iwop Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 ale pewnie na leczenie potrzeba jest dużo kasy...:-( Quote
donacja Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Czy Dżekuś już jest zdrowy? Bardzo się o niego martwiłam. Mam nadzieję, że te wymioty da się opanować i chłopak będzie jak nowy. Quote
Soema Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 iwop napisał(a):ale pewnie na leczenie potrzeba jest dużo kasy...:-( On jest 'pod opieką schroniska'. Oni póki co nie chcieli wsparcia, ale i tak już jest spore. A jak Dżekuś, ile Was kosztuje leczenie? Kiedy wet przewiduje poprawę? Możliwe, że parwo jeszcze siedzi w tym DT po tamtym szczeniaku? Quote
iwop Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Leczenie kosztowało nas juz 700 zł (zapłacone) a wczoraj badania krwi robiłyśmy na kreske, bo obie z Jolą jesteśmy spłukane, a jedzenie piesom trzeba przecież kupować... (nie myslę o swoich stworach):oops: Dżeki ma się całkiem dobrze... do wczoraj wprawdzie wymiotował, ale dzisiaj nic :) Nawet mnie obszczekał - on jest słodki cukierek, tylko do kochania... Nie wiadomo czy to po tamtej chorej suni... W każdym razie przez m.in 6 miesięcy nie możemy przyjąć tam żadnego psa Quote
iwop Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dżeki zn oiw wymiotuje i ma biegunkę... Trzeba mu gotowac kurczaka z marchewką ... Jeżeli ktos może wspomóc to bedę bardzo wdzięczna...:oops: Quote
donacja Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Przykro mi ale ostatnio finansowo marnie stoję, ale może jakieś rzeczy na bazarek znajdę? tylko kto zrobi? Ja nie umiem. Quote
agusiazet Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Iwop, zamówiłam 3 kg karmy dla szczeniaków z problemami żołądkowo - jelitowymi (największa) i 5 puszek też dla psów z tymi problemami. Podałam Twój adres do wysyłki. Po 1-wszym jeszcze raz zamówię, byleby tylko Dżekuś dobrze się czuł!!! Quote
iwop Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Agusiazet:loveu: Jesteś kochana... Dzisiaj wet podał Dżekiemu czopek przeciw wymiotom i co parę godzin podajemy mu elektrolity... Quote
iwop Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Dżeki nadal dostaje elektrolity i czopki na wymioty. Może jeść tylko karmę intestinal... Problem w tym, że u p. Wieśka są inne psy i trzeba uważać, żeby czegoś nie "chapnął" :shake: Quote
iwop Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Soema przelała na Dżekiego 50 zł! :loveu: mam nadzieję, że Dżeki w końcu już się wykaraska i nie będzie nas narażał na zyupełna bankrucję, niedobry chłopczyk!:mad: Quote
Soema Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 iwop napisał(a):Soema przelała na Dżekiego 50 zł! :loveu: mam nadzieję, że Dżeki w końcu już się wykaraska i nie będzie nas narażał na zyupełna bankrucję, niedobry chłopczyk!:mad: To są pieniążki przekazane przez Coronaaj mi na psiaki w potrzebie :) Zdrowiej Dżekuś i do domu! Ty Iwonko odpoczywać powinnaś.. Quote
Spinca Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Iwona, do diabła ciężkiego! Masz do mnie numer telefonu przecież. Tyle mamy psów pod opieką, że naprawdę nie daję rady śledzić każdego wątku. A wiesz, że Fundacja postara się pomóc! Daj na PW numer konta i to szybciutko! :angryy: Quote
iwop Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Spinca dziękuję bardzo :loveu: Na razie nie są nam już potrzebne pieniądze... Długi spłacone i jeszcze będzie 50 zł, które prześle soema :lol: Trzeba tylko trzymać kciuki bo on ciągle co pewien czas wymiotuje - jego żołądek jakoś nie może dojśc do siebie...:-( Quote
Spinca Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 iwop napisał(a):Spinca dziękuję bardzo :loveu: Na razie nie są nam już potrzebne pieniądze... Długi spłacone i jeszcze będzie 50 zł, które prześle soema :lol: Trzeba tylko trzymać kciuki bo on ciągle co pewien czas wymiotuje - jego żołądek jakoś nie może dojśc do siebie...:-( Jak tylko będziesz potrzebowała pomocy DZWOŃ!!!! Bez gadania! Quote
iwop Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Pieniądze od spinca - 50 zł I 10 zł od jagienki z bazarku są już na koncie :) Dziekujemy:loveu: Prosimy szukać domu bo rudaskowi szykuje się domek! Byle tylko był zdrowy!! Potrzebna będzie wizyta adopcyjna w Kielcach, ale bez pośpiechu bo nie wydamy go dopiero jak będzie zupełnie zdrowy , gdzieś pod koniec sierpnia... Quote
iwop Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Przyszło dzisiaj z Krakvetu jedzonko dla Dżekusia - intestinal - suche i mięsko! :) To prezent od agusizet! DZIEKUJEMY!:loveu: Potencjalny domek zrezygnował...:( Quote
iwop Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 agusiazet, nie ma alelegratki, ale pocxzekajmy z ogłoszeniami - jak wrócę ze szpitalnej kontroli to wypicuję go na maksa i porobię mu nowe zdjęcia! Twoje jedzonko tak mu smakuje, że zjadłby nawet opakowanie! :p Quote
agusiazet Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A które Iwona, puszki czy suche? Jestem po wypłacie - to dokupię:) Quote
iwop Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Agusiazet dziękujemy bardzo, ale nie ma już takiej potrzeby :) Oczywiście tacki :eviltong: Ale on juz może zacząc jeść normalne - suche jeszcze mam bo mu dokupiłam :) Szaleje z innymi psami jak diabeł, chociaż nadal jest chudy jak szczapa i brudny jak nieboskie stworzenie. Zrobię mu filmik to sama zobaczysz :) Quote
iwop Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Nikt do Dżekusia nie zagląda...:shake: Straszny łobuz się z niego zrobił :roll: Quote
Recommended Posts