Majka_Gizmo Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 dbsst napisał(a):http://foto.onet.pl/upload/3/20/_434960_n.jpg hahahah a nie spie wcale nie spie hahahhaha suuuuuuuuuuuuuuuuuper hahhaa holender na haju :lol: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'][quote name='dbsst']http://foto.onet.pl/upload/3/20/_434960_n.jpg hahahah a nie spie wcale nie spie hahahhaha suuuuuuuuuuuuuuuuuper hahhaa holender na haju :lol: hahahahaha albo latajacy holender hahahahaha on jest S Z A L O W Y Quote
Majka_Gizmo Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Basenji aż bałam się wchodzić gdy zobaczyłam,że jest Twój komentarz :errrr: . Przeżyłam jednak 8) ... No dla mnie to on zawsze jest piękny mimo tego,że od wieków jestem fanką husky :oops: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 dla mnie to jest cuuuuuuudo ale ja uwielbiam molosy ;) Quote
NNikka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Basenji napisał(a):No niezbyt on piękny :roll: Zdrówko Nieładnie... Powinno być: "Nie podoba mi się." Quote
asiunia Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Hej!! OOOOO nowe fotki mojego dziubaska kochanego :lol: :lol: JESZCZE!!!!!!!! 8) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 widze ze Gizmo ma tyle fanek tyle co Tomy Lee Jons ;) jestem prezesem fun klubu ;) Quote
zaba14 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 a co ja moge powiedzieć.. przepiękny :P normalnie mordeczka do wycałowania i wytarmoszenia hihi :P Quote
asiunia Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 dbsst napisał(a):widze ze Gizmo ma tyle fanek tyle co Tomy Lee Jons ;) jestem prezesem fun klubu ;) Hej! Ja kce ja kce ja kce-moge byc zastepca? 8) Quote
Weron_ciau Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [img]http://www.dogomania.pl/modules/PNphpBB2/images/smiles/new_multi.gif[img] :iloveyou: :multi: Pierwszy raz weszlam wten topic i jeszce wejde SLICZNY !!!!!!! MOPSIK 8) Quote
Basenji Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Nieładnie... Powinno być: "Nie podoba mi się." A dlaczego Ci się niepodoba? :cry: Dla mnie on jest tak brzydki , że aż ładny :lol: , no i oryginalny. Za takim psem każdy się oglądnie i pomyśli: ".....................!" Zdrówko Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 gdzie moj luby Gizmo ja sie grzecznie pytam :evilbat: :lol: Quote
NNikka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Basenji napisał(a):No niezbyt on piękny :roll: Zdrówko NNikka napisał(a):Nieładnie... Powinno być: "Nie podoba mi się." Basenji napisał(a): A dlaczego Ci się niepodoba? :cry: Dla mnie on jest tak brzydki , że aż ładny :lol: , no i oryginalny. Za takim psem każdy się oglądnie i pomyśli: ".....................!" Zdrówko No daruje Ci... Chodziło mi o to, ze twoje odczucia są subiektywne i ranisz me serce mówiąc, że to piękne stworzenie jest brzydkie... :wink: Łatwiej mi znieść stwierdzenie, że tylko Tobie on sie nie podoba niż to że jest brzydki :P Quote
Kasienka_ Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 jejku ;) Gizmo jest komiczny :lol: :D suuuper! ale o wiecej fotek prosze, more and more and more... and more... and more... :evilbat: Quote
Basenji Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 NNikko, Sorry, że ranię Ci serce, ale chyba najlepsza najgorsza prawda niż słodkie kłamstewka! Zdrówko Quote
Majka_Gizmo Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 dbsst napisał(a):gdzie moj luby Gizmo ja sie grzecznie pytam :evilbat: :lol: Będzie w środę :lol: Dzisiaj padam z nogófff -jutro tyż :cry:, a jeszcze foto onet zwisa ma :roll: Dziękuję wszystkim za kopę komplementów... Basenji'nowi za "najgorszą prawdę" :wink: Quote
NNikka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Basenji napisał(a):NNikko, Sorry, że ranię Ci serce, ale chyba najlepsza najgorsza prawda niż słodkie kłamstewka! Zdrówko Błądzisz kochany mężu... Ale postaram Ci się pomóc i na dobrą drogę zaprowadzić... :wink: Jak by te twoje pieski tak trochę skondensować, zwłaszcza z przodu... :wink: Quote
Basenji Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 NNikka napisał(a):Basenji napisał(a):NNikko, Sorry, że ranię Ci serce, ale chyba najlepsza najgorsza prawda niż słodkie kłamstewka! Zdrówko Błądzisz kochany mężu... Ale postaram Ci się pomóc i na dobrą drogę zaprowadzić... :wink: Jak by te twoje pieski tak trochę skondensować, zwłaszcza z przodu... :wink: Wszystkiego najlepszego z okazji Święta Kobit! Ale nie kombinuj z moim psem, raczej może rozciągaj Twojego :lol: Zdrówko Quote
Majka_Gizmo Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Chociaż padam na mołdę wkleję kilka fot ze spacerku bo jakoś topic spadł :wink: Z panciem: Z serii wąchania: <---te jest niezłe :lol: Z serii sikania: Z serii stania i biegania: I odpoczynek po spacerku: Ufff,a miało być kilka :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):dbsst napisał(a):gdzie moj luby Gizmo ja sie grzecznie pytam :evilbat: :lol: Będzie w środę :lol: :lol: :lol: :lol: No i mamy środę. Quote
Recommended Posts