Majka_Gizmo Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 [quote name='dbsst']o jeshu jakie pikne zdjecia jaki sliczny nochal pedem Maju lap Gizma i caluj go w nosek odemnie :D a akuku :D :D :D Gizmak wycałowany :lol: [quote name='zaba14'] ale kurcze ja też chce takie szeleczki dla Mikusia Zabka,a gdzie posiałaś te śliczne czerwonaiste we wzoreczki szeleczki Mikiego? 8) [quote name='Katerinas']Czy Gizmo też chrumka? [quote name='malawaszka']haha na pewno chrumka Hahha no chrumka sobie czasami-chociaz szczerze mówiąc nie non stop,za to chrapie jak diabli :wink: [quote name='"Ariadna"']moze wstawilabys jakies zdjecie Gizmowatego z jajem wielkanocnym , he? Kuna z jajkiem nie mam :cry: -jakos tak nie pomyślałam :oops: Quote
zaba14 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Majka&Gizmo napisał(a): zaba14 napisał(a): ale kurcze ja też chce takie szeleczki dla Mikusia Zabka,a gdzie posiałaś te śliczne czerwonaiste we wzoreczki szeleczki Mikiego? 8) znudził nam się.. :P tzn. mi :lol: Quote
Katerinas Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] Hahha no chrumka sobie czasami-chociaz szczerze mówiąc nie non stop,za to chrapie jak diabli :wink: Nie przejmuj się Majka ... ja nie mam mopsów a wszystkie trzy chrapią :roll: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 Siakmy na śpiąco :wink: CZy te oczka mogą kłamać?...........Chyba nie :lol: :lol: Psażer na gapę :lol: Pies tropiący :wink: Ogonek rogalik :lol: I wiosenka :P Quote
dbsst Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 malawaszka napisał(a):hahah debest wariatko :lol: ze se jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o :lol: Quote
Justa Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Gizemek mnie rozbraja :D :angel: 8) Jaki on grzeczny w tym środku transoortu miejskiego :o Gaunia to zawsze śpiewa w tego typu pojazdach :lol: :o A Ogonek prawie Galciowy tylko taki jeszcze bardziej skręcony :P :D A powiedz mi, czy to jestes specjalne szeleczki? Bo u nas takich nie widuję... :roll: Quote
Majka_Gizmo Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 Debest Ty to jesteś aparatka :lol: :beerchug: Justa no fakt-jeśli chodzi o podróże w wyonaniu Gizma to nie mogę narzekać-w zasadzie to na nic nie narzekam jeżeli chodzi o niego-taki z niego aniołecek :angel: :wink: Jeśli chodzi o szelki to faktycznie są niezłe-piesek ma wygodnie, zbytnio się nie przekręcają i do tego szyte są specjalną nitką świecącą w nocy,aaaa i mają zapięcie z blokadą-zakładanie szybkie i sprawne,chyba kilka kolorów :lol: No,ale cena nie bagatela-ponad 20 eurusów :roll: . No,ale jeśli ktoś ma ochotę złożyć zamówienie i nie przeraza go cene-zawsze mogę podesłać :wink: Tak wyglądają w nocy: Z serii świecącej są też obroże i chyba sporo tańsze-w róznych kolorach- jeśli ktoś by chciał mogę się rozejżeć. W Polsce nie spotkałam się z takimi-no,ale nie mówię,że na pewno nie ma :wink: Quote
Justa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Aaaaaa to Gizmuś widzę markowe ciuszki nosi 8) Nam to szeleczki niepotrzebne i Galcik w obróżce chodzi :D Prosimy o więcej Gizemka!!! Quote
Magda-Amir Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 oo mój ulubieciec :lol: 8) wyściszkaj go ode mnie :D i domagam sie WIECEJ FOTEK ! Quote
Majka_Gizmo Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Specjalnie dla Was w środku wiosy wepchnęłam Gizola w ubranko zimowe :oops: :lol: Na spacerku: I wiosenka :lol: Jak zwykle,ale się oprzeć nie mogę tej zieleni :wink: Quote
Magda-Amir Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 zaba14 napisał(a):Gizmo w góralskim stroju.. świetne :D hehe dokładnie o tym samym pomyślałam :lol: on jest cudny i we wszystkim mu do twarzy, urodzony model 8) Quote
dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 a ja pomyslalam o jaka ladna cepeliowska figurka ;) Quote
Majka_Gizmo Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Hahahaha dziewczyny jesteście świetne :thumbs: Quote
Majka_Gizmo Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 MNIAM MNIAM MNIAMUŚNA KOSTECZKA :lol: :lol: :lol: Pozdrawiamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A na jakich on puchach się wyleguje i szama :D Quote
dbsst Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 jak mu do twarzy w pomaranczy :D sliczny jest Quote
zaba14 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 http://img222.echo.cx/img222/9174/6copy2tk.jpg co sie tak patrzysz? pomogłabyś mi to skonsumować 8) Quote
Recommended Posts