Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za informacje.
Co do ceny to faktycznie jest spora różnica :roll:
A znasz możne kogoś kto ma Yorka lub innego długowłosego psa i by te kosmetyki stosował ?
Ja się zastanawiam nad tym zestawem za 100 zł ale to sporo jak za 5 małych buteleczek, bo docelowo to zawsze biorę galony ale muszę mieć pewność wtedy ze są dobre:razz: :)

Posted

Również stosuje te kosmetyki dla swoich psów.
Jak narazie nie znalazłam lepszych na wystawy - na codzień również są super
co do yorka to wiem ,że sprawdza się Satin Cream. ;)

• 1 month later...
Posted

wzięliśmy zestaw startowy,wydajny,super....
szampon claryfing rewelka,zwłaszcza na białe łapy....no i satin cream...suuuuper,nareszczie psiak nie wyglądał jak szczotka,a mamy kosmiczną ilosc siersci jak na szczeniaka...(znawcy tak mówią:eviltong:)

• 6 months later...
Posted

Dużo ludzi chwali ...
U mnie niestety się nie sprawdziło :(
Po wykąpaniu w Vellusie zrobiła sie jedna wielka wata zamisat siersci ...:(

Wiec dla Hawańczyka nie polecam ...

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

słuchajcie zbieram chętnych na zamówienie galonów Vellusa do podziału... chodzi mi o szampon Show i odżywkę Show. do zamówienia brakuje mi około 5 osób chętnych... w zależności ile kto chciałby brać. cenowo wychodzi zdecydowanie korzystnie, więcej info na pw :)

• 2 months later...
Posted

ja w lutym zrobiłam zamówienie na ich stronie internetowej, w marcu napisali,że maja braki w produktach i czekają na świeżą dostawę , a teraz mamy maj i stronka została zlikwidowana, może ktoś posiada namiary na te kosmetyki w innym miejscu?