Justa Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Majeczko a gdzie fotki? stęskniłam się za Wami...:-( Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Justa napisał(a):Majeczko a gdzie fotki? stęskniłam się za Wami...:-( ja także z chęcią pooglądałabym sobie jakieś zdjęcia piesiów :roll: Quote
Majka_Gizmo Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 ;) ;) Zaraz postaram się coś wygrzebać... Nie ma za bardzo nowych fotek , bo ostatnio leń mi w tyłek wlazł i nic mi się nie chce:oops: :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Majka_Gizmo napisał(a):;) ;) Zaraz postaram się coś wygrzebać... Nie ma za bardzo nowych fotek , bo ostatnio leń mi w tyłek wlazł i nic mi się nie chce:oops: :oops: tak z Nowym Rokiem i od razu len?? oj nie ładnie :mad: :lol: :lol: W takim razie czekamy, aż coś "wygrzebiesz" :lol: :lol: Quote
Hebulka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Majka_Gizmo'] Kasieńka,bo Cię rozjedzie pociąg :-o :-o :crazyeye: :-o :mad: ;) Cudne foteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no pewnie, ze mogą być, jeszcze się pytasz :mad: :lol: :lol: z psiaczkami wygladasz uroczo Oskarek macha do Kolegów :lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :crazyeye: jesień u was czy fotki mamy wspominkowe :razz: koffane mordeczki :multi: Quote
Justa Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ojojoj !!!:loveu: a jakie szeleczki piękniutkie !!!;) Więcej fotek :) jak dla mnie mogą być zimowo - kanapowo - przytulasto - leniwe :) Quote
Magda Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jejku jakie slodki mopsiki! Maja takie fajne duze oczka, a ta minka:multi: Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Prześliczne zdjęcie!!! :loveu: :cool: :iloveyou: Reszta zdjęć super!! Mopsiki dropsiki cuuuuuuuuuuudowne :bigcool: pychotkaa..zjadłabym te dropsiki :oops: :cool3: :loveu: :iloveyou: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :loveu: ojojojjjjjjj Emir juz prawie barata dogonil :D :multi: extranckie kosmity ;) Quote
Ariadna Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Oooo....:loveu: Gizmol sie rozdwoil:)))) Witaj Majka.... cudenka te twoje ciapciaki:)) Quote
Kati Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Śliczne mopsiki :loveu: ta fotka jest rewelacyjna. :loveu: Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Oj ktos tu o nas zapomnial.....:mad: Gdzie foty? Quote
Pasavera Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A gdzie się nasze chłopaki podziali? Majecznie nieładnie :-( Tęsknimy :placz: i czekamy cierpliwie na nowe fotki :eviltong: :buzi: Quote
Pasavera Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Co się z wami dzieje? :placz: Wracajcie szybko do nas :-( Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Hallooooo gdzie się podziały kochane mopsiki dropsiki?? :-( Quote
Majka_Gizmo Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 :bye: Hejka kochani :lol: Jeszcze trochę i chyba stanę na nogi i w końcu zapodam jakieś nowości ;) :buzi: Buziaki Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Majka_Gizmo napisał(a)::bye: Hejka kochani :lol: Jeszcze trochę i chyba stanę na nogi i w końcu zapodam jakieś nowości ;) :buzi: Buziaki:placz: a ja szybciutko pędziłam oglądać nowe fotki a tu nie ma chłopaczków :shake: Quote
mrowka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Majka_Gizmo napisał(a)::bye: Hejka kochani :lol: Jeszcze trochę i chyba stanę na nogi i w końcu zapodam jakieś nowości ;) :buzi: Buziaki Majeczko czekamy i czekammy!! Mam ndzieje, ze sie wkonu doczekamy :shake: :evil_lol: Buziaki dla Was :calus: :loveu: I wracajcie syzbciutko!! Quote
Majka_Gizmo Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Witamy "po latach" ;) Moje dwa śpiochy Łapinka Myśliciel Śpiewak ;) I mój eksperyment:oops: Buziaki dla Was kochani od chłopaków moich:buzi: Quote
Recommended Posts