Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak sie zgodzicie to moge go tutaj oglosic, moze fajny domek sie znajdzie. Wprawdzie malym psom to latwiej o dom, ale az taki duzy to on niejest jak collie? Ile moze miec wysokosci, w klebie?

Posted

Reksiu, ale nawet jakby znalzał tam dom, to jak tam pojedzie? ja nie zawioze go do Niemiec, a po ostanich przejściach z pośrednikami, nie zaryzykuje...:oops: Wybacz nieufność, ale dwa dni temu skończyłam ze swoja głupotą i naiwnościa...

Posted

iwop napisał(a):
Reksiu, ale nawet jakby znalzał tam dom, to jak tam pojedzie? ja nie zawioze go do Niemiec, a po ostanich przejściach z pośrednikami, nie zaryzykuje...:oops: Wybacz nieufność, ale dwa dni temu skończyłam ze swoja głupotą i naiwnościa...

Nie, oczywiscie, masz prawo byc nieufna. Niestety za duzo bywa przykrych przypadkow, ze niewiadomo gdzie pies sie dostanie, a mnie przeciez nieznasz.
Transport to by sie znalazl, my zabieramy z dzeiwczynami psiaki prywatnie, nie z fundacji czy organizacji, bo z zadna nie wspolpracuje. Psy sama kontroluje i wyzyty i umowe robie. Mimo to posiadam jednak ten slynny paragraf 11,:p bedac przez to oficjalnym DT.
Mam nadzieje ze pies znajdzie szybko domek w Polsce, bo jest piekny, i mlody, chcialam tylko pomoc bo mi sie spodobal a widzialam w tytule ze pilne.
Jak cos bedzie potrzebne to dajcie znac,:lol: na hotelik moge tez cos dorzucic jak bedzie jednak musial do niego isc.:cool1:

Posted

Jakoś straciłam nadzieję, że szybko znajdzie dom...

Czekamy, ąz pani, która zgodziła się na tani tymczas, wyjdzie ze szpitala... jak sprawy sie skomplikuja musimy dac go do hotelu. Do połowy września MUSIMY coś dla niego wymyśleć... Ja nie moge spać, bo cały cza smysle o tym, że ten alkoholik może wypuścić Aresa, który nie toleruje innych psów. I wtedy będzie koniec. Z alkoholikami nigdy nie wiadomo... Fatalnie sie czujemy z Jolą, że dałyśmy się wplątać w coś takiego, ale w Ostrowcu naprawdę nie ma tymczasów...

Posted

Dostałam maila z allegro. Pani proponuje pomoc finansową w opłacaniu hoteliku dla Dźekiego.... Dzisiaj muszę porozmawiać w tej sprawie z Jolą, bo to "jej" pies. Myślę, że jeżeli przez dwa najbliższe tygodnie nic sie nie zmieni, to bedzie musiał jechac do hoteliku.:shake:

Posted

Biedny Dzekuś...założyłam mu wątek na FC, wchodzi dużo ludzi, ale nikt nawet słowa nie napisał...Jak będzie wiadomo co z tym hotelikiem, to dopiszę prośbę o jakieś wpłaty na hotelik. No i mam śliczne szpilki na bazarek, jakbyście robiły.

Posted

bardzo proszę o mocne trzymanie kciuków! :oops:

Wizyta wypadła pomyślnie, teraz zobaczymy co dalej...
Dżeki pojechał do nowego domku. Przed podpisaniem ostatecznej umowy adopcyjnej - rodzina ma zobaczyc jak piesio zachowuje się przez te trzy dni w domu. Jest tam 5 letnie dziecko, więc chcą poznać:oops: jego reakcje.