Majka_Gizmo Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Serdecznie wszystkich witamy w galerii moich mopsików- Gizma i Emira, którzy mam nadzieję "pocieszą" oko i sprawią iż z chęcią będziecie nas odwiedzać. Na początek słów kilka o nich. Gizmo urodził się26 lutego 2004 roku, a z nami zamieszkał 1 maja 2004. Jest chyba największą "pitulanką" na świecie-dla niego pieszczot nigdy za wiele. Emir swoje urodzinki obchodzi 16 czerwca 2005,a z nami jest od 23 sierpnia 2005. Jak na razie łobuziak z niego wielki i już w żartach mówimy o nim killerek :lol: Chłopaki "dogadują" się świetnie od samego początku co cieszy mnie przeogromnie :D . A o to i oni razem :D GIZMO jako maluszek TU ZACZYNAJĄ SIĘ ZDJĘCIA EMIRKA Quote
dbsst Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 nie no brak mi slow piekna para wiecej zdjec panciowej na GD :D a Gizmo na prezydenta ale to juz mowilam ;) :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Haha debest jestes zawodowa 8) Jaka iloś to nie mało :wink: ? Będą kolejne,ale troche odpocząć muszę-przy tych sie napracowałam co nie miara-musiałam zmienic format każdego,itd,itd..............Całą noc siedziałam, a i wlepianie trochę może zmeczyć :wink: Quote
dbsst Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 hahahah spoko nabierzesz wprawy raz dwa a;e zeby bylo raczej raz to nowe foteCki dawaj ;) Quote
KaRa_ Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Bozie jaki on jest przepiękny!!! Kocham mopsiki!!! Ja chce więcej zdjęć, stanowczo o wiele więcej!!! Wycałuj tą śliczną mordkę !!! Powiedz Gizmo,że moja Erka już w nim się zakochała aż mordka się jej do monitora przykleiła :wink: Quote
zaba14 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 kurcze ale on jest słodziutki :iloveyou: wiecej zdjęć!! Quote
Majka_Gizmo Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Kochani jesteście :lol: . Jak to dobrze wiedzieć,że jest tyle dogoMANIAKÓW :lol: . Ja mam bzika na punkcie psów od dzieciństwa mimo tego,że kiedyś porządnie poturbował mnie wilczur i nawet jeden mnie ugryzł. Jednak wychodzę z założenia,że takie "ostre" przypadki to wina samych właścicieli tych istot.Tak czy siak psy to moja pasja. Może nie znam się super na rasach,ale wiedzę pogłębiam :D. Zanim zdecydowaliśmy się na Gizma wszystko było solidnie przemyślane. Dobija mnie ludzka głupota, gdzie to widząc małego, ślicznego szczeniaczka decydują się na powiększenie rodziny,a gdy maluch staje się większy i nie daj Boże sprawia problemy oddają go do schroniska, usypiają lub też wywoza go daleko od domu i zostawiaja na pastwe losu :evil: . Kara :buzi: dla Erki od Gizmaka :lol: , Agga :D ,Zaba :D ....debest 8) ech jakoś mi się tak sentymentalnie zrobiło.... :oops: Zaraz dorzucę jeszcze kilka fotek :D Quote
zaba14 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 dbsst napisał(a):czekam na fotaski a myślisz, że ja nie? :lol: Na fotce gdzie jest Gizmo z ciocią to tak jakby Mikuś i Olo od Taniny haha :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Kolejne fotaski :lol: ZDJĘCIA SKOSOWAŁAM, BO BYŁY NIEWIDOCZNE, CHRZANIONY FOTO ONET :evil: Quote
Majka_Gizmo Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Pancio zgodę wyraził na publiczne pokazanie oblicza :lol: Ps.Co ta strona taka długa :-? ? Quote
dbsst Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 hoihihiihi Ty to widze masz dar przekonywania ;) zdjecia zawodowe ale malo 8) :wink: Quote
zaba14 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 [quote name='Majka&Gizmo'] Ja chce go wyściskać :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
dbsst Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 i ja bym kciala boshe aki z iego kosmita az plakac ze smiechu sie kce ;) Quote
Majka_Gizmo Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Zabko na tym zdjęciu jeszcze był sceniackiem :wink: Teraz wygląda tak: Debest hehe 8) kobieta ma swoje sposoby :wink: Quote
zaba14 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 i nadal jest śliczny :iloveyou: hm.. a to psiaczek z papierami? pytam, bo może go wystawiacie... :lol: Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Boski jest nie mogę cudo jest tak uroczy że :iloveyou: :loveu: Idealny pies reklamowy :D Quote
asiunia Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Hej!! Weszlam z ciekawosci-i wyjsc nie moge :lol: Cudenko poprostu miodeczek,ciasteczko misiaczek pysiaczek i wgole!brak mi slow poprostu! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
mrowka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 O jejkuu!! Jakie tokochane! :iloveyou: boski!! A te oczka.. ohhhh taka zabaweczke przypomina :angel: sliczny.. Quote
dbsst Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 hihihi to Twoje sa duzo lepsze niz moje bo moj sie pultal i pultal i dopiero Patka go przekonala ze SAM sie zaproponowal i pokazal nie wiem czy jasno mowie spiaca jestem ;) Quote
KaRa_ Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Jakby Ci się znudził, to ja pierwsz Gizma zamawiam :lol: :lol: Quote
Recommended Posts