Justa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Nie no, kanapowy pies :D Gala to tak by nie mogła ;) Jak gryzie kośc to np, tylko na balkonie, żeby przy okazji wszystko obserwować i kontrolować :D :calus: dla Gizmaka!!! Quote
anetta Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Ale ma czadowe te szelki :D Caluski w Gizmusiowy nochal :evillaug: Quote
malawaszka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] nooo jak maskoteczka normalnie pluszaczek :angel: Quote
Magda-Amir Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 mamuniu jaki on jest wypasionyyyyyy ja chce mopsika :lol: :lol: całuska dla niego w nochaleczek :calus: Quote
Pasavera Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Hi hi co za słodziakowaty Gizmuś :angel: :iloveyou: :angel: :calus: w ten pyszczek kochaniutki :angel: :angel: :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 Jak zwykle wszystkim dziękujemy za zachwyty i miłe słowa. Kochani dziś mija równy roczek odkąd Gizmo jest z nami :multi: A teraz kilka fotek piecha moich znajomków :wink: :lol: FREDEK Quote
Majka_Gizmo Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 No,a teraz jeszcze Gizol :lol: Zdjęcia balkonowe :wink: :lol: Obraził się?? Pozdrawiamy :lol: Quote
malawaszka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 hahah a na tych balkonowych to Gizmul się chyba bardzo cieszy do Ciebie co??? :angel: Quote
dbsst Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Gizmiak jest WIELKIM kosmita :D suuuuuuper jest piekny przystojny i w ogole w maju w kalendazu mam mopsika :D na biureczku ale nie doruwnuje Gizalkowi ;) Quote
Magda-Amir Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 mooooopsiczkuu jeeeestes cuuudowny :angel: :angel: dawac mi więcej Gizemka :D Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 http://img192.echo.cx/img192/4918/8copy5hl.jpg Jaki gnacik :o :o :o Może Gizemek strzelił focha, bo mu nie sprawiłaś takiej kosteczki :lol: :lol: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Kurcze rozchorowałam się na dobre i fotek nie ma komu robić :cry: Dziękujęmy za to,że zaglądacie i komentujecie :calus: Idę qrować się :( Quote
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Qruj sie qruj :calus: Heh to pewnie Gizmuś Cie grzeje w wyrku termoforek jeden ;) :angel: Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ojjjjjjjjej Majko nie choruj nam mam nadzieje ze ktos Ci kapciuchy przynosi do wyrka ;) Quote
anetta Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 HAhaha jaka kosc. Ciekawe jak dlugo ja wcinal :lol: A Gizmo jak zwylke szmieszne minki strzela :lol: :lol: :lol: Zdroweczkooooo :drink1: Quote
Majka_Gizmo Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Z grypą jeszcze nie wygrałam,ale już mam dosyć serdecznie lezenia w wyrku A tu fotki zrobione jeszcze przed grypowaniem... MOJA MAŁPKA W KĄPIELI :wink: Czekamy na kąpiel :lol: I czym to pachnie hę?? Kurcze coś ta woda mokra :o No to się wkurzyłem :x :wink: Teraz szybko trzeba się wytrzeć Tylko czemu to drzwi do sypialni zamknięte? Przeciez tam się najlepiej wyciera mokre futereczko :wink: :lol: I ostatnie spojżenie na krzywdzicielski prysznic :wink: Pozdrawiamy Quote
szaraduszka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 hihi fajniusia ta relacja z kąpieli 8) Bardzo dzielnie to zniósł... ale zamknęte drzwi... :evilbat: tak fajniutko wytrzeć się w łóżeczko :roll: Quote
Katerinas Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :lol: Ale super :lol: Majka - No wiesz... zamknąć drzwi do sypialni... :wink: ... oj niedobra pańcia, niedobra :wink: Z takim maleństwem to super kąpiel :wink: Nie ma się całej łazienki w wodzie :roll: Quote
Patka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Wiedziałm ze Gizmo ma bojową dusze ... kumpel Fredek jest super tylko kto tu kogo broni na spacerkach :wink: Realcja z kopiułki boska :lol: Lilith zauroczona Gizmem pozdrawi :D Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 hahahaha pan i wladca na skraju brodzika jest de best hahahahhaha normalnie mi sie szkoda chlopaka zrobilo ze musi takie boje staczac hahahaha Quote
Majka_Gizmo Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Kochani dziękujemy,zę zaglądacie do nas i komentujecie, cieszy nas to ogromnie :D :D Patka napisał(a):Wiedziałm ze Gizmo ma bojową dusze ... Hahahah Patka i to niby pieseczek grzeczniutki, do towarzystwa :wink: Prawdziwy diabełek z niego :lol: :lol: ......... Hehehe-czasami :wink: :wink: i tylko na fotach :wink: :D Quote
Alicja Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Kto zmoczył tak ślicznego psiunka? Będzie miał katarek :lol: Quote
Justa Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Hahahahaha jak on fajniutko z profilu wygląda :D :lol: 8) Wogóle pieseczek wody nie bardzo lubi :lol: Ale zniósł dzielnie :D Quote
Majka_Gizmo Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Kurcze jaki suchar... CO tak się patrzysz? Śniadanie dawaj, a nie karmisz sucharami... No apetycznie to wygląda :eating: Mniam, mniam, mniam-jaka pychota :eating: Jeszcze resztki z nosa... :wink: :lol: I jestem Full :lol: ************** Straszne nudy... CDN Quote
Recommended Posts