Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ło kurcze jaki on jest kochany! :lol: :lol: kiedyś szczerze mówiąc nie przepadałam za mopsami ale teraz widząc tego cukiereczka to narmanie je uwielbiam :P poprostu miooodzio do schrupania :happy1:

Posted

Oooooooj nareszcie sie doczekałam mojego ulubionego mopsika :angel: :D 8)

Mam nadzieję, że już zdrowa, to nasz znowu zasypiesz fotkami :D :angel: :angel: :angel:

Posted

NNikka napisał(a):
...i znowu kogoś uwiodły zezowate mopsie oczka... :lol: :lol: :lol:

oo tak mnie na pewno, nic tylko wyściskać tę splaszczoną morduche :lol: i z tymi oczkami wygląda jak najsłodszy ufo z mopsikowatej planety =)))

Posted

nie boicie sie ze przy hamowaniu mopsik-klopsik wam spanie?

Anettko przy hamowaniu to raczej nie spadnie, bo nie ma tam zbyt wiele miejsca... Bardziej obawiam się,że w razie czego (odpukać w niemalowane) może wylecieć przez szybę :roll: ... Jednak jak jedziemy tak długo(ok 20 godzin) on poprostu kręci się i szuka nowych, wygodniejszych miejsc do leżenia...Dobrze,że najcześciej trwa to kilka minut, bo tam najczesciej swieci słońce, a on jak na mopsa przystało nie przepada za nim :wink:

Wszystkim dziękujemy za masę ciepluchnych słów :popcorn: ... Nowe fotki w miarę możliwości zrobię jak najszybciej...

Pozdrowionka :D

Posted

O jejku jejku jak piesek salonowy :o :lol: Hihi widzę, że sie za bardzo nie krępuje i... siedzi komus na głowie (?) Do czego to już dochodzi... :o

:drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Justa napisał(a):
O jejku jejku jak piesek salonowy :o :lol: Hihi widzę, że sie za bardzo nie krępuje i... siedzi komus na głowie (?) Do czego to już dochodzi... :o

:drinking: :drinking: :drinking:

No dokładnie na głowie swojego pana :lol: :lol: ....... A salonowy to jak nic :wink:

Posted

Ale sobie potfforka wychowałas ;) żeby to na pańskiej głowie pies spał... Nieładnie :lol:

:calus: dla Gizemka - mój ulubiony mopsiczek ;)

A co w sprawie kompana dla mopsika? Na coś się zdecydowaliście, czy rezygnacja?

Posted

super psinka!!!

trafilam tu poprzez zalaczniki do petycji do serialu :D

nie myslalam, ze mopsik moze byc taki rozkoszny!! kojarzyly mi sie raczej jako spasione, oplute, koślawe pieski, ktore charczą i ciężko oddychaja :lol: a tu taka mila metamorfoza!

:angel: boski jest!!!!!!!!!!!! :angel:

Posted

Mój ulubiony mopsik jest :angel: :angel: :angel:
A jakie miny strzela :D :D :D Jak Szpila normalnie ;) I te zmarszczki... rozbrajają mnie :D :lol:

:calus: dla Gizmaka

Posted

Majka - Gizmo jest cudowny :iloveyou:
Im dłużej oglądam te mordeczki, tymbardziej jestem w nich zakochana :D I to ich słodkie chrumkanie :D Czy Gizmo też chrumka?
:angel: :angel:

Poza tym więcej fotek... plliiizzzz :D

Posted

Mopsiki takie radosne stworzenia...jak nie psy :D
..w tej chustce wyglada ...mhmmm ..twarzowo...twoja? :lol: 8)
Zdjecia wiosny takie ladne,cieplutkie...wszystko rodzi sie do zycia...kwiatki spiewaja, ptaszki pacha... :lol:

moze wstawilabys jakies zdjecie Gizmowatego z jajem wielkanocnym , he? :wink: