dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Emir to prawdziwy kosmita jak jego brat Gizmo :angel: super kosmiczny duet :D Quote
Majka_Gizmo Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Wszystkim odwiedzającym naszą galerię dziękujemy za zachwyty i miłe słowa. Hebulka buziaki dla dziewczynek Twoich :buzi: -cieszymy się,że zawitały w naszej galerii :multi: No i fotki,o które mroweczka się domagała :lol: :wink: Emir z braciszkiem E.T Dwa śpiochy :lol: Koszmar z ulicy "sezamkowej" :evilbat: Moja bidulka z zerwanym pazurkiem :( Służba nie drużba-WARTOWNIK Wystawiam języczek :facelick: Ja się nie mieszczę :( :wink: Następny kanapowiec :lol: :wink: Pozdrawiamy :D Quote
Hebulka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Słodkości,piękności,płaskości..po prostu CUDEŃKA :laola: Buziolki w łapeńkę Gizmaczka :buzi: Quote
Cimi Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] Koszmar z ulicy "sezamkowej" :evilbat: Wow :o [quote name='Majka&Gizmo'] Wystawiam języczek :facelick: Jaki malutki słodziak :loveu: I ten języczek ;) Quote
Cimi Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] Koszmar z ulicy "sezamkowej" :evilbat: Wow :o [quote name='Majka&Gizmo'] Wystawiam języczek :facelick: Jaki malutki słodziak :loveu: I ten języczek ;) Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 hahaha no ja nie mogę!!! te małe dropsiki ZAWSZE poprawiają mi humor!!!!!! :multi: Quote
anetta Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 :o buhahahah moj brat sie wystraszyl :lol: :lol: :lol: :lol: buziaki :kiss3: Quote
Majka_Gizmo Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='dbsst']Emir to prawdziwy kosmita jak jego brat Gizmo :angel: super kosmiczny duet :D :lol: :lol: :lol: O tak zgadzam się w 100 % prawdziwy kosmiczny duet,a w domu kosmiczny bałagan :lol: :lol: Tych, którym wystraszyłam zdjęciem na ukojenie zapodaję śliczności-słodkości x 2 :lol: :wink: Pozdrawiamy :lol: Quote
Justa Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! :angel: :angel: :angel: 2 serdelki na kolecję to jest to :D :wink: 8) :lol: Tak sobie teraz przypomniałam... kiedyś chyba do mnie pisałaś w sprawie sznaucerka i tak sobie myślę, że gizmuś przy tym aluchu ma dośc harców, a ze sznaucerkiem to by chyba nie wyrobił ;) No i Ty przyzwyczajona do spokoju mopsiowego ;) To był doobry wybór!!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Prześliczny DUECIK :calus: Gizmuś miał bardzo gustowną ciżemkę na chorej łapce :wink: Mały przerozkoszny :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Justa ja również jestem bardzo zadowolona z wyboru :lol: Chociaż jak pojechaliśmy odebrać Emirka była tam też sznaucia miniaturka i oderwać oczu od niej nie mogłam-te pieski są boskie :lol: Alicja ta ciżemka to pod szeleczki była :wink: Zdjęcia spacerkowe Emirka :D Pozdrawiamy :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 no nie mge az lzy ze smiechu mi ciekna :angel: :lol: Marsjanie atakuja hahahahhaa swietne psiule :D Quote
Pasavera Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ile tu śliczniastych mopsikowych foteczek :angel: Ogromne :calus: - ki dla chłopaków :P Emir :iloveyou: Quote
Justa Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Bosz... ale spojrzenie :iloveyou: majka, to może fajntycznie jeszcze tego sznaucera do kolekcji? :D Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Przekochany Emirek :angel: ale miał sesyjkę :wink: Quote
Majka_Gizmo Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Puk, puk. Jest tu ktoś :hmmmm: Zapodaję kilka fotek dla chętnych :D Jak zwykle czasu mi na wszystko brakuje :bigcry: I meduza :o Pozdrawiamy :lol: Quote
Justi0022 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Majka, pozdrawiamy :lol: Fajne foty - wczoraj oglądałam na molosach zdjęcia siostry Emira - zresztą Hebe chyba wrzuciła kilka parę stron wcześniej :lol: Już masz tak zimno, że w czapeczce :o :lol: Dużo słonka :hand: Quote
Hebulka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Braciszek cudny jak zawsze :baby: Przekochane chłopaki. Wymiziaj je od nas :buzi: Quote
Magda-Amir Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 haha Emirek na tym zdjeciu wyglada jakby chciał powiedziec... "hej bejbe, co u ciebie" :lol: :lol: no a Gizemek śliczny jest :angel: :D Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Puk, puk. Jest tu ktoś :hmmmm: Zapodaję kilka fotek dla chętnych :D Jak zwykle czasu mi na wszystko brakuje :bigcry: Pozdrawiamy :lol: nie no super kompiele sloneczne :D dwa kosmity sie pieka :D Quote
Majka_Gizmo Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Justi zdjęcie z tamtego roku, więc temu w czapce ;) , ale szczerze mówiąc wiatru nie znosi ani moja głowa ani uszy, więc często chodzę w czapce :oops: Hebulka już miziane ze wszystkich stron zostały ;) Magda oj ta mina to mina złośliwca małego, który daje równo popalić dla Gizma :roll: ,no ale i tak słodziak z niego ;) Debe oj tak kompieli słonecznych nigdy dla nich za wiele :lol: Dzisiaj chłopaki sesyjkę mieli i mam kupę fot... Teraz zapodam kilka, a resztę z czasem bo makaroni wyjdzie :lol: Emirek buszuje w trawie Moja Gizelina Mój konik ;) Dwa łobuzy ;) Cdn Pozdrawiamy :lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Cudowne :angel: a Emirek coraz większy :wink: i obaj coraz słodsi :buzi: Quote
Hebulka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Chłopaki na medal :lilangel: :laola: Quote
Pasavera Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ile mopsikowych fotek :angel: :angel: :angel: :laola: :laola: :loveu: http://img261.imageshack.us/img261/3424/30vm.gif :loveu: :loveu: http://img360.imageshack.us/img360/8308/4kopia5ym.jpg :loveu: jeszcze :angel: :modla: :angel: Quote
Recommended Posts