Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']o jeshu jakie pikne zdjecia jaki sliczny nochal pedem Maju lap Gizma i caluj go w nosek odemnie :D

a akuku :D :D :D

Gizmak wycałowany :lol:

[quote name='zaba14'] ale kurcze ja też chce takie szeleczki dla Mikusia

Zabka,a gdzie posiałaś te śliczne czerwonaiste we wzoreczki szeleczki Mikiego? 8)

[quote name='Katerinas']Czy Gizmo też chrumka?

[quote name='malawaszka']haha na pewno chrumka

Hahha no chrumka sobie czasami-chociaz szczerze mówiąc nie non stop,za to chrapie jak diabli :wink:

[quote name='"Ariadna"']moze wstawilabys jakies zdjecie Gizmowatego z jajem wielkanocnym , he?

Kuna z jajkiem nie mam :cry: -jakos tak nie pomyślałam :oops:

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majka&Gizmo napisał(a):

zaba14 napisał(a):
ale kurcze ja też chce takie szeleczki dla Mikusia

Zabka,a gdzie posiałaś te śliczne czerwonaiste we wzoreczki szeleczki Mikiego? 8)

znudził nam się.. :P tzn. mi :lol:

Posted

[quote name='Majka&Gizmo'] Hahha no chrumka sobie czasami-chociaz szczerze mówiąc nie non stop,za to chrapie jak diabli :wink: Nie przejmuj się Majka ... ja nie mam mopsów a wszystkie trzy chrapią :roll: :lol:

Posted

Gizemek mnie rozbraja :D :angel: 8)

Jaki on grzeczny w tym środku transoortu miejskiego :o Gaunia to zawsze śpiewa w tego typu pojazdach :lol: :o

A Ogonek prawie Galciowy tylko taki jeszcze bardziej skręcony :P :D

A powiedz mi, czy to jestes specjalne szeleczki? Bo u nas takich nie widuję... :roll:

Posted

Debest Ty to jesteś aparatka :lol: :beerchug:

Justa no fakt-jeśli chodzi o podróże w wyonaniu Gizma to nie mogę narzekać-w zasadzie to na nic nie narzekam jeżeli chodzi o niego-taki z niego aniołecek :angel: :wink:

Jeśli chodzi o szelki to faktycznie są niezłe-piesek ma wygodnie, zbytnio się nie przekręcają i do tego szyte są specjalną nitką świecącą w nocy,aaaa i mają zapięcie z blokadą-zakładanie szybkie i sprawne,chyba kilka kolorów :lol: No,ale cena nie bagatela-ponad 20 eurusów :roll: . No,ale jeśli ktoś ma ochotę złożyć zamówienie i nie przeraza go cene-zawsze mogę podesłać :wink:

Tak wyglądają w nocy:

Z serii świecącej są też obroże i chyba sporo tańsze-w róznych kolorach- jeśli ktoś by chciał mogę się rozejżeć. W Polsce nie spotkałam się z takimi-no,ale nie mówię,że na pewno nie ma :wink: