Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Yeah nowe fotki misiaka-slodziaka :D Gizmus ma nowa fanke w postaci mojej mamy,wpada z czestotliwoscia co godzine z rozkazem "zobacz moze sa nowe fotki" :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie kochani :D
Ech te lato,lato :wink:-wyjazdy,pogoda...i topik zaniedbany :oops: Mam jednak nadzieję,że wybaczycie nam tą długaśną :o przerwę :fadein:
Zanim zapodam fotki Gizmaka mojego chcę Wam się wszystkim pochwalić :multi: Za niespełna trzy tygodnie powiększy nam się rodzina :angel: O tego właśnie przesympatycznego pana :D :D :D
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

A teraz trochę Gizeliny mojego,który dzięki szybkiej reakcji doszedł praktycznie całkowicie do siebie i tylko fotki pozostały jako wspomnienie chorego oczka.

Ze względu na wczesną porę-fotki śpiące :sleep:
Pozdrawiamy :lol:

Posted

Maja - super :multi: Ciekawe jak Gizmo zareaguje na nowego koompla :wink:
Dobrze, że z okiem lepiej :D
Ten ziewający pociesznie wyszedł na focie :D
Emir będzie z Polski czy z zagramanicy?

Posted

Jusi ja tez zastanawiam sie jego reakcji na nowego braciszka;) Myślę jednak ze problemow nie bedzie.Gizmo od szczeniaczka przebywał w towarzystwie rożnych piesków i nigdy nie przejawiał jakiejkolwiek agresji czy wyjątkowej zazdrosci,chociaz sadze iz bedzie ździwiony takim obrotem sytuacji-pozytywnie dodam;):) Z okiem jest juz na prawde dobrze i już mój mały zapomniał,że było cos źle-chociaz szałaput teraz bawi sie ostrożniej :D Ten ziewek na fotce to suczka-śliczna jak diabli-już widać,że piesek z charakterkiem :wink: Emir jest z Polski,ale oczywiscie bedzie mieszkał razem z nami w Holandii-już zaczynamy szukac mieszkania z ogrodem,aby miały w miedzyczasie, gdzie poszaleć-nawet juz mamy jedno na oku... Zmienimy tez samochod na wygodniejszy,więc podroze beda wygodne dla obu świrków :D Już doczekac sie nie mogę kruszynki nowego :fadein: :fadein:
Pozdrawiamy

Posted

Majuś cudownie, że Gizmek będzie miał braciszka :angel: :angel: :angel:
Hi hi fajniuchno będą razem wyglądać :P 8)

Śliczniaste foteczki :angel:

Ogromny :buzi: w ten słodziakowaty pycholek :angel:

Posted

Ho ho ho, ale wiesc :D Fajnie ze Gizmo bediz emiec koleszke do zabaw :angel:
I bardzo sie ciesze ze z oczkiem jest Ok :fadein: :)

Zeby tyklko dobrze zniosl podroz :roll:

Posted

iiiiiiiiiiiiiiiijaki pysio do cmokania :D

o nie nie nie to ja teraz juz w ogole z pampersow wychodzic nie bede jak dolaczy do Was jeszcze jeden taki kosmita :D

juz sie doczekac nie moge :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

fajnie ze juz jestes :D

Posted

Kochani dziekujemy,ze zaglądacie do nas :buzi: My rowniez wybieramy sie do Was w "odwiedziny"-tylko jak na razie tyle spraw przeroznych na głowie :bigcry: .Mam jednak nadzieję,że wszystko poukladam w naszym domowym gniazdku i z kubkiem kawki usiąde nadrabiac zaleglosci :oops: Dzisiaj Gizmo został wykąpany i wyczesany-chociaz jeszcze tego jest na nim od metra :wink: :lol: :lol: A to fotograficzna migawka z naszych wojazy :lol:
Najnowszy trend mody-super zmiękczona wykładzina :lol:

Kanapa również dla wygodnego siedzenia zmiękczona odpowiednio 8)

Brr przeciez wiesz,że tego nie znosze :evilbat:

A teraz "wycieranko"

Nie myśl sobie,że Ci wybaczę :wink:

• 3 weeks later...
Posted

Pańcia be biednego pieska zestresowała :lol: Ale to nic w porównaniu z psim fryzjerem :lol: My z Galcinkiem idziemy jutro, będzie wojna :evilbat: :roll: 8) :lol:

Siuuuuuuuuper że nowy kosmitek do Was trafi!!! I to już niedlugoooo!!! :angel: :angel: :angel:
Ale wtedy to Wam spokoju nie damy 8) Fot ma być 2 razy tyle i 2 razy częściej :evilbat: 8)

Posted

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Tara tara :Dog_run: juz jestesmy :D Kochani jestescie,ze czekacie na nas wszystkich cierpliwie :buzi: Gizmo ma juz brata w domu :D Emir jest kochany łobuz,nie opuszcza Gizma na krok, a on natomiast ma niesamowita cierpliwosc do niego i daje mu "chodzić" sobie po głowie :o :wink: Tak, więc wszystkie moje obawy były niepotrzebne :oops: Teraz bedziemy bywac tu czesciej bo troche sie powinno uspokoic z tymi moimi wyjazdami.Dzis po 26 godzinnej podrozy niezbyt dobrze kontaktuje i padam ze zmeczenia,ale zawiesc Was nie mozemy i z fotkami biegniemy :lol:
Moje chłopaki kofane :lol:

Emirek

Mamy wiecej fotek,ale mamy nadzieje,że wybaczycie nam,że dzisiaj to już spać pojdziemy :sleep2: Wszyscy jestesmy strasznie wymęczeni.
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich :D