Pasavera Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 :angel: Ale superowe foty :angel: No prosze buciki, kosteczki . . . jedzonko pierwsza klsa :lol: 8) Ja też chcę takie kwietuszki na trawnikach :roll: Quote
Patka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Poraz kolejny pozwolę sobie zachwycic się mopsikiem cud chłopak :iloveyou: Quote
Majka_Gizmo Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 Basenji napisał(a):Wypaśny ten mopik! Zdrówko 8) I tu Cię zaskoczę-waży dokładnie tyle ile powinien ważyć-8 kg :D Quote
dbsst Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 czy doczekam jakis zdjec przed wyjazdem dzis wyjezdzam i bede dopiero w poniedzialek plizzzzzzzzzzzzzzzz Quote
Majka_Gizmo Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 dbsst napisał(a):czy doczekam jakis zdjec przed wyjazdem dzis wyjezdzam i bede dopiero w poniedzialek plizzzzzzzzzzzzzzzz Debetko,a o której wyjeżdżasz-jeśli przed 17 to już się nie wyrobie :cry: Za 15 min wychodzę z Gizmakiem nad morze, więc foty będą,ale nie wcześniej jak o 17 :wink: Quote
dbsst Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 a to luz bo ja wychodze po 17. o 17,40 pewnie wylacze juz kompa ale Ci fajnie morze pies marzenie scietej glowy :D kwiatki w ogrodku :D Quote
Pasavera Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Majuś czekamy na nadmorskie foty :angel: :angel: :angel: :angel: Ale siuper :angel: Quote
Basenji Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Basenji napisał(a):Wypaśny ten mopik! Zdrówko 8) I tu Cię zaskoczę-waży dokładnie tyle ile powinien ważyć-8 kg :D update Majka. Wypaśny, od słowa wypas - super. Tak brzydki, że aż fajny :lol: Zdrówko J Quote
Pasavera Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 debest nie musisz :lol: czy musisz :o Gizmek czekamy :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 Na początek obiecane fotki z nad morza, potem do garów, a jeszcze później będę komentować :lol: Nie powiem co robię :oops: Wiatr w uszach: Zawieranie nowych znajomości: :D :D :D I szybciorem wracam na DGM :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ale supcio :angel: :loveu: :angel: Odrazu widać, że psiak zadowolony ze spacerku :wink: Quote
dbsst Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Pas niestety musze :( Majka dzieki odrazu humor lepszy piekny Gizmo i ten kawaleczek morza mniam Quote
souris Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ta wyżlica jest piękna, ten wdzięk, ta powaga, nic tylko umrzeć z miłości :o :angel: Mopsik także jest piekny, aczkolwiek wzbudza nieco inne uczucia, nie mogłam się pozbierać ze śmiechu :D Jest uroczy :D Quote
Basenji Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] : Kurcze, wygląda od przodu jak gąsienniczka. I nie dawaj takiego makaronu fotograficznego, bo się to długo otwiera i staje się zbyt nudne. Zdrówko :lol: Quote
Pasavera Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Basenji napisał(a):I nie dawaj takiego makaronu fotograficznego, bo się to długo otwiera i staje się zbyt nudne. :o jak dla kogo nudne :wink: Ja tam się nie nudziłam oglądając foty :angel: :angel: :angel: i powiem więcej 8) Chcę więcej :lol: :angel: :lol: Quote
Basenji Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Nie słuchaj Pasavery. Jeżeli uważasz swój materiał za fajny, to dozuj go, tak jak przysmaki! Zdrówko :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 A więc od początku :wink: malawaszka napisał(a):a co wyżlica ma na szyi??? prądem ją kopie jak wyjdzie poza ogrodzenie?? Sama byłam zaskoczona tą obrożą i zaraz poprosiłam jej panci o wytłumaczenie się z tego 8) .Otóż jak się dowiedziałam Dżaj na spacerach potrafi 20 km biec za ptactwem i nie reaguje na nic.Wiadomo taki psior musi się wybiegać porządnie bez smyczy,a takie ucieczki mogą źle się dla niej skończyć.Z tego co wiem użyte to to coś było raz i pomogło.W tej chwili nosi na wszelki wypadek.Sama jednak jestem przeciwna takim drastycznym sposobom na ułożenie psa 8) . zaba14 napisał(a):dbsst jeszcze mały teścik dla Gizma Majka a wyszedł Ci on już z szeleczek? Bo moj to i taki agent Zaba ten Twój Miskuś to David Copperfield :o ? Mój taki sprytny nie jest :lol: Patka napisał(a):Poraz kolejny pozwolę sobie zachwycic się mopsikiem cud chłopak :calus: Basenji napisał(a):Wypaśny, od słowa wypas - super. Tak brzydki, że aż fajny No fakt-źle przeczytałam poprostu :roll: souris napisał(a):Ta wyżlica jest piękna, ten wdzięk, ta powaga, nic tylko umrzeć z miłości Właścicielce przekarzę Twoje słowa- na pewno się ucieszy :wink: Dla mnie też się podoba :lol: dbsst napisał(a):i jakie duzo my nie znamy pojecia duzo i Pasavera napisał(a):jak dla kogo nudne Ja tam się nie nudziłam oglądając foty i powiem więcej Chcę więcej natomiast Basenji napisał(a): nie dawaj takiego makaronu fotograficznego, bo się to długo otwiera i staje się zbyt nudne. Jeżeli uważasz swój materiał za fajny, to dozuj go, tak jak przysmaki! I weź zrozum rozum :-? Ps. Basenji teraz masz makaron tekstowy :evilbat: Quote
Basenji Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Jasne, lubisz włoską kuchnię! Drapanki dla gąsienniczki! Zdrówko :D Quote
Justa Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Ach ten brak czasu, ale nareszcie :evilbat: Dokopałam się do Galerii Gizmusia i wreszcie wiem, że jest mopsikiem :angel: Jak on sie śmieje!!! :D :wink: Uwielbiam usmiechnięte mordki ;) Szkoda, tylko, że Galci uśmiech broda zasłania :roll: :fadein: Ale jest slicznnyyyyyyyyyyyyy!!! Nie no, napatrzec sie nie moge!!! APELUJE o WIĘCEJ FooooooooT :angel: :angel: :angel: Quote
NNikka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='Basenji']Wygląda od przodu jak gąsienniczka. I nie dawaj takiego makaronu fotograficznego, bo się to długo otwiera i staje się zbyt nudne. Zdrówko :lol: Basenji! No co Ty?! :o Przecież on jest śliczny! Moge oglądać te foty godzinami... Sama mam takie dwie gąsienniczki w domu... :lol: Ja kcem duzo fotów... Kcem! Kcem! Kcem! Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 :bigcry: Gizmo gdzie jestes no gdzieeeeeeeee Maju Maju bo my sie pogniewamy ;) co sie dzialo na tej galeri jak mnie nie bylo cio malo fot malo komentarzy i malo czytania (to akurat uf ;) ) Quote
Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Nio właśnie CHCEMY Gizmusia!!!! I najlepiej jakies piękne cieplutkie fotyyyy!!! :angel: Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Justa a Ty czemu sie tak ociagalas i w weekend nie salwowalas o Gizma ;) ;) hahahahha Quote
Recommended Posts