dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 jeżuleniu jakie kozaki zdjeciaki hahahah Komici wspaniali a moze raczej prażynki albo biedroneczki (tak po trawce buszuja) hihihihihi Quote
Majka_Gizmo Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Alicja oj Emirek rośnie jak na drożdżach... Szkoda,że te dzieci tak szybko rosną :wink: Ja to bym z pieluch mogła nie wychodzić... Tylko żeby zęby szybciej zmieniały, bo Emir tak załatwił fałdeczki Gizma koło głowy,że teraz w "kloszu od lampki" chodzić musi, bo doprawił sobie drapiąc pazurami :( :cry: Hebulka Twoim dziewczynkom też niczego nie brakuje. Dzisiaj w zoologu miałam przyjemność wycałować sobowtora Twojej Hebci... Bf są przesłodziaki, chyba w przyszłosci sprawimy sobie i taką słodycz :lol: Pasaverko, Debe i dla kazdego chetnego do oglądania kolejna porcyjka fotecek :wink: Biedronecka w trafce siedzi :wink: I skacze :lol: Mama z synkami :lol: Gizelinka Emir :baby: vel Killer :2gunfire: Cdn Pozdrawiamy :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Cudowne te nienakrapiane Biedroneczki :loveu: Udana fotka zawstydzonego Emirka 8) Quote
anetta Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Abuahhahahaaa nie moge, komedia z tymi dropsikami hahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wiecej, wiecej!!!! :angel: Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 hahaha taka mala biedronka a juz taka zadziora hahaha starszego brata wsadzila w lampe hahahahhahahaha :D Quote
Pasavera Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 :angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: mogłabym godzinami oglądać mopsiowe foty :angel: jeszcze :modla: Quote
Hebulka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Majka&Gizmo napisał(a): Cdn Pozdrawiamy :D Istne niewiniątko z Emirka..jak jego siostrzyczka..to chyba u nich rodzinne.."jaki ja słodki i niczemu nie winny".... Quote
Magda-Amir Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 oo mopsiczki cudaśne :angel: dać im WIELKIE buzi ode mnie i mireczka :buzi: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Dziękujemy wszystkim bardzo,że zaglądacie i ślad po sobie tutaj zostawiacie ( no to mi sie zrymowało :wink: ) A teraz ciąg dalszy foteczek:)) Chłopaki razem Pozdrawiamy :lol: Quote
Pasavera Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Moje mopsikowe kochane :angel: :loveu: :angel: Ciom taka cisza :( W górę ! i prosimy o nową porcję fotasków :modla: Buziaczki dla chłopaków i Pańci :calus: Quote
BoJa2 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Zdużym poślizgiem :wink: tu dotarliśmy ale już sie nas nie pozbędziesz :wink: .Super modele :D Quote
Justa Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 mruuu!!! Jak oni pięknie razem wyglądają!!! Wycałuj odemnie :calus: Quote
Magda-Amir Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 no właśnie gdzie braciszki słodkie sie podzialy ? :( nowych fot Maju ! :evilbat: :D 8) Quote
Majka_Gizmo Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 :oops: :oops: :oops: :oops: :modla: :modla: :modla: :modla: Prosze o wybaczenie za zaniedbanie galerii...Eh jak ja sie do czegos dorwe to nie ma siły by sie oderwac.Szalałam przy puzzelkach i o necie zapomniałam :o Mam sekudeczke to wrzuce chociaz kilka fotecek chłopaków moich. Niuchu, niuchu ;) Eeeeeeeeeee jakie nudy Słodziak :D Pozdrowionka :lol: Quote
zaba14 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Patrzac na fotki bije od nich.. takim cieplem... :fadein: są wspaniale !! A tak pozatym to chyba nie ma ładniejszych szczeniakow od mopsow :oops: :oops: :oops: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 :iloveyou: :iloveyou: cudowna fotka!!! :iloveyou: :iloveyou: Mopsiki dropsili sliczne :iloveyou: A Emir jaki juz duuzy! :o Wycialuj je ode mnie :angel: Quote
Justa Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A tutaj jak szczeniorek :iloveyou: http://img421.imageshack.us/img421/4312/402vz.gif Mopsiki są fajniuchne ! :) Ale chyba by zawału dostały z moim psiurem :lol: 8) Quote
ameliace Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Jejku jakie śliczne mopsiki :) :angel: Pozdrawiam :) Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 iiiiiiiiii juuuuuuuuuuuuuuuuu moje sliczne mopsony :angel: Quote
asiunia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hej!! Domagamy sie wiecej Dropsikow :wink: Quote
Pasavera Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 W górę! Majeczko więcej fotek chłopaków :angel: :modla: :angel: Jakim aparacikiem robisz fotki? ślicznie wychodzą :D :wink: Quote
Majka_Gizmo Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 :oops: :oops: :oops: Odkopuję topik :bigcool: Warjacje trzech rolmopsów :lol: Deżja Mamy nadzieję,że ilość zdjęć wynagrodzi naszą długą ciszę i obiecujemy, że już niedługo będą nowe :lol: Pozdrawiamy :D Quote
Recommended Posts