Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Uwaga uwaga wracamy :)) Bardzo za Wami wszystkimi tęskniliśmy.. Przez ten długi czas sporo się działo i to niestety nie były same miłe rzeczy... Ja pochorowałm tak,że az w szpitalu wylądowałam, a i Gizmo niestety tez miał problemy... Podczas zabawy uszkodził rogówkę oka, zrobiła mu się zacma i ropień i bardzo długo się męczył-nadal nie jest dobrze chociaz juz nie tak źle. Wrzuce kilka fotek z telefonu,bo jak na razie nadal nie jestesmy w domu i nie mamy programu do obrobki zdjec.
Tu jeszcze był zdrowy...

A tu juz z chorym oczkiem :cry:

Tu jeszce tez przed chorobą...
http://img294.echo.cx/img294/1619/dsc003837if.jpg

Posted

Jesteście nareszcie :angel: :angel: :angel:
Bidulki :calus: Oczko Gizmuśka faktycznie nie wygląda zbyt dobrze :( Ale miejmy nadzieję, że będzie tylko coraz lepiej :calus:
A Ty majeczko 3maj się i nie choruj nam

:angel: :angel: :angel:

Ciesze się, że już jesteście :angel:
Wielki :buzi: dla Ciebie i Gizmka

Posted

jejunia a my tak tesknilysmy i sie zamartwialysmy co sie z Wami dzieje

biedny Gizmolot buziaki w nochala przesylamy :D

a i Ty cos od nas dostaniesz :buzi: ;)

Posted

Kochani jak miło jest wiedziec ze ma się tele przyjaciół, którzy nie zapominają o nas :D Dziękujemy za życzenia wszystkim :buzi: jesteście kochani :iloveyou:
Malawaszka leczenie było takie: 14 dni TOBREX w kroplach-trzy razy dziennie, zero jakiegokolwiek słońca(w domu było jak w ciemni, a na zewnatrz wyprowadzałm go o 3,4 w nocy, a potem starałam się zawijać to oko-chociaz nawet sam nie zabardzo chiał wychodzić, bo prawie nic nie jadł i mało co pił... W ciągu pierwszego tygodnia co 2-gi dzień dostawał też zastrzyk wzmacniający, przeciwbólowy-o ile czuł się gorzej i dodatkowo antybiotyk w zastrzyku-jednak nie pamietam jaki to był... Po 14 dniach dostałm zalecenie,że mam mu podawać witaminę A, która pomaga w odbudowie gałki ocznej i z tego względu,że strasznie to oko łzawiło wkraplałam Visine, aby gałka oczna nie wyschła... Na dzień dzisiejszy sprawa wygląda już dużo, dużo lepiej.Ropień zniknął, zaćma praktycznie ustąpiła... Z tego co wiem w miejscu, gdzie miał uszkodzoną rogówkę już nie będzie widział,ale najwazniejsze jest to,że nie wypłynęło to oko( a mało brakowało) i ze nareszcie jest szczesliwy...

No teraz to i ja i Gizmolek mój kochany troszeczke jestesmy smutni bo on został z "babcią" w Polsce, a ja musiałm przyjechać do Holandii na dwa tygodnie...Został przez te upały, które znosi bardzo źle... Jest też w bardzo dobrych rękach w towarzystwie ludzi i dwóch pieseczków moich rodziców :wink:

Dzisiaj padam na klawiature prawie,wiec juz fotek nie bedzie-jutro jak dojde do ładu z domem, w ktorym "rządził" mój TZ 1,5 m-ca postaram się cos tam zapodać...

Pozdrawiam Was serdecznie i wielkie buzi za pamięć :buzi:

Majka...dziś niestety bez Gizmaka :(

Posted

Zdrowia,zdrowia,dużo,ogromnie dużo zdrowia ! :buzi:
I ogromnie,ogromnie błyskawicznego powrotu do zdrowia ! :buzi:
:angel: :angel: :angel: :angel:
Za wasze zdrowie !!! :beerchug: :popcorn:

Posted

Zapodaję kolejne fotki groszka mojego, za którym tęsknie do niewytrzymałosci :cry:
A tu fotki jeszcze przed "wypadkiem"

A tu sobie smacznie śpimy i o kosteczkach śnimy... :D

I czego mnie budzisz babo wstrętna? :roll:

Popatrzę sobie tu...

I tu też zobaczę...

Masz tam coś dla mnie?

Jak nie to nie...

Powęszę jeszcze troszkę...

EEeee :sleeping:

A to moja kumpela Punia...

I kumpel Bąbelek...

No i pancia postrzelona 8)

Posted

Moj cudny mopsik dropsik :iloveyou:
wreszcie sie napatrzylam na niego :angel: Te jego boskie miny powalaja mnie! :oops:

calusy w chore oczko :( :(

Posted

Kochani dziękujemy za całuski i miłe słowa pod adresem mojego Gizolka no i oczywiście pod moim :oops:

Trochę trzeba zapodać nowych fotek Gizela:)
Ulubiona minka mojej panci, ktora tak teskni za swoim synkiem :cry:

A tu uśmiecham się sobie i obserwuję wszystko :D

No i minki robię niezłe-szczególnie jak pancia krzyczy,że chodzę po stołach :wink:

No już nie krzycz :fadein:

Jakoś smutny jestem...

Co za mina i postawa,aż strach się bać :wink:

Hahahaha :cunao:

Nie dotykaj mnie :roll:

To jest to co tygryski lubią najbardziej :lol:

Pozdrawiam
Majka :D