dzasta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moje sąsiady chodzą na spacery dwa razy dziennie z wielkim bólem ale to też jest na zasadzie że wyjdą zrobią co mają i do domu :D Generalnie nie są ani zapasione ani nie mają alergii ale chorowite niestety tak i to bardzo :( Quote
Chefrenek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Hehe a czemu się wyleczyłaś? Co zrobiły takiego? Quote
dzasta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nic nie zrobiły są przesłodkie ale po przejściach z Czesiem i jego problemami zdrowotnymi chyba się nie zdecyduje...to nie na moje nerwy :( A i chciał mi taki jeden Blues dzisiaj zgładzić Yorkę bo usiadł na niej przypadkiem hehe Quote
mgie Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='dzasta']Nic nie zrobiły są przesłodkie ale po przejściach z Czesiem i jego problemami zdrowotnymi chyba się nie zdecyduje...to nie na moje nerwy :( A i chciał mi taki jeden Blues dzisiaj zgładzić Yorkę bo usiadł na niej przypadkiem hehe buaha o kurcze ... a Gabinka w ciąży (( To jest jeden samiec i reszta suk? Quote
dzasta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nic się jej nie stało na szczęście bo ona już naumiana obycia z takimi bo Czesiu też tak ma :) Mgie są dwa samce i dwie samiczki. Jak się ta kobieta zgodzi zrobię dla Ciebie specjalnie zdjęcia im :) A jak się uda jedno z dzieciątek Gabinki zamieszka z bulwą francuską :) Quote
mgie Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ooo byłoby super ;) Czytałam na stronie,że poród w kwietniu. Pierwsze szczeniaki w swojej hodowli,ale to musi być przeżycie. Z jednej strony zazdroszczę,ale z drugiej jak tu oddać taką małą kluchę ? Ty masz coś szczęście do tych buldogów :cool3: Quote
dzasta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A tak ja mam szczęście do buldogów oj mam :0 Moja miłość jak na dzień dzisiejszy nie spełniona ale nie ma marzenia nie do spełnienia :D Ehhh zobaczymy jak się w roli hodowcy spełnię heh narazie mam nerwy i tylko nerwy ale maluszki na pewno wszystko wynagrodzą jak spojrzę na ich buźki :) A z tym oddaniem do nowych domów na szczęście może większość do znajomych pójdzie a i może się w kość dadzą i będę chciała je oddać hehehe Quote
mgie Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Będę się bacznie przyglądać :) Jeszcze ostatnie zdjęcie Ozziego i lecimy na spacer. Buziaki Quote
dzasta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ale słodko ale ja najbardziej lubię je w akcji jak kombinują co by tu spsocić :D Miłego spacerku życzę my jeszcze chwilę i też ruszamy :) Quote
mgie Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='kokka']Pozdrawiamy cieplutko :lol: http://i44.tinypic.com/124y4p0.jpg Jaka miła niespodzianka :) Dawno nie widziałam Twoich dziewczynek. Seti jest niesamowicie podobna do Sharma. Cudowna !!! Pewnie po wystawach śmigacie? :cool3: Quote
Viris Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ooo widzę że u Was też sesja śpiąca. Ja niedawno taką popełniłam, ale jeszcze nie mam miejsca na dysku żeby zrzucić zdjęcia ;D Quote
mgie Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Viris napisał(a):Ooo widzę że u Was też sesja śpiąca. Ja niedawno taką popełniłam, ale jeszcze nie mam miejsca na dysku żeby zrzucić zdjęcia ;D Zrzuć koniecznie,bo oglądanie zdjęć Klary to czysta przyjemność. :) Quote
dzasta Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://img98.imageshack.us/img98/9316/img0952r.jpg Ja Ci go ukradnę jak będę na wakacjach w Waszych stronach :D A może Wy się wybierzecie gościnnie na XIX Podkarpacką Wystawę Psów Rasowych Krosno 2010 :) Bo powinniśmy dojechać na nią z Bercią :) Quote
mgie Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='dzasta']http://img98.imageshack.us/img98/9316/img0952r.jpg Ja Ci go ukradnę jak będę na wakacjach w Waszych stronach :D A może Wy się wybierzecie gościnnie na XIX Podkarpacką Wystawę Psów Rasowych Krosno 2010 :) Bo powinniśmy dojechać na nią z Bercią :) O a kiedy jest ta wystawa? Do Krosna mamy jakieś 25 minut jazdy :D Niby tak blisko ale nigdy nie byłam na wystawie w Krośnie. Masz Karmelka na szczęście śniegu już nie mamy :multi: Quote
dzasta Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 9 maja będzie wystawa :) Ale Karmelka i tak ukradnę :D Quote
mgie Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='dzasta']9 maja będzie wystawa :) Ale Karmelka i tak ukradnę :D Szybko coś myślałam,że w sierpniu. Jest Twój,ale Ozzi to się powinien obrazić. :diabloti: Quote
dzasta Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No wiesz co dwóch chłopów nie mogę wziąć to raz bo mój Pan to Ozziego mógłby na ząb wziąć bo Karmelek jest w akceptowanym przez niego umaszczeniu a po drugie chcę Tobie coś zostawić żeby smutno CI nie było:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
mgie Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='dzasta']No wiesz co dwóch chłopów nie mogę wziąć to raz bo mój Pan to Ozziego mógłby na ząb wziąć bo Karmelek jest w akceptowanym przez niego umaszczeniu a po drugie chcę Tobie coś zostawić żeby smutno CI nie było:diabloti::evil_lol::evil_lol: A niech Ci będzie :eviltong: Nie wiesz co tracisz Quote
Viris Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Haha ale mina - wszystko mówiąca ;D Właśnie "robię" zdjęcia z wystawy w Monachium, wrzucę do działu wystawy jakbyście chciały popatrzeć. Co do zdjęć Klary, to mam sporrrre zaległości niestety :( Quote
dzasta Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dobra biorę dwa a co tam :) Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgodzić trzeba heheh ;) Quote
mgie Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Viris']Haha ale mina - wszystko mówiąca ;D Właśnie "robię" zdjęcia z wystawy w Monachium, wrzucę do działu wystawy jakbyście chciały popatrzeć. Co do zdjęć Klary, to mam sporrrre zaległości niestety :( Wszystkie zdjęcia obejrzałam. Buldożki prawie tak ładne jak moje chłopaki. ;) Ta mordka powala http://i286.photobucket.com/albums/ll112/Viriska/Monachium%202010/bf14.jpg :loveu: Quote
asiol Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Co słychać u chłopaków? Wiosna przyszła, pewnie grandzą :) Quote
mgie Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='asiol']Co słychać u chłopaków? Wiosna przyszła, pewnie grandzą :) Dokładnie tak ... Mogliby spędzić cały dzień w ogrodzie biegając za swoim jeżykiem. Czekam aż zrobi się jeszcze cieplej i zaprowadzę ich do psiego salonu ;) Zwłaszcza Ozziemu jest to bardzo potrzebne. :p Ostatnio byłam mile zaskoczona. W aptece w Nisku przywitał mnie buldożek Franio ... który codziennie ze swoją Panią przychodzi do pracy. )) Quote
asiol Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 I co robicie w takim psim salonie?? :) Hanibal był raz na wyczesaniu martwych kłaków, może przyda mu się wiosenny manicure :D Quote
Recommended Posts