Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hahaha - mina słoniowa :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Cudowne psiaki Maju :angel: :loveu: :angel: A ta 'senna' foteczka świetna! Nie potrzeba kołderki naciągać po szyję :lol: 8) :angel: :angel: :angel: :calus: od Figi dla chłopaków Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='dbsst']http://img271.imageshack.us/img271/1493/dsc032035ml.jpg ale swietne nauszniki nauszniki super sa :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Gdzie chłopaki kochane się podziały? :puppydog: Quote
Majka_Gizmo Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Pasavera napisał(a):Gdzie chłopaki kochane się podziały? :puppydog: :oops: :oops: :oops: Pasavero będą foty -postaram się jutro coś zapodać :lol: Pozdrawiam :D Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Pasavera napisał(a):Gdzie chłopaki kochane się podziały? :puppydog: :oops: :oops: :oops: Pasavero będą foty -postaram się jutro coś zapodać :lol: Pozdrawiam :D takich slow nie ma w moim slowniku :evilbat: Quote
Pasavera Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):Majka&Gizmo napisał(a):Pasavera napisał(a):Gdzie chłopaki kochane się podziały? :puppydog: :oops: :oops: :oops: Pasavero będą foty -postaram się jutro coś zapodać :lol: Pozdrawiam :D takich slow nie ma w moim slowniku :evilbat: :roflt: Maju czekam cierpliwie :angel: Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 AAAHAHAH umarłam ze śmiechu hahah :lol: i chrapią Ci słodko do uszka??? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 fota rewelacyjna, tylko pozazdrosicić takich 2 kaloryferków :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No i co za czasy znów trzeba czekać do jutra :-? :wink: Quote
Hebulka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Czekamy,czekamy....... :wink: :wink: :D Quote
Majka_Gizmo Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 :D Dziękujemy Wam,że zaglądacie do nas nawet jak my jesteśmy nieobecni :buzi: . Ooo tak Emirek wyrsół i rośnie strasznie :D Z tego co widzę chyba będzie większy od Gizma. Co do wspólnego spania-to o tak mam stereo w uszach :D i grzejniki zarazem, ale przy zimowych chłodach to super sprawa :wink: TZ tylko narzeka czasami, że przytulić się do mnie nie może, bo piechami obłożona jestem :wink: Robiłam porządki w zdjęciach i znalazłam kilka fotek Gizma w wieku szczeniaczka, których tu jeszcze nie było, więc dziś zapodam właśnie je :lol: Pozdrawiamy :D Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Jak miło was zobaczyć , a szczególnie w zieleni :wink: Quote
Hebulka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Jakie słoooooodkości !! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jak miło was zobaczyć , a szczególnie w zieleni :wink: O tak do tej soczystej zieleni my również tęskmy :( Pozdrwienia dla Ozusia, Hebci i Emisi. :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Wszystkim od chłopaków i ode mnie :D :D :D Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 ja nie moge jakie kosa :D a prezeciki mikolajowe cuuuuuuuuuuudne :D :angel: Quote
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Jejku Mopsik Dropsik jaki malutki :o :angel: a teraz jaki wielkii.. :iloveyou: A tu to ja juz wogole odpadam..fotka genialnaa DZIEKUJEMY :calus: :loveu: kochane mopsiki dropsiki :angel: Quote
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Maja śliczny podpisik!!! :klacz: :angel: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Szkoda tylko ze Maja nas nie toffa i nie wkleja nam copakow ;) Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 mrowka napisał(a):Maja śliczny podpisik!!! :klacz: :angel: Dziękuje mroweczko :D :buzi: Debest -kocha kocha 8) Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Majka_Gizmo napisał(a):mrowka napisał(a):Maja śliczny podpisik!!! :klacz: :angel: Dziękuje mroweczko :D :buzi: Debest -kocha kocha 8) tio ciemu fotecek nie daje :( Quote
Recommended Posts