Pasavera Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 O nareszcie Gizmek :angel: :angel: :angel: Na 4 focie wygląda jakby pyszczkiem walił w drzewo :cunao: Sama słodycz :angel: :loveu: :angel: Quote
zaba14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 No ładnie Gizmo nawet prywatności nie ma :) :lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] <---te jest niezłe :lol: moja wina moja wina moja bardzo wielka wina cos Ty mu zrobila ze on wali glowa w dzewo hahaha zobacz jaka ma juz mordke plaska hahahaha czy to piea czy to kot to ja go :iloveyou: niesamowity jest Gizmo jestes slowna sroda to sroda ;) Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='dbsst'] <---te jest niezłe :lol: kurde TO FOTO JEST ZAJEFAJOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Śliczny Gizmo! Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 zaba14 napisał(a):No ładnie Gizmo nawet prywatności nie ma :) :lol: Oj Zabko, Zabko o ile dobrze pamiętam to gdzieś i Twojego Mikusia na fotosach widziałam jak "teren znaczy" :lol: :lol: . Pasavera napisał(a):Na 4 focie wygląda jakby pyszczkiem walił w drzewo dbsst napisał(a):moja wina moja wina moja bardzo wielka wina cos Ty mu zrobila ze on wali glowa w dzewo hahaha zobacz jaka ma juz mordke plaska hahahaha hahahha on często tak wygląda,ale przyznam się,że pierwszy raz udało mi się to w taki właśnie sposób uchwycić. Ps. Wy się nie hahajcie-nos w dziuplę schował :wink: :cunao: dbsst napisał(a): czy to piea czy to kot to ja go :iloveyou: niesamowity jest Gizmo Hehe tak to on sobie często leży i nawet TV ogląda(jak dobry film jest) :wink: dbsst napisał(a):jestes slowna sroda to sroda :wink: Się wie 8) 8) Weron miód na serce mi lejesz :lol: Quote
zaba14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hm.. jak znaczy teren, nie przypominam sobie, ale gdy lezy kołami do góry, to owszem ale ci... :lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Maju mam nadzieje ze sie z Gizmem ni pogniewcie ale chce Wam pokazac ze moja Szpilka tez kiedys byl mopsikiem ;) Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 [quote name='dbsst']Maju mam nadzieje ze sie z Gizmem ni pogniewcie ale chce Wam pokazac ze moja Szpilka tez kiedys byl mopsikiem ;) O jeny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Debest- cudeńko, cukiereczek,słoneczko,kwiatuszek,pomarańczka,itd itd. Jasne,że się nie gniewamy-pieski naszych przyjaciół, są "naszymi" pieskami :wink: Świetna jest ta ruda mopsiczka :lol: :lol: :lol:, tylko ogonka jej brakuje :wink: Quote
Pasavera Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Debest miałaś Szpilowego mopsa :o :loveu: :o :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 nioooooooo przez krotki czas mialam Szpilowego mopsa ;) Quote
Patka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 To chyba nie mopski tylko wałeczek na łapkach Dbsst co Ty jej robiłas ona ledwo chodzi :wink: Cudna ile wtedy miała to boskie są takie malutki :wink: :D Gizmo jest cudny Lilith miała dwie koleżanki mopsikowe i zawsze tak fajosko mruczały do niej :D Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Dzisiejszy dzionek mojego skarba :lol: Koleżanka Dżaj: Nie ma jak pierwsze promienie wiosennego słoneczka :wink: I co ten mały tam robi? Ty się chłopie nie rządź na mojej posesij!! Ok już sobie spadam :cry: I więcej go nie przyprowadzaj... Sorki,że tak duzo na raz :oops: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 o jaaaaaaaaaaaa ja bym wziela to pyszczydlo i tak dlugo buziakowala ze zwleslo by jeszcze bardziej ;) i jakie duzo my nie znamy pojecia duzo ;) Quote
zaba14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] Nauka jedzenia makaronu :lol: Fajnie, u was nie ma śniegu, ale bajer.. też tak chce !! no i Gizmo ma świetne szeleczki, do pyszczka mu w tym kolorku ;) Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):i jakie duzo my nie znamy pojecia duzo ;) Hahaha debeściaro Ty w szczególności jesteś nienasycona kobieto :lol: :lol: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 [quote name='zaba14']Nauka jedzenia makaronu :lol: Fajnie, u was nie ma śniegu, ale bajer.. też tak chce !! no i Gizmo ma świetne szeleczki, do pyszczka mu w tym kolorku ;) Oj Zabciu makaron to on na serio uwielbia-najlepiej z mojego talerza, bo z miski to już nie to samo :wink: Śniegu już nie ma chociaż w tamtym tygodniu ponad 20 cm było :o Teraz już nawet kwiatki są: No,a szeleczki :D ...No kupiłam mu bo obroza czesto przez głowe mu schodzi :roll: . Quote
zaba14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 HeHe a myślałam, ze tylko ja jestem szalona ;) Mikuś też uwielbia makaron i najbardziej z talerza :oops: no i mu obroza tez przez głowe schodzi i chodzi z reguł w szelkach, tyle że czerwonych, ktore ostatnio uległy wypadkowi.. :-? A te zdjęcia z kwiatkami mnie... doprowadzają do płaczu :cry: :cry: :cry: :cry: ja też tak już chce! Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):dbsst napisał(a):i jakie duzo my nie znamy pojecia duzo ;) Hahaha debeściaro Ty w szczególności jesteś nienasycona kobieto :lol: :lol: :lol: no nie nasycona TZ wyjechal znowu to co ma robic ;) Żaba jezeli Twoj i Majki pies lubia makaron z talerza z miski gorszy ;) a ciuch czyli obroza przechodzi przez glowe to to sugeruje ze..........................................................jestescie bardzo daleka rodzina hihihihihihihihihihihii kwiatki sa kosmik. az sie nie chce wierzyc ze cos takiego istnieje jak kwiatki i trawnik jak w kolo tak bialo bez koncza ja kce wiosne Quote
malawaszka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 a co wyżlica ma na szyi??? :o prądem ją kopie jak wyjdzie poza ogrodzenie?? :o a mopsik dropsik cuuudeńko :angel: :angel: :angel: Quote
zaba14 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 dbsst jeszcze mały teścik dla Gizma Majka a wyszedł Ci on już z szeleczek? Bo moj to i taki agent :-? :lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='malawaszka']a co wyżlica ma na szyi??? :o prądem ją kopie jak wyjdzie poza ogrodzenie?? :o oj waszeczko Ty wszystko widzisz w czarnych barwach. Pewnie to tylko przypominacz ze uciekac nie wolno i trzeba byc grzecznym i pewnie ani razu nie uzyty ;) mojej Szpili wystarczy jak czaem wyjdzie w kolczatce :evilbat: Quote
Recommended Posts