Reksiu21 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jak sie zgodzicie to moge go tutaj oglosic, moze fajny domek sie znajdzie. Wprawdzie malym psom to latwiej o dom, ale az taki duzy to on niejest jak collie? Ile moze miec wysokosci, w klebie? Quote
Reksiu21 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 To jak, iwop, zrobic mu tutaj ogloszenia? Quote
Reksiu21 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 W Niemczech, kolo mnie, okolice Sztutgartu i Jesziora Bodenskiego. Quote
iwop Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Reksiu, ale nawet jakby znalzał tam dom, to jak tam pojedzie? ja nie zawioze go do Niemiec, a po ostanich przejściach z pośrednikami, nie zaryzykuje...:oops: Wybacz nieufność, ale dwa dni temu skończyłam ze swoja głupotą i naiwnościa... Quote
Reksiu21 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 iwop napisał(a):Reksiu, ale nawet jakby znalzał tam dom, to jak tam pojedzie? ja nie zawioze go do Niemiec, a po ostanich przejściach z pośrednikami, nie zaryzykuje...:oops: Wybacz nieufność, ale dwa dni temu skończyłam ze swoja głupotą i naiwnościa... Nie, oczywiscie, masz prawo byc nieufna. Niestety za duzo bywa przykrych przypadkow, ze niewiadomo gdzie pies sie dostanie, a mnie przeciez nieznasz. Transport to by sie znalazl, my zabieramy z dzeiwczynami psiaki prywatnie, nie z fundacji czy organizacji, bo z zadna nie wspolpracuje. Psy sama kontroluje i wyzyty i umowe robie. Mimo to posiadam jednak ten slynny paragraf 11,:p bedac przez to oficjalnym DT. Mam nadzieje ze pies znajdzie szybko domek w Polsce, bo jest piekny, i mlody, chcialam tylko pomoc bo mi sie spodobal a widzialam w tytule ze pilne. Jak cos bedzie potrzebne to dajcie znac,:lol: na hotelik moge tez cos dorzucic jak bedzie jednak musial do niego isc.:cool1: Quote
iwop Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Jakoś straciłam nadzieję, że szybko znajdzie dom... Czekamy, ąz pani, która zgodziła się na tani tymczas, wyjdzie ze szpitala... jak sprawy sie skomplikuja musimy dac go do hotelu. Do połowy września MUSIMY coś dla niego wymyśleć... Ja nie moge spać, bo cały cza smysle o tym, że ten alkoholik może wypuścić Aresa, który nie toleruje innych psów. I wtedy będzie koniec. Z alkoholikami nigdy nie wiadomo... Fatalnie sie czujemy z Jolą, że dałyśmy się wplątać w coś takiego, ale w Ostrowcu naprawdę nie ma tymczasów... Quote
Soema Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Rezerwowałaś już awaryjnie gdzieś jakieś miejsca? Quote
iwop Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Nowe allegro: Piękny młodziutki mix colli szuka domu! (735040853) - Aukcje internetowe Allegro Quote
agusiazet Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nie pojmuję, piękny pies, zdrowy i zadbany przez dziewczyny i prawie nikt się nim nie interesuje:( Quote
iwop Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dostałam maila z allegro. Pani proponuje pomoc finansową w opłacaniu hoteliku dla Dźekiego.... Dzisiaj muszę porozmawiać w tej sprawie z Jolą, bo to "jej" pies. Myślę, że jeżeli przez dwa najbliższe tygodnie nic sie nie zmieni, to bedzie musiał jechac do hoteliku.:shake: Quote
agusiazet Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dobrze, że jest ktoś chętny do pomocy. Wszyscy wiemy, że hotelik to kiszty, które czasami ciężko samemu udżwignąć! Podrzucam Dżekusia wieczorową porą! Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witaj Dżekusiu z rana:) Iwop, czy on ma alegratkę? Bo mogę zrobić!! Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wkleiłam Dżekusia do tego watku, ale tam chba trzeba dzwonić lub wysłac SMS-a: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-collie-husky-146049/#post12933541 Quote
iwop Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Pilnie szukam tymczasu dla malutkiego kotka: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/maly-kotek-spi-na-przystanku-chociaz-tymczas-146113/ Quote
iwop Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dzisiaj po południu idziemy z Jolą na wizytę przedadopcyjna w sprawie Dżekiego. Trzymajcie kciuki :oops: Quote
donacja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Trzymamy i nie możemy doczekać się relacji z wizyty:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
iwop Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 donacja jeżeli domek nie wypali to niestety w najbliższym czasie zabieramy Dżekiego do hotleiku. Quote
donacja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Biedny Dzekuś...założyłam mu wątek na FC, wchodzi dużo ludzi, ale nikt nawet słowa nie napisał...Jak będzie wiadomo co z tym hotelikiem, to dopiszę prośbę o jakieś wpłaty na hotelik. No i mam śliczne szpilki na bazarek, jakbyście robiły. Quote
iwop Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 bardzo proszę o mocne trzymanie kciuków! :oops: Wizyta wypadła pomyślnie, teraz zobaczymy co dalej... Dżeki pojechał do nowego domku. Przed podpisaniem ostatecznej umowy adopcyjnej - rodzina ma zobaczyc jak piesio zachowuje się przez te trzy dni w domu. Jest tam 5 letnie dziecko, więc chcą poznać:oops: jego reakcje. Quote
donacja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki: trzymam z całych sił:) Quote
Recommended Posts