Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani już nie płaczcie :wink: Pasavera rozbawiłaś mnie z tym językiem :lol: :lol: To ostatnie zdjęcia przed naszym wyjazdem...Jedziemy do dziadków Gizmaka :wink: Bedziemy leniuchować, objadać się i fotki robić :lol: Za dwa tygodnie zarzucimy Was nowymi fotkami :wink: Będziemy -znaczy ja będę tęsknić do wszystkich dogomaniaków i ich piecholków :D

i na koniec wiosna :lol:

Posted

Jest Gizmuśek :angel: :angel: :angel: :angel:
Całuśny normalnie :calus:

Będziemy tęsknić - już tęsknimy :( Wesołego jajka :angel: :angel: :angel:

Bawcie się dobrze w Polsce 8)

Posted

Oooooooj Gizemek jest!!!! I Galuńcia się cieszy :angel:

Poczekamy, ale jak nie będzie miliona fot... to :evilbat: :evilbat: :evilbat: Nie darujemy Wam tego :lol: 8) :evilbat:

Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!

Posted

Hej!!

Codziennie mam inna tapetke na pulpicie ze zdiatkiem Gizmusia :angel: :angel:
Zakofalam sie w mopsiakach na dobre :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :buzi:

• 3 weeks later...
Posted

Pas :D widzę,że odgrzebałaś mojego topika :wink: ... Od dwóch tygodni już w domu jesteśmy,a ja się do nieczego zabrać nie mogę :bigcry: Fotek zbyt wiele nie ma, bo główny fotograf(czyli ja :oops: ) rozchorował się i na świat lookać nie mógł,ale cos sie znajdzie 8)

Pas pieska z pocztówki Twojej pamiętam... A Figa wygląda miód malina(wiesz o co chodzi :wink: )

Pozdrawiam wszystkich :popcorn:

Posted

:angel: :angel: :angel: Super że już jesteście :angel: :angel: :angel:
Nie szkodzi, że foteczek mało :wink: Ważne że jakieś są a na pewno są śliczne znajać Gizmuśka :D Jak będziesz miała chwilkę to wstawiaj :angel: Już się nie mogę doczekać :angel: :angel: Ale miałaś pecha z tą chorobą :calus:

:angel:

Posted

Pies podróżnik :lol:

:D :D

A tutaj jeszcze znalazłam dwa zdjęcia z czasów bobaskowych...
Nie mam jak sterta brudnego prania-tyle zapachów(szczegolnie skarpetki są wyjątkowo interesujące :wink: ) ... I tak juz mu zostało :P

Posted

anetta napisał(a):
http://img200.echo.cx/img200/8962/2copy8yt.jpg nie boicie sie ze przy hamowaniu mopsik-klopsik wam spanie? :P

Mój psiak tez tak podrózował ;) i raz spadł, ale go złapałam :P teraz już tak nie może, bo mamy krate :-? eee.. ale on i tak nie miałaby co już sobie splaszczyć :lol: jest słodziutki... na kazdym zdjęciu.. poprostu boski ;)