lapis Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 To mi się podobo typowywy terrier typu bull - wystające gałęzie trzeba wyrwać :lol: Tufi, ale ten Twój Bigos to wielkolud przy Dodzie. Matko dopiero on był taki malutki Quote
Złośnica Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 tufi napisał(a):Ale coz, Bigos woli panny dlugowlose i do tego rude :) hahahha...wypisz wymaluj JA- Panna o długich rudych włosach 8) ciekawe co będzie jak cię odwiedzę :lol: :wink: Quote
tufi Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Hmmm no wiesz - przy jego ostatnich zapedach i popedach to Lukra trzeba bedzie w klatce zamknac, zeby nie mial apetytu na posladki ;) Quote
Złośnica Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hahahha.....no właśnie!! Wujek Luger jest strasznym zazdrośnikiem!! Skutecznie eliminuje wszelkich męskich rywali i tych cztero a ostatnio także i tych DWUnożnych :evilbat: Wracając do DODY....jestem mile zaskoczona, że mała się tak rozwija. Widziałam jej fotki jak jeszcze była u hodowcy, ale teraz wypiękniała :D Quote
karola&DODA Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Na stronce jest kilka nowych zdjęć Dody. Dzisiaj w domu mieliśmy "walki byków" :lol: Kilka dni temu panience podniosło się jedno ucho i zaczęły wypadać ząbki. Wygląda więc nieco dziwacznie i do tego jest szczerbata :) Mam nadzieję, że nowe ząbki nie będą już tak ostre :-? Na smyczy oczywiście nadal nie chce chodzić - bo po co. Na smyczy nie można pani uciekać i wciągać różnych śmieci a przecież ostatnio Doda rozpoczęła pracę jako osiedlowa śmieciara. Waży już ho ho a może i więcej czyli tyle co mały prosiaczek :lol: Quote
kasiain Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Karola Doda jest sliczniuchna! Aż mi się przypomniały czasy kiedy Goruś był w tej samej fazie rozwoju- ja to nazywam fazą "reksia"(uszy klapniete jak u foksika) i fazie dinozaura czyli łeb jeszcze mały ale uszy ogromne i sterczace. Milusie zdjęcie! Quote
tufi Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Przepiekna sunia - zreszta mowilam juz Wam ;) Naprawde wspaniala elektryzujaca Doda - jestem zauroczona :iloveyou: Quote
karola&DODA Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 To jeszcze nic :wink: Za moment pojawią się zdjęcia DODY od pierwszego dnia pobytu u nas UPDATE: Już są !! Miłego oglądania :smile: Quote
karola&DODA Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Doda nadaje się tylko i wyłącznie do kąpania. Najlepiej było by wrzucić ją w pralkę i nastawić na 90 stopni :D Quote
Gotrek Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 :lol: :lol: :lol: na ten brud to żaden topowy proszek nie pomoże ;) Quote
tufi Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Typowy prosiak :D Ladnie cialka nabiera Doda - a glowa to powod do zmartwien dla konkurencji :D Buziaki od rudego 8) Quote
e.v.a Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 witam jestem nowa :) od niedawna czytam i sledze wasze rozmowy i wreszcie zdecydowalam sie napisac. niestety nie mam bullka :( zeby go miec musze uproszic mame wrrr.... Doda to sliczny psiak i taki brudaśny :P pozdrowionka dla wszystkich Quote
Recommended Posts