool3: Quote
Basia&Safi Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 no prosze jakie tipsiory hehe :loveu: Quote
mgie Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Zaoffuje sobie w wątku chłopaków,a co potrzebne pieniądze na hotel dla Gwiazdy z Boguszyc [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebna-pomoc-dla-gwalconej-gwiazdy-mamy-kilka-dni-nowe-zdjecia-strona-22-23-a-130005/[/URL] Quote
dzasta Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 O qrczusiu ale bidka z niej :( Może jakiś grosik wygospodaruje chociaż teraz ciężko u nas bo sama się leczę po operacji co pochłania masę pieniędzy... A może by tak MGIE odświeżyć temat chłopaków bo stęskniłam się bardzo za nimi a ich słodkie minki na pewno umiliły by Cioci okres rekonwalescencji :eviltong: Quote
mgie Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Czytałam o zabiegu,bardzo mi przykro.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :loveu::loveu: U chłopaków wszystko dobrze.Korzystają z pogody póki jest ładna. Gonitwom ogrodowym nie ma końca. Zdjęć jest całe mnóstwo,tylko brak czasu na wszystko. Obiecuje,że niedługo nadrobię wszelkie zaległości. Quote
Cieplutkaa. Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [URL]http://img268.imageshack.us/img268/5548/dsc09914j.jpg[/URL] Jaaaaaaakie slicznosci ! :loveu: Quote
mgie Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Witam Serdecznie :loveu: Trochę zaniedbałam wątek chłopaków ale zamierzam postawić go na nogi. Przypomnę chłopaków:evil_lol: to jest Ozzzy a to Karmelo Quote
dzasta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 O jacie wreszcie nam znowu pokazałaś kofane pomarszczaki :loveu: Quote
Recommended Posts