iwop Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 jej... Ss, chyba żaden z "moich" piesów nie niał tylu ogłoszeń! Kochana jesteś!:loveu: Quote
Tigeeeer Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dzekus jest przesliczny! a na jego mordce jak sie przyjrzec blizej- jest wielkie serduszko :P cudenko - mam nadzieje ze szybko znajdzie domek... Quote
agusiazet Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ss, czy zrobiłaś Dżekusiowi alegratkę? Bo w tej masie ogłoszeń od Ciebie nie mogę się rozeznać:) Quote
Ss Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 tak, ma alegratkę :) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2118215_piekny_mlodziutki_mix_colli_szuka_domu.html Quote
iwop Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Ss były, ale nic konkretnego, tzn. zastanawiają się... Quote
agusiazet Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Podrzucam Dżekusia, jednego z najładniejszych psiaków na Dogo:) Quote
iwop Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Musimy Dżekusia zabrać z obecnego tymczasu! Facet pije tak, że nie dajemy rady... :shake: Tylko gdzie?:placz: Quote
Soema Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 iwop napisał(a):Musimy Dżekusia zabrać z obecnego tymczasu! Facet pije tak, że nie dajemy rady... :shake: Tylko gdzie?:placz: O matko.. znowu :-( może jakiś hotelik?:oops: ale skąd kasę.. Dlaczego to cudo jeszcze własnego domu nie ma. Iwonka nikt w Ostrowcu nawet odpłatnie, by go nie przyjął? Quote
iwop Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Soema, wymyśliłyśmy z Jolą, że może porozmawiamy z panią u której była Biała (jest w moim avtarku)... Może się zgodzi za niezbyt dużą opłatą.... Pojade tam jutro i porozmawiam:oops: martwię sie, że nikt nie dzwoni, a ogłoszeń jest przeciez tak dużo!:placz: Quote
iwop Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Nikt nie chce ślicznego Dżeka...:shake: Quote
iwop Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Nie mamy co zrobić z Dżekim! Wczoraj spała zamknięty przez menela w komórce!:placz: Quote
agusiazet Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Iwona, jeśli sytuacja jest zła, mogę zapytać panią z hoteliku, czy pieska nie weźmie, bo ma wolne miejsca. Ale to opłata ok. 300 zł miesięcznie, ale warunki bardzo dobre! Boks pojedynczy z wybiegiem, w cenie zagwarantowane wyżywienie. Spacery zapewnione, tylko skąd wziąć taką kasę?:( Quote
donacja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Biedny Dżekuś, nie ma on coś szczęścia... a ja tylko podnieść mogę:-(... Quote
donacja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dżekusiu, pokaż się! sytuacja podbramkowa, a tu nikt się nie odzywa... Quote
iwop Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Teraz to juz naprawde sytuacja patowa...:-( Pijak kazał nam w...lac z psem, wyzwał nas od najgorszych. Odmówiłysmy z Jola 270 zł na światło... Nie mamy gdzie go zabrać, a tam tez nie może zostać (pomijając wyzwiska itp. to nie jest tam bezpieczny...:shake: Quote
agusiazet Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Bardzo proszę, nie obraźcie się, ale czy nie lepiej, żeby Dżekuś był w schronisku? Skoro nie jest bezpieczny i coś mu się może stać? To ładny piesek, może w Mielcu znalazłby domek! Quote
iwop Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 W przyszłym tygodniu, Dżeki prawdopodobnie pójdzie na tymczas (niewiele płatny) do pani, u której była Biała z mojego avtarku... Teraz pani miała operację i czekamy aż wyjdzie ze szpitala... Dlaczego nikt nie dzwoni... nikt nie chce takiego pieknego psa?:placz: Quote
agusiazet Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Też tego, Iwona, nie rozumiem, tyle ładnych i fajnych psów czeka i czeka, i doczekać nie może:( Quote
donacja Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hopaj Dżekusiu, niech Cię ktoś w końcu wypatrzy. Quote
agusiazet Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 W takim razie trzymam kciuki za tymczas Dżekusia i za Panią, która chce mu dać szansę!!! Quote
Recommended Posts