Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
ale pewnie na leczenie potrzeba jest dużo kasy...:-(

On jest 'pod opieką schroniska'. Oni póki co nie chcieli wsparcia, ale i tak już jest spore.

A jak Dżekuś, ile Was kosztuje leczenie? Kiedy wet przewiduje poprawę?
Możliwe, że parwo jeszcze siedzi w tym DT po tamtym szczeniaku?

Posted

Leczenie kosztowało nas juz 700 zł (zapłacone) a wczoraj badania krwi robiłyśmy na kreske, bo obie z Jolą jesteśmy spłukane, a jedzenie piesom trzeba przecież kupować... (nie myslę o swoich stworach):oops:
Dżeki ma się całkiem dobrze... do wczoraj wprawdzie wymiotował, ale dzisiaj nic :) Nawet mnie obszczekał - on jest słodki cukierek, tylko do kochania...

Nie wiadomo czy to po tamtej chorej suni... W każdym razie przez m.in 6 miesięcy nie możemy przyjąć tam żadnego psa

Posted

Dżeki zn oiw wymiotuje i ma biegunkę... Trzeba mu gotowac kurczaka z marchewką ...

Jeżeli ktos może wspomóc to bedę bardzo wdzięczna...:oops:

Posted

Iwop, zamówiłam 3 kg karmy dla szczeniaków z problemami żołądkowo - jelitowymi (największa) i 5 puszek też dla psów z tymi problemami. Podałam Twój adres do wysyłki. Po 1-wszym jeszcze raz zamówię, byleby tylko Dżekuś dobrze się czuł!!!

Posted

Dżeki nadal dostaje elektrolity i czopki na wymioty. Może jeść tylko karmę intestinal... Problem w tym, że u p. Wieśka są inne psy i trzeba uważać, żeby czegoś nie "chapnął" :shake:

Posted

Soema przelała na Dżekiego 50 zł! :loveu:

mam nadzieję, że Dżeki w końcu już się wykaraska i nie będzie nas narażał na zyupełna bankrucję, niedobry chłopczyk!:mad:

Posted

iwop napisał(a):
Soema przelała na Dżekiego 50 zł! :loveu:

mam nadzieję, że Dżeki w końcu już się wykaraska i nie będzie nas narażał na zyupełna bankrucję, niedobry chłopczyk!:mad:

To są pieniążki przekazane przez Coronaaj mi na psiaki w potrzebie :)

Zdrowiej Dżekuś i do domu! Ty Iwonko odpoczywać powinnaś..

Posted

Iwona, do diabła ciężkiego! Masz do mnie numer telefonu przecież. Tyle mamy psów pod opieką, że naprawdę nie daję rady śledzić każdego wątku. A wiesz, że Fundacja postara się pomóc!
Daj na PW numer konta i to szybciutko! :angryy:

Posted

Spinca dziękuję bardzo :loveu: Na razie nie są nam już potrzebne pieniądze... Długi spłacone i jeszcze będzie 50 zł, które prześle soema :lol:

Trzeba tylko trzymać kciuki bo on ciągle co pewien czas wymiotuje - jego żołądek jakoś nie może dojśc do siebie...:-(

Posted

iwop napisał(a):
Spinca dziękuję bardzo :loveu: Na razie nie są nam już potrzebne pieniądze... Długi spłacone i jeszcze będzie 50 zł, które prześle soema :lol:

Trzeba tylko trzymać kciuki bo on ciągle co pewien czas wymiotuje - jego żołądek jakoś nie może dojśc do siebie...:-(

Jak tylko będziesz potrzebowała pomocy DZWOŃ!!!! Bez gadania!

Posted

Pieniądze od spinca - 50 zł I 10 zł od jagienki z bazarku są już na koncie :)

Dziekujemy:loveu:

Prosimy szukać domu bo rudaskowi szykuje się domek! Byle tylko był zdrowy!!

Potrzebna będzie wizyta adopcyjna w Kielcach, ale bez pośpiechu bo nie wydamy go dopiero jak będzie zupełnie zdrowy , gdzieś pod koniec sierpnia...

Posted

Przyszło dzisiaj z Krakvetu jedzonko dla Dżekusia - intestinal - suche i mięsko! :)

To prezent od agusizet! DZIEKUJEMY!:loveu:

Potencjalny domek zrezygnował...:(

Posted

agusiazet, nie ma alelegratki, ale pocxzekajmy z ogłoszeniami - jak wrócę ze szpitalnej kontroli to wypicuję go na maksa i porobię mu nowe zdjęcia!

Twoje jedzonko tak mu smakuje, że zjadłby nawet opakowanie! :p

Posted

Agusiazet dziękujemy bardzo, ale nie ma już takiej potrzeby :) Oczywiście tacki :eviltong: Ale on juz może zacząc jeść normalne - suche jeszcze mam bo mu dokupiłam :)

Szaleje z innymi psami jak diabeł, chociaż nadal jest chudy jak szczapa i brudny jak nieboskie stworzenie. Zrobię mu filmik to sama zobaczysz :)