Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Bo mi sie najlepiej dopomina o foty razem z Tobą :D :angel: Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='Justa']Bo mi sie najlepiej dopomina o foty razem z Tobą :D :angel: hahahaha ni no jestes koffana no to do dziela ;) wiecej fot wiecej fot Quote
Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Majkaaaaaaaaaaaaa!!!! Jesteśmy żądne GIZMUSIAAAAA!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Pasavera Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='mrowka'] :lol: Czekamy Maju :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Bo Galunia smutna będzie... :( Maja chcemy FoTeCkI!!! Quote
anetta Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 :o o rany, ogon jej sie ze smutku wyprostowal :o Widzesz Gizmo do czego to dochodzi...? Pokaz sie nam tu bo nie wiem jak tak dalej pojdzie to Gali wyprostuje sie co innego :o :lol: :lol: :lol: :roflt: Quote
Majka_Gizmo Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 :o :o Toć tu nawałnica na mnie jakaś zrobiona 8) Będą foty, ale później- musze szybciorem do garów lecieć-własnie ze spacerku wróciliśmy, ale bez FOT bo pancio aparata zabrał :cry: Ps fotki z piatku beda :lol: Quote
Basenji Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='NNikka'][quote name='Basenji']Wygląda od przodu jak gąsienniczka. I nie dawaj takiego makaronu fotograficznego, bo się to długo otwiera i staje się zbyt nudne. Zdrówko :lol: Basenji! No co Ty?! :o No to JA! Przecież on jest śliczny! No przecież pisałem, że jest tak piękny, że aż brzydki ( a może odwrotnie?) Moge oglądać te foty godzinami... A ja nie..... Sama mam takie dwie gąsienniczki w domu... :lol: Czyli miałem rację pisząc o gąsiennicach :lol: Ja kcem duzo fotów... oj nie, nie przesadzaj! Nie Kcem! Nie Kcem! Nie Kcem! zdrówko Quote
Majka_Gizmo Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Dziewczyny powalacie mnie na nogi :lol: , Bas jak zwykle klimat urozmaica :evilbat: Oto foty ze soboty :lol: Pozdrowionka :lol: Quote
Agga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 O rany przeszłam wszystkie strony...ale fajne zdjecia... :lol: WIECEJ!!!!!!!!! Quote
Majka_Gizmo Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 [quote name='Agga']O rany przeszłam wszystkie strony...ale fajne zdjecia... :lol: WIECEJ!!!!!!!!! A ja rosnę i rosnę :lol: :lol: -oby tylko nie w szerz :wink: ..... Agga nie wyrabiam się---jutło będą :wink: Quote
Basenji Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] : A jednak się wstydzi trochę wyglądu, :oops: zdrówko Quote
Weron_ciau Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Majka&Gizmo'] : A jednak się wstydzi trochę wyglądu, :oops: zdrówko Aj tam wstydzi! poluje! 8) Na takich jak ty Quote
NNikka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Skromny jest! :roll: Chowa swoją nieprzeciętną urodę! :wink: Quote
Pasavera Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 :angel: :angel: :angel: i jest Gizmuś :angel: :angel: :angel: cudo :loveu: Quote
Justa Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Gizmusio jeeeeeeeest :angel: A gdzie te piękne wiosenne fotki, na które czekałam? :( Quote
Majka_Gizmo Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Weronka jesne,że tak 8) , a które? :wink: Kuna mać....Padam z nogóf Wykopałam kilka zaskórniaków: W drodze do Polski... Tylko woda? :cry: Z córką psiapsiółki: Nawet do niektórych drzew trzeba podchodzić ostożnie :wink: Quote
Pasavera Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 :angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: Gizmuś :angel: Figa ma taką samą miseczkę :lol: (na takim stojaku dwie) :wink: Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 ojejejejeje jaki sliczny do szpili podobny ;) A corka no no wiecej zdjec corki bo cos czuje ze sliczna :D Quote
Majka_Gizmo Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Pasavera napisał(a)::angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: Gizmuś :angel: Figa ma taką samą miseczkę :lol: (na takim stojaku dwie) :wink: Tak Pas takie na stojaczku :wink: Z tymi miskami to tez skomplikowana sprawa.Jak tylko zamieszkał z nami wystraszył się innej metalowej miski i od tamtego czasu tylko woda w takiej moze być -do jedzenia musieliśmy kupić plistikową. Wiecie co tak mi się na wspominki wzięło....wakacje mi się przypomniały(jak tą Sonkę koliżanki wlepiłam).... Eh chyba Was trochę fotami zarzuce z tych wakcjów-chcecie? Tylko musze rozmiary zmniejszyć... Quote
Recommended Posts