Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No zrobię :) Ale straszny diabeł z niego:mad: Biega jak szalony, podgryza suczke Diane (dożywotni tymczas) i capie mnie za nogi:diabloti:

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
No zrobię :) Ale straszny diabeł z niego:mad: Biega jak szalony, podgryza suczke Diane (dożywotni tymczas) i capie mnie za nogi:diabloti:

Bo to młodziak :loveu: dostał od Was drugie życie to korzysta.. Strasznie się mi podoba.

Posted

Na puszkach cioci agusizet takiego przyśpeszenia dostał!:evil_lol: Naprawde jest śliczny, chociaz bardzo brudny i jeszcze chudy!:oops:

Posted

[quote name='iwop']soema to kompletny off, ale jak ci sie podoba?:p to jezowe dziecko? Bo mnie poprawia humor :)

Widziałam... :loveu: uwielbiam te foty :) to jest niezawodny sposób na poprawę humoru.. a dziś jest tragiczny dzień...:shake:

Posted

iwop napisał(a):
soema, a co się stało...?:oops:

Rozbito smalcownie... tuczono bernardyny, podhalany i collie na smalec..
no i Ostatnia Szansa.. trzeba przeczytać artykuł w Polityce :shake:
koniec świata.:-(
ale są i dobre wieści, bo Dżeki zdrowy, Gałeczka w cudownym DS, mój Tofi też.. itd, itp..

Posted

iwop napisał(a):
Jezu... znowu smalcownia i pewnie znowu nic tym sku... synom nie będzie!:angryy:

Będzie... nie sądzę żeby dziewczyny odpuściły.. tym bardziej, że to widziały.. Mosii zabrała 10psów.. jakieś mniejsze. Czekam na wątek.:roll:

Dżeki to ma ogłoszenia?

Posted

Agusiazet, ze mna OK :) Za tydzień mam znów mały zabieg - znowu małe ciaach! :evil_lol: Ale takie malutkie :)

Dżrekuś nie ma ogłoszeń. Czekam na Jolę - musimy go wykąpać, wyczesać i porobie nowe zdjęcia... Wtedy mozna robic ogłoszenia :)

Posted

Zobaczcie jaki Dżekus jest piękny po kąpieli:

Reszta zdjęć na pierwszej stronie :)

Zaraz robie mu allegro. Czy moge prosić o inne ogłoszenia?:oops:

Posted

Wedle obietnicy ogłoszenia zrobione.
Dziękować nie trzeba, mogę chociaż tyle zrobić...
Trzymam kciuki za malca:cool3: