iwop Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Po osiedlu błąkał się od 2 tygodni piekny pies - mieszaniec collie. Moze daleki kuzyn, ale z collie coś ma...:oops: Jest bardzo młody, ma śliczne bielutkie zęby, nie ma więcej niz 8- 10 miesięcy. Jest bardzo przyjazny w stosunku do ludzi, dzieci, psow i kotów (zprawdzone). Cały czas chiałby się bawić. Zaprowadziłysmy go do p. Wieśka na tymczas i teraz szukamy dla niego domu... Tymczas niby jest w porzadku, ale przebywa tam na dożywotnim tymczasie chory Ares (ma tu wątek) ktory jest agresywny w stosunku do samców i musimy pilnowac żeby broń boże nie był wypuszczony gdy inne psy sa na dworze bo skończyłoby się to prawdziwą tragedią. Zobaczcie jaki jest piękny . Prawdziwy przytulasek i słodziak: Quote
iwop Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 jej... wszystko mi sie tutaj pokręciło... Najpierw założyłam mu wątek pod woj. swiętokrzyskie bo nie widziałam, że dogo funkcjonuje nadal w "starej formie" a ten podziała na województwa to dodatek. Uff... całe szczęście... Quote
iwop Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Usunełam zdublowany wątek... Piesio jest nie tylko cudny ale przesłodki! :loveu: Quote
Soema Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 podesłałam wątek .. pewnym osobom. Do fundacji od colli pisałaś? Ale cudak :loveu: Quote
iwop Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Nie, jeszcze nie wiedzą... Zreszta on tylko nieco przypomina colaka... Quote
donacja Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wstawię go tam, może nie usuną... On jest w Ostrowcu Świętokrzyskim? Quote
donacja Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Żeby go tam umieścić muszę podać jakiś kontakt: tel lub mail. Quote
agusiazet Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mnie się bardzo podoba i tak chciałabym mieć własny dom z ogrodem, mogłabym mieć wtedy drugiego psiaka i nawet kota, którego tak bardzo chce mieć moja najmłodsza córka. Ale nasz Sony nie lubi kotów:( I d--a zbita! Quote
iwop Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Jest nie tylko sliczny, ale po prostu ma cudowny charakter! Taki chłopczyk przytulasek... :) I daje się obcałowywać po nosku:p Quote
Spinca Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Wrzucę na forum fundacyjne. Tylko kontakt jakiś muszę podać Quote
Soema Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Spinca napisał(a):Wrzucę na forum fundacyjne. Tylko kontakt jakiś muszę podać Dzięki Ci Dobra Kobieto :Rose: Quote
Spinca Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Wątek ślicznoty na forum Fundacji DrLucy http://drlucy.pl/index.php?topic=223.0 Quote
Zofia.Sasza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Na moje oko, to albo mama albo tata była collie. Więc pokrewieństwo nie jest wcale takie dalekie ;) Widywałam w życiu takie mieszańce colliexonek np. i były b. podobne. Trzymam kciuki za chłopaka! Quote
agusiazet Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Iwop, a gdzie piesek jest ogłoszony i jak ma na imię? Quote
iwop Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jeszcze nie jest ogłoszony, bo problem w tym, że ja 6 lipca ide na operację i nie bedzie mnie długo na dogo więc nie mogę dać do siebie kontaktu... Quote
iwop Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Spinca w DT nie ma telefonu:oops: Podaj mój, a ja najwyżej przekieruje do Joli. Quote
Spinca Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Iwonka, to daj na PW kontakt bezpośredni do DT, a na stronie fundacyjnej ja zmienię numer z Twojego na mój. I wszystkiego dobrego Kochana :) Quote
iwop Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Zaraz na priva podam ci numer telefonu Joli, która nim się bedzie zajmowac jak mnie nie będzie. :)Na nia trzeba go ogłaszać Quote
Recommended Posts