Leanne Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Spacer będzie w czwartek, 9 lipca o 11.30. Spotykamy się nad zalewem, tam gdzie jest taki ‘wodospad’ (woda spływa do rzeki). Będę na wszystkich czekała, razem z moim biszkoptowym ‘labradorem’ – psem w typie. Będziemy spacerować około 2 godzin, potem idziemy na działkę, gdzie będzie można poćwiczyć z psem na mini torze – jest huśtawka ustawiona na kamieniach, slalom składający się z ośmiu tyczek, tunel z takich rurek co się uginają i je wbijam w ziemię a potem przykryjemy prześcieradłami xD. Jutro jadę na działkę i porobię hopki ale w razie czego wezmę też koło hula-hop i skakankę do przywiązania do drzew ^^. W planach jest kiełbaska i chleb z grilla, wobec tego proszę o potwierdzenie przybycia abym wiedziała ile kupić. Psy będą miały możliwość napicia się, gdyż jest studnia a ja wezmę opakowania po lodach. Jeśli wasze psy w południe jedzą to można wziąć karmę zapakowaną w woreczek. Z tego co wiem powinno być słonecznie, więc najlepiej ubrać się w krótkie spodenki i bluzeczkę ale radzę wziąć bluzę na wszelki wypadek. Dla psa należy zabrać: obrożę lub szelki, smycz, kaganiec (jeśli PIES jest agresywny), ew. można wziąć jakieś zabawki itp. W razie jakichkolwiek pytań, pisać. :cool3: Quote
Leanne Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 zapomniałam napisać że warto wziąć jakieś smaczki ze sobą. Będę miała aparat i każdemu psu strzelę trochę fot żebyście mogli się pochwalić :cool3:. A, no i będziemy tam do około 15, max. 16.30 jeśli poprosicie :cool3: Będzie 20 °C, cały dzień. Quote
Leanne Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 No proszę Was, nikomu się nie chce spacerować :placz: ? Quote
Leanne Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Będzie bardzo mało osób, więc spacerek odwołany :shake: Będzie pod koniec lipca/sierpnia i może gdzieś indziej? Quote
.Agata. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pod koniec lipca my też chętnie przyjedziemy - pod Zalewem też nam pasuje chociaż w ramach samego spaceru mogłabym obstawiać Park Ludowy bo wiem gdzie to i blisko mi z dworca PKP a z psem nie wiedziałabym jak się tłuc potem nad sam zalew chociaż mam przy torach tam mieszka siostra - przygarnie nas potem ;) Rekreacyjne agility przydałoby nam się na poćwiczenie skupiania więc z terminem myśle żeby poczekać aż Ewelina wróci z Amber z obozu :loveu:;) Quote
Karolina. Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to ja też przyjadę ;) Przyjechałabym z Agatą pociągiem. Tylko nie wiem czy mam brać Lucky'ego?! Bo z tego co widzę to na spacer wybierają się psy z innej kategorii wagowej :eviltong: Quote
.Agata. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Od tej niedzieli do 16.08 jestem w Lublinie - z kundlem i chętnie się spotkam,porobię zdjęcia etc :cool3: Quote
aina155 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A ja szukam kogos kto mnie i moja psice troche pooprowadza po Lublinie. Bedziemy 02.09 lub 03.09. Jacys chetni do porobienia za przewodnika? ;) Quote
aina155 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bede w Lublinie juz drugiego. ALe to nie jest nic pewnego? Quote
Cordia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bede na 100%, tylko nie wiem jak z czasem, no i gdzie ty bedziesz i jak nie umowimy, no takze tak Quote
aina155 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Niestety- jade jednak sama :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts