Asia & Ginger Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dzisiaj ktoś mi zalicytował psiaka na allegro. Może jutro bedzie dzwonił w jego sprawie. :) Quote
paros Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Dzisiaj ktoś mi zalicytował psiaka na allegro. Może jutro bedzie dzwonił w jego sprawie. :) To trzymam kciuki Quote
ciborka Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nikt na razie nie dzwonił w jego sprawie... Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ciborka napisał(a):Nikt na razie nie dzwonił w jego sprawie... Dziwne to jakieś... Babeczka, które zalicytowała psiaka niedawno napisała mi maila z Allegro i zapytała jak może odebrać pieska. Odpisałam jej, żeby w tej sprawie dzwoniła pod numer podany w aukcji. Dzwoniła może już czy dalej nie? :roll: Quote
ciborka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Nie, nikt nie dzwonił w sprawie Mafiego ostatnio. :/ W ogóle z adopcjami krucho i to bardzo. Młode psy nie idą a co dopiero taki Mafi... Zapraszam na wątek pozostałych psiaków pod naszą opieką: http://www.dogomania.pl/threads/174627-Zbiorowy-wAE-tek-psA-w-Fundacji-Przytul-Psa-BA-agamy-o-pomoc-i-ogA-oszenia Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Co tam u Mafiego? Jak jego zdrówko, szystko ok? Quote
ciborka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Tak, ok jeśli chodzi o zdrowie, ale adopcją nikt się nie interesuje. Cieszymy się, że znalazł się dla Mafiego taki wspaniały DT, który go trzyma już wiele miesięcy. Takie osoby jak p.Teresa u której mieszka Mafik nie zdarzają się często. Quote
Asia & Ginger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ciborka napisał(a):Tak, ok jeśli chodzi o zdrowie, ale adopcją nikt się nie interesuje. Cieszymy się, że znalazł się dla Mafiego taki wspaniały DT, który go trzyma już wiele miesięcy. Takie osoby jak p.Teresa u której mieszka Mafik nie zdarzają się często. Rzeczywiście taki DT to skarb. Czy Mafi bedzie mógł tam zostać na wieczny tymczas, gdyby nie znalazł domu? Quote
ciborka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pani Teresa na pewno go nie wyrzuci Quote
Recommended Posts