Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po osiedlu błąkał się od 2 tygodni piekny pies -
mieszaniec collie. Moze daleki kuzyn, ale z collie coś
ma...:oops: Jest bardzo młody, ma śliczne bielutkie zęby, nie ma więcej niz 8- 10 miesięcy. Jest bardzo przyjazny w stosunku do ludzi, dzieci, psow i kotów (zprawdzone). Cały czas chiałby się bawić. Zaprowadziłysmy go do p. Wieśka na tymczas i teraz szukamy dla niego domu...

Tymczas niby jest w porzadku, ale przebywa tam na dożywotnim tymczasie chory Ares (ma tu wątek) ktory jest agresywny w stosunku do samców i musimy pilnowac żeby broń boże nie był wypuszczony gdy inne psy sa na dworze bo skończyłoby się to prawdziwą tragedią.
Zobaczcie jaki jest piękny . Prawdziwy przytulasek i słodziak:

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jej... wszystko mi sie tutaj pokręciło... Najpierw założyłam mu wątek pod woj. swiętokrzyskie bo nie widziałam, że dogo funkcjonuje nadal w "starej formie" a ten podziała na województwa to dodatek. Uff... całe szczęście...

Posted

Mnie się bardzo podoba i tak chciałabym mieć własny dom z ogrodem, mogłabym mieć wtedy drugiego psiaka i nawet kota, którego tak bardzo chce mieć moja najmłodsza córka. Ale nasz Sony nie lubi kotów:( I d--a zbita!

Posted

Na moje oko, to albo mama albo tata była collie. Więc pokrewieństwo nie jest wcale takie dalekie ;) Widywałam w życiu takie mieszańce colliexonek np. i były b. podobne. Trzymam kciuki za chłopaka!

Posted

Jeszcze nie jest ogłoszony, bo problem w tym, że ja 6 lipca ide na operację i nie bedzie mnie długo na dogo więc nie mogę dać do siebie kontaktu...