Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kucze człowiek na chwilę od kompa odejdzie,a potem tyle zaległowści :wink: ....
zaba-Gizmo to tak zwany rasowiec bez papierów....Długa to historia z nim i z lekka zagmatwana,że i sama już nie wiem o co w tym chodzi. Kupiliśmy go w tej hodowli---> http://www.k-kdogs.nl/ choć z czasem to już sama nie wiem czy to można hodowlą nazwać-chociaż może tu to i normalka :roll: .
Patka-heh tylko nie wiem co mógłby reklamować, bo na pewno nie karmę dla psów :wink: -nie znosi jej i muszę mu gotować.
asiunia-a mówią,że ciekawość to pierwszy stopień do piekła :wink: ...Jej wypisałaś tyle komplementów,że mój sinek chyba urośnie :lol: :wink: ...No i oczywiście zapraszamy ponownie :D
mrowka- :Dog_run: :D
debest każda metoda jest dobra do osiągnięcia obranego celu :wink:
Kara,db- :lol: heh w kolejeczkę panieneczki w kolejeczkę się ustawcie, a długa ona :wink:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!
miodeczek,ciasteczko misiaczek pysiaczek i wgole!brak mi slow poprostu! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Czemu ona tak do mnie nie mowi ? :roll:

Psiak piekny a w tych oczkach sie mozna zakochac 8)

Posted

Bo nie masz ślicznych wyłupiastych oczek, słodziutkiej mordki i tego mopsikowatego uroku osobistego, jednym słowem, nie jestem mopsikiem :lol: 8)

Pięęęęękny, nie przepadałam wcześniej za mopsami, ale ten jest wyjątkowy :angel: :angel: :angel:

Więcej fot !

Posted

souris napisał(a):
Bo nie masz ślicznych wyłupiastych oczek, słodziutkiej mordki i tego mopsikowatego uroku osobistego, jednym słowem, nie jestem mopsikiem :lol: 8)

A skąd wiesz że nie ma :cunao:

:angel: :angel: :angel: Boski mopsik :angel: :angel: :angel:

Posted

Moje fotki tu sa poszukaj sobie 8)
No jezeli tak ragujecie na mopsiki to bije sie w piersi i załuje ze nie jestem mopsikiem :roll:

Posted

wini napisał(a):
asiunia napisał(a):
Hej!!
miodeczek,ciasteczko misiaczek pysiaczek i wgole!brak mi slow poprostu! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Czemu ona tak do mnie nie mowi ? :roll:

Hej!!

Znowu zaczynasz miasiaczku pysiaczku? :P :lol: :evilbat:
Wiecie chyba sie w mopsach zakochalam... :roll:

Posted

Też się zakochałeś ? :lol: 8) 8) 8)

asiunia to w takim razie adresata pomyliłaś :lol: :lol: :lol: może on ma słodkie oczka ale mopsem nie jest, do czego się sam przyznał :lol: :lol:

Posted

wini napisał(a):
O a co to sie stało ze tak ładnie do mnie mowisz co kotus ??? :roll:

Fotki ja chce fotki tych słodkich oczek :roll:

Hej!!

No widzisz co sie z ludzmi robi :roll:
FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI!!!! 8)

Posted

souris napisał(a):
Też się zakochałeś ? :lol: 8) 8) 8)

asiunia to w takim razie adresata pomyliłaś :lol: :lol: :lol: może on ma słodkie oczka ale mopsem nie jest, do czego się sam przyznał :lol: :lol:

Hej!!

Ło matko on mopsem nie jest?! :o
:lol: :lol: :lol:
Wiem ze mopsem nie jest,ale łoczka ma slodkie :wink: :lol:

Posted

wini napisał(a):
Kotus dzieki ale czy ty masz goraczke zaczynam sie martwic :roll:

Hej!!

Wiesz tez sie skarbie zastanawiam skad ten przyplyw uczuc do Ciebie :roll:

Posted

wini Ty się nie martw, Ty korzystaj :lol: :lol:

No widzisz asiunia nawet nie zauważyłaś że on nie mops. Może czas kupić okularki ...? :lol: :lol: 8)