Leanne Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witam wszystkich dogomaniaków z Lublina :razz:. Może urządźmy wspólny spacerek, zlot? Proponuję na Czechowie lub na Czubach. Co wy na to :diabloti:? Quote
Cordia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f59/dogomaniacy-lublinianie-3038/ jest juz taki wątek :) Quote
ewka122 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mam 13 lat, i jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to może ja bym się zjawiła :) Myślę, że można to zrobić niedługo, żeby to było w wakacje ;) A może by gdzieś poza Lublinem? Koło mnie jest dużo jezior, np. Zagłębocze? Quote
Leanne Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Wolałabym raczej w Lublinie, gdyż mogłabym mieć problemy z transportem, ale pomyślę jeszcze :D A jakiego masz psiaka? Bo mój nie wszystkie lubi... :lol: Quote
Leanne Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 piesek w typie laba, 3 lata ma. Hmm, a ten twój husky to pies czy sunia? Quote
Nighty-Sheltie Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 My z checią przyjdziemy z Sheilinką :) Ja popieram pomysł ewki122 ;) Albo przynajmniej nad zalewem możnaby sie spotkać. Quote
ewka122 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Można połączyć, tak będzie lepiej, tylko, że ja nie wiem jak ;) Chyba mi pasuje 10 lipca, aby nie 12 lipca ; Quote
ewka122 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Można połączyć te dwa wątki, tak będzie lepiej, tylko, że ja nie wiem jak. ;) Mi chyba pasuje 10 lipca, aby nie 12 lipca. ;) Quote
panbazyl Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Cordia']http://www.dogomania.pl/forum/f59/dogomaniacy-lublinianie-3038/ jest juz taki wątek :) może by połączyć te wątki? Bo narobimy bałaganu. Obydwa są o tym samym. Quote
Leanne Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dodatkowe atrakcje to takie że niedaleko zalewu mam działkę i będzie grill a także będzie można skorzystać z mini toru agility - własnoręcznie robiony. Narazie mam huśtawkę, tunel i slalom i do 10 lipca zrobię hopki i może inne przeszkody :multi: Quote
Leanne Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 panbazyl napisał(a):może by połączyć te wątki? Bo narobimy bałaganu. Obydwa są o tym samym. raczej nie, ale dzięki za propozycję! ;) Quote
Cordia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Leanne napisał(a):raczej nie, ale dzięki za propozycję! ;) sadze ze jak przyjdzie mod to i tak beda polaczone :eviltong: Quote
Leanne Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 nikt więcej nie ma ochoty przyjść :razz:? Quote
.Agata. Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Szkoda że 10 :shake: My byśmy z chęcią przyjechali - nad zalewem też rodzinka niedaleko ale byliśmy niedawno w Lublinie i za szybko będzie :eviltong: A pod koniec lipca albo w sierpniu może drugi co ? ;) Wtedy bardzo chętnie byśmy przyjechali,Leanne a propozycja poćwiczenia na torze jest jeszcze bardziej kusząca :evil_lol:[ćwiczymy z Roniem ;)] Ogółem mój 5 letni bokś lubi wszelkiego rodzaju psy pod warunkiem że nie będą chciały go zdominować - wtedy będzie burczał ale nie atakował w razie co zajmuję się nim sama tzn.pies jest przy mnie na smyczy ew.bez ale coś robimy by odwrócić jego uwagę.Nie jest agresywny,bardziej zaczepny w kierunku zabawy ;-) A co do tematu - ja myślę żeby nie usuwać tego - tamten się cały zaśmiecił pytaniami "Kto jedzie na międzynarodową gdzieś tam" - ten dotyczy spotkań,chyba że do wszelkich rozmów o wystawach będzie inny temat w dziale Wystaw :] Quote
panbazyl Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cordia napisał(a):sadze ze jak przyjdzie mod to i tak beda polaczone :eviltong: też tam myślę!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Leanne Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Może 8 lipca? ;) Pod koniec w sumie też mogłoby być. Sierpień niestety odpada, gdyż 8 wyjeżdżam. Quote
panbazyl Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Agata_Roki napisał(a): A co do tematu - ja myślę żeby nie usuwać tego - tamten się cały zaśmiecił pytaniami "Kto jedzie na międzynarodową gdzieś tam" - ten dotyczy spotkań,chyba że do wszelkich rozmów o wystawach będzie inny temat w dziale Wystaw :] no nie wiem. Przypomnij sobie kto chciał z boksiem jechać na wystawy lubelskie???? A co do spotkań - chyba pominęłaś kawał tamtego wątku - właśnie tym tematem też się zajmował. Dla mnie nadal to te same wątki. amen Quote
.Agata. Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 panbazyl napisał(a):no nie wiem. Przypomnij sobie kto chciał z boksiem jechać na wystawy lubelskie???? Jeśli już o tym piszesz - nie wiem co wystawA ma tu do rzeczy - pisałam wtedy o tym że będę tam z psem a pisałam w celu spaceru/spotkania.Pomijasz pewne fakty :p Teraz tamten temat zaśmiecił się postami "Będziecie w Krakowie na wystawie","Będziecie na międzynarodówce" no sorry ale co to ma wspólnego z Lubelskim spacerem ? Quote
panbazyl Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Agata_Roki napisał(a):Jeśli już o tym piszesz - nie wiem co wystawA ma tu do rzeczy - pisałam wtedy o tym że będę tam z psem a pisałam w celu spaceru/spotkania.Pomijasz pewne fakty :p Teraz tamten temat zaśmiecił się postami "Będziecie w Krakowie na wystawie","Będziecie na międzynarodówce" no sorry ale co to ma wspólnego z Lubelskim spacerem ? a wbrew pozorom takie spotkania poza Lublinem mają dużo wspólnego z późniejszymi spotkaniami w Lublinie!!! Jak pamiętasz do spotkania w Ludowym i spaceru nie doszło, bo właściwie nikt się nie znał.... Na lubelskich wystawach już się trochę poznaliśmy. Poznajemy się nadal gdzieś w Polsce i czasem w świecie też. I co w tym złego? Dla mnie nic. I dzięki tym wyjazdom na wystawy możemy się już bez większych problemów spotkać w Lublinie lub okolicach. Niekoniecznie trzeba jechać z psem na wystawy. Wiem, że kilka osób z wątku jest Młodymi Prezenterami - i dlaczego mają się nie pochwalić swoimi sukcesami???? Mnie się to podoba że takie osoby są, bo na ewentualnym - jak na razie bardzo wirtualnym spacerze - mogą mnie podszkolić z wystawiania psa.... Do wirtualnego spotkania gdzieś w Lublinie!!! :lol: Quote
Leanne Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 panbazyl, jeśli weszłaś tu aby zaśmiecać temat, to żegnamy :angryy: Lecę do Grecji, wracam za tydzień w niedzielę ale jeśli macie jakieś pytania co do spotkania to piszcie tutaj lub PM a odpowiem jak tylko wrócę ;) Quote
Leanne Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 co tak cicho :mad: ? spotkanie proponuję 8 (śr) lub 9 (czw) Kto będzie na pewno i kiedy lepiej? Quote
Recommended Posts