Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżekus dzisja został zaszczepiony... Jest naprawdę cudownym psiakiem! Zupełnie bezproblemowy dzieciak! :p

Dzisiaj przybył nam na tymczas nowy pies - starszy onek wyrzucony przez okno... Jutro mu zrobię wątek....Najgorsze jest to, że p. Wiesiek znowu pije (u niego jest tymczas) a ja idę na operację i wszystko zostawiam na głowie Joli :oops:

Posted

Donacja to napisz mi zwykły...:oops: Ja już jestem myślami przy swojej poniedziałkowej operacji i nic do głowy mi nie przychodzi...:shake:

Posted

To może wystawię go ze swojego konta. Podaj mi tylko kontakt, a ja się tym zajmę, żebyś miała spokojną głowę. W końcu po operacji będziesz potrzebowała spokoju.

Posted

Nie sprawiaj sobie kłopotu. wystawię ze swojego konta, a numer dam do koleżanki, która się Dżekusiem razem ze mną zajmuje :)

Dziekuję ci bardzo :loveu:

Posted

Piękny Dżekuś, mix collie czeka na Ciebie.

Dżekuś to piękny, młody pies(ok 10 m-cy), mix collie. Przyjazny do ludzi i zwierząt, ufny i spragniony czułości, a jednak samotny... Może Ty zechcesz dać mu dom, a w zamian dostać bezgraniczne zaufanie i ogromną miłość tego pięknego psa?
Uwaga!!! Nie sprzedajemy psa, szukamy mu domu. Prosimy o bezpośredni kontakt pod nr tel.......... w sprawie uzgodnienia warunków adopcji i podpisania umowy.

Posted

Błagam was - módlcie si za Dżekusia! Ja jestem teraz poza Ostrowcem - wponiedziałek ide do kliniki.Dostalelefon od sąsiadki p.Wieśka, że Dżeki jest umierający!!! Nie wiadomo o co chodzi! Mój wet jest na wyjeżdzie i pojedzie do niego jutro! Jeżeli on umrze to więcej psa tam nie zostawię! Boże ja jestem 600 km od niego!:placz: