agusiazet Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Podrzucam Dżekusia! Czy są na Dogo jakieś ciotki od kolaczków? Quote
donacja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 agusiazet napisał(a):Podrzucam Dżekusia! Czy są na Dogo jakieś ciotki od kolaczków? Ja już proponowałam, że wrzucę go na forum collie, ale muszę mieć dokładne dane i tel kontaktowy do osoby odpowiedzialnej za adopcje. Taki jest wymóg na tym forum... Quote
iwop Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 donacja przeciez pisałam, że wszystko jest na allegro - i ój telefon i mój mail...:oops: Quote
donacja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 iwop napisał(a):donacja przeciez pisałam, że wszystko jest na allegro - i ój telefon i mój mail...:oops: Ups, sorry umknęło mi, długo byłam na Mazurach, a tam miałam marny dostęp do internetu, zaraz się tym zajmę. Quote
donacja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Już jest:Portal owczarka szkockiego collie Quote
agusiazet Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kto pokocha Dżekusia, prawie kolaczka!!!? Quote
donacja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dżekuś już jest na forum collie, pisałam także do osoby, która chce adoptować takiego pieska w wieku ok. rok. Jak Dżekuś zachowuje się w stosunku do kotów? Quote
iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dżeki nie jest specjalnie kotami zainteresowany...:oops: Quote
iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Czy zna może ktos niedrogi hotelik, w którym moznaby umieścić Dżekiego...? :-( Quote
iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 To ja nie wiem co mamy zrobić... Tymczas Dżekiego to kolejny przykład, że z alkoholikami i menelami nie wolno się zadawać. :-( Teraz mamy z Jola dwa takie doświadczenia... ech... Quote
Soema Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Czytałam Czarne kwiatki.. ale co macie zrobić, jak zwierząt tyle, a miejsc brak? U pana W, są jeszcze jakieś zwierzęta? Na dogo nie ma ludzi z Ostrowca.. nawet kojec na pierwszy okres.. gdyby moja suka nie zjadała innych psów, to bym nawet go może do domu rodzinnego wprosiła, ale ona nie jest przyjacielska, a duże psy izolować, nie tak łatwo.. tym bardziej, że ja wyjeżdżam. Naprawdę NIKT?:-( na dogo z Ostrowca nie ma ludzi? Quote
iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Soema, na dogo jestem ja i Viris, która zawsze pomaga jak może, bardzo wiele zresztą. Ale przecież domu nie wykreuje... Więcej ode mnie robi Jola, która jest nieobecna na dogo - jeżdzi na interwencje z policją, zajmuje się masowo kotami. U Wieśka jest Ares i osoba, która się nim zajmuje szuka tymczasu (założyłam kiedys Aresowi wątek) . Sa jeszcze trzy jego psy i kotka. Ech... Jego zwierząt nie możemy zabrać, ale zostawiamy im karmę. Dżekiego musimy zabrac, tylko nie ma gdzie. Ta pani u której miałby dobry tymczas jest po operacji...:oops: Wszystko się nawarstwiło... Quote
Soema Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Napisałam do jakiejś dziewczyny, która ma wpisany OS pod nickiem.. prosiłam żeby popytała, nawet o płatny DT.. Nic więcej nie dam rady... może zajmijcie gdzie kolejkę, chociaż prowizorycznie, najwyżej odstąpicie miejsce jakiemuś psu.. Quote
iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Soema, ogłoszenia o płatnym tymczasie dajemy co pewien czas w lokalnej gazecie. jak mi nie wierzysz, to zapytaj Viris, ona wie najlepiej co znaczy walka z wiatrakami w ostrowcu...:( Quote
Soema Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja się domyślam... mam tam rodzinę, słyszałam co nieco.. Poza tym mieszkam nie tak znów daleko.. to jest jakiś koszmar... Może Spinca coś pomoże, ona jest niesamowita.. Quote
agusiazet Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Iwop, wolne miejsca są w hoteliku w Brzyściu koło Mielca. Bardzo dobre warunki, każdy pies ma boks z własnym wybiegiem, a oprócz tego spacery. Miejsce dobrze zabezpieczone. Duży teren dla psów. Właścicielka miła i sympatyczna, jeśli trzeba pracuje z psami. Dżekuś jest średni pewnie byłoby 10 zł za dobę. Z wyżywieniem. Pewnie możnaby spróbować negocjacji cenowych. Sprawdź stronę w internecie HOTEL DLA ZWIERZĽT " TERIER " BRZYCIE k/ MIELCA. Jeśli unasz, że warto zadzwoń. Ja wiem, że wszystko rozbija się o kasę, ale.... jeśli życie Dżekusia jest zagrożone, to....... Quote
iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Agusia, bardzo dziękuję! :loveu: Zadzwonie napewno, ale dopiero w poniedziałek, bo musze skonsultować się z Jolą. Jeżeli do połowy września nie wyjdzie tymczas u tej pani, to musimy wziąc hotelik :oops: Quote
Reksiu21 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Piekny z niego pies. Jak moge pomoc, bo watku calego nieczytalam..:oops: Quote
Soema Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Reksiu21 napisał(a):Piekny z niego pies. Jak moge pomoc, bo watku calego nieczytalam..:oops: Pilnie szukany jest dom.. najlepiej Stały, ale tam gdzie jest nie może zostać, więc tymczas mile widziany.. A jak nie to hotel.. Quote
Reksiu21 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 On ma aktualne szczepienia? A jak sie w domu zachowuje, potrafi zostac sam, utrzymuje czystosc? Do kotow i do dzieci OK, jak czytalam. Quote
iwop Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Tak, ma aktualne szczepienia. W domu zachowuje czystość... Quote
Recommended Posts