iwop Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Dżekus dzisja został zaszczepiony... Jest naprawdę cudownym psiakiem! Zupełnie bezproblemowy dzieciak! :p Dzisiaj przybył nam na tymczas nowy pies - starszy onek wyrzucony przez okno... Jutro mu zrobię wątek....Najgorsze jest to, że p. Wiesiek znowu pije (u niego jest tymczas) a ja idę na operację i wszystko zostawiam na głowie Joli :oops: Quote
Soema Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Znowu się zaczyna.. można jakoś pomóc oprócz dania DS?:oops::roll: Quote
agusiazet Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Już jest dzisiaj, więc hopnę pieska na pierwszą! Quote
iwop Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Czy ktoś mógłby mi napisać tekst do allegro dla Dżekusia?:oops: Quote
donacja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dżekusiu pokaż się wszystkim. Może wypatrzy cię ktoś kto napisze piękny tekst na allegro. Ja niestety pisze takie zwykłe... Quote
iwop Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Donacja to napisz mi zwykły...:oops: Ja już jestem myślami przy swojej poniedziałkowej operacji i nic do głowy mi nie przychodzi...:shake: Quote
donacja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To może wystawię go ze swojego konta. Podaj mi tylko kontakt, a ja się tym zajmę, żebyś miała spokojną głowę. W końcu po operacji będziesz potrzebowała spokoju. Quote
iwop Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Nie sprawiaj sobie kłopotu. wystawię ze swojego konta, a numer dam do koleżanki, która się Dżekusiem razem ze mną zajmuje :) Dziekuję ci bardzo :loveu: Quote
donacja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Piękny Dżekuś, mix collie czeka na Ciebie. Dżekuś to piękny, młody pies(ok 10 m-cy), mix collie. Przyjazny do ludzi i zwierząt, ufny i spragniony czułości, a jednak samotny... Może Ty zechcesz dać mu dom, a w zamian dostać bezgraniczne zaufanie i ogromną miłość tego pięknego psa? Uwaga!!! Nie sprzedajemy psa, szukamy mu domu. Prosimy o bezpośredni kontakt pod nr tel.......... w sprawie uzgodnienia warunków adopcji i podpisania umowy. Quote
donacja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nie ma za co dziękować. Ważne żeby pomogło. Zastanawiam się gdzie jeszcze go ogłosić. W Gazecie Wyborczej już jest? Quote
rotek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 wygląda tak jakby ktoś go trochę ogolił do colaka chyba niewiele mu brakuje Quote
iwop Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Błagam was - módlcie si za Dżekusia! Ja jestem teraz poza Ostrowcem - wponiedziałek ide do kliniki.Dostalelefon od sąsiadki p.Wieśka, że Dżeki jest umierający!!! Nie wiadomo o co chodzi! Mój wet jest na wyjeżdzie i pojedzie do niego jutro! Jeżeli on umrze to więcej psa tam nie zostawię! Boże ja jestem 600 km od niego!:placz: Quote
agusiazet Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 O rany, co się mogło stać???? Dżekuś trzymaj się!!! Quote
Recommended Posts