Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serdecznie wszystkich witamy w galerii moich mopsików- Gizma i Emira, którzy mam nadzieję "pocieszą" oko i sprawią iż z chęcią będziecie nas odwiedzać.

Na początek słów kilka o nich. Gizmo urodził się26 lutego 2004 roku, a z nami zamieszkał 1 maja 2004. Jest chyba największą "pitulanką" na świecie-dla niego pieszczot nigdy za wiele.
Emir swoje urodzinki obchodzi 16 czerwca 2005,a z nami jest od 23 sierpnia 2005. Jak na razie łobuziak z niego wielki i już w żartach mówimy o nim killerek :lol:
Chłopaki "dogadują" się świetnie od samego początku co cieszy mnie przeogromnie :D .
A o to i oni razem :D

GIZMO jako maluszek

TU ZACZYNAJĄ SIĘ ZDJĘCIA EMIRKA

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no brak mi slow

piekna para wiecej zdjec panciowej na GD :D

a Gizmo na prezydenta ale to juz mowilam ;)

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Haha debest jestes zawodowa 8) Jaka iloś to nie mało :wink: ?
Będą kolejne,ale troche odpocząć muszę-przy tych sie napracowałam co nie miara-musiałam zmienic format każdego,itd,itd..............Całą noc siedziałam, a i wlepianie trochę może zmeczyć :wink:

Posted

Bozie jaki on jest przepiękny!!! Kocham mopsiki!!! Ja chce więcej zdjęć, stanowczo o wiele więcej!!! Wycałuj tą śliczną mordkę !!! Powiedz Gizmo,że moja Erka już w nim się zakochała aż mordka się jej do monitora przykleiła :wink:

Posted

Kochani jesteście :lol: . Jak to dobrze wiedzieć,że jest tyle dogoMANIAKÓW :lol: . Ja mam bzika na punkcie psów od dzieciństwa mimo tego,że kiedyś porządnie poturbował mnie wilczur i nawet jeden mnie ugryzł. Jednak wychodzę z założenia,że takie "ostre" przypadki to wina samych właścicieli tych istot.Tak czy siak psy to moja pasja. Może nie znam się super na rasach,ale wiedzę pogłębiam :D. Zanim zdecydowaliśmy się na Gizma wszystko było solidnie przemyślane. Dobija mnie ludzka głupota, gdzie to widząc małego, ślicznego szczeniaczka decydują się na powiększenie rodziny,a gdy maluch staje się większy i nie daj Boże sprawia problemy oddają go do schroniska, usypiają lub też wywoza go daleko od domu i zostawiaja na pastwe losu :evil: .

Kara :buzi: dla Erki od Gizmaka :lol: , Agga :D ,Zaba :D ....debest 8)
ech jakoś mi się tak sentymentalnie zrobiło.... :oops:
Zaraz dorzucę jeszcze kilka fotek :D

Posted

Hej!!

Weszlam z ciekawosci-i wyjsc nie moge :lol: Cudenko poprostu miodeczek,ciasteczko misiaczek pysiaczek i wgole!brak mi slow poprostu! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

hihihi to Twoje sa duzo lepsze niz moje bo moj sie pultal i pultal i dopiero Patka go przekonala ze SAM sie zaproponowal i pokazal

nie wiem czy jasno mowie spiaca jestem ;)