gwiezdny-wyslannik Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Proszę o zdjęcie BOG VII bo to się nie otwiera ;) Quote
Yorkies Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ja także wróciłam zadowolona z wystawy... 8) :D Mamy w yorkach pierwszą doskonałą i brąz... 8) :D Fajna wystawka! A tu foteczki psiaczkow... 8) i gratuluje wszystkim dogomaniackim zwyciezcom... 8) aha muszę pochwalić wyczyny sh-maniak bo widziałam jej wyczyny na finale młodego prezentera... 8) pozdrawiam :angel: Quote
Agasia Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 sh maniak na JH...? Która to :P? Jeszcze raz wszystkim gratuluje :)!! Ale fotki nie otiweraja sie :( Quote
AnkaW Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A u mnie się otwierają. Himka masz zdjęcie mojego Gizmolka musiałyśmy się więc spotkać i chyba pamietam jak było robione. Jakiś mężczyzna próbował go złapać w kadrze. :lol: I my tak blisko siebie mieszkamy. Justi nestety tych psiaków nie mam, ja warowałam przy ringu 5 a siostra latała po całej wystawie i pstrykała. Quote
Justi0022 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='AnkaW'] Justi nestety tych psiaków nie mam, ja warowałam przy ringu 5 a siostra latała po całej wystawie i pstrykała. No trudno, w końcu mam go na żywo :wink: Pozdrawiam :D Quote
Himka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='AnkaW']Himka masz zdjęcie mojego Gizmolka musiałyśmy się więc spotkać i chyba pamietam jak było robione. Jakiś mężczyzna próbował go złapać w kadrze. :lol: I my tak blisko siebie mieszkamy. Czyżby to był Gizmo???? :D ??? Jest piękny :D :loveu: .Mnie jak i mojemu chłopakowi (który robił zdjęcie :wink: ) baaardzo się spodobał. Jest taki jaki powinien być dla mnie idealny Chiński grzywacz tzn: ciemna skóra i biały włos :D :angel: Pozdrawiam :D Quote
AnkaW Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Tak Himka to jest mój Gizmo. Cieszę się, że się Wam podoba. :lol: Quote
Magdalena1 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 dobra,może w końcu wkleję tez djęcia bo czas leci :lol: a tu nawet maleństwo z carragan "gospodyni" :lol: mi się udało złapać :wink: 8) Quote
tunio Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Magda i nie przyszlas sie przywitac ? :o A feeee :nono: A albo moze ja nie kojarze,bo sie nie przedstawilas :oops: Ale od zawsze mowie,ze na wystawach to jestem postrzelona :oops: 8) Quote
Magdalena1 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 carragan :oops: wydawało mi sie,że i tak nie skojarzysz mnie,bo nie gadałyśmy wcale :wink: ale powiem Ci,że parę razy ocierałyśmy się o siebie,ja byłam z dwoma malutkimi szczeniakami yorka :wink: ale w takim razie następne spotkanko i zaczepiam na bank;) jak masz ochotę mnie zobaczyć,to na yorkach w topicu z wystawami jestem z moją Toyą. a gdzie teraz jedziesz? ja do Radomia Quote
tunio Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 PRzeciez skojarzylabym Cie stad 8) No i przyznam sie skrycie,ze na yorki takze zagladam,coby sie uczyc jak Malenstwu papiloty zakladac :wink: :lol: Do Radomia nie jedziemy,jedziemy do Bytomia i niestety chyba na Bytomiu ten sezon konczymy. :roll: Quote
Magdalena1 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 hihi,a gdzie ty te papilotki mu zakładasz :wink: moja Toyuta chodzi już cała zapapilotowana,ale włos rośnie jak opętany :wink: poelcam 8) szkoda,hmm a może jednak gdzieś się skusisz jeszcze na wystawę,może warszawską np? (maleństwo to kolejna po yorkach i afganach rasa,którą uwielbiam i chciałabym go poznac w końcu :wink: ) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Gratulacje dla DGM-aniaków!!! Szczególnie dla NigdyNigdy; widzisz, ile może zdziałać siła perswazji? Takaie sukcesy mnie tylko dopingują, a Ciebie? GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
tunio Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Trzeba bylo korzystac w Kielcach :grab: BTW.A pod koniec tego roku nie wybierasz sie gdzies na Slask ? Chorzow,Zabrze ? Bo jakos mi w tym roku juz nie spieszno na jakakolwiek wystawe :lol: Quote
NigdyNigdy Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Asiaczek']Gratulacje dla DGM-aniaków!!! Szczególnie dla NigdyNigdy; widzisz, ile może zdziałać siła perswazji? Takaie sukcesy mnie tylko dopingują, a Ciebie? GRATULACJE!!! Dziękujemy pięknie :modla: Noooo.... Mnie takie sukcesy bardzo dopingują i wogóle strasznie cieszą (zresztą wzruszam się, jak na jakimś romansidle- szczególnie w przypadku zwycięstw dziadka Bursztynka, bo łaczy nas więź szczególna :roll:) .... Tylko, że ja się teraz boję na kolejne wystawy jeździć, bo może być już tylko gorzej :lol: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Żarty!? Jakie gorzej? Może być tylko tak samo albo jeszcze lepiej. Chociaż co może być lepszego od wygrania BIS-a Weteranów? Głupie pytanie. Bursztyn trzyma klasę, Ty trzymasz kasę, a Jagienka trenuje samodyscyplinę i sprawa załatwiona! Tak trzymac! Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Asiaczek']Bursztyn trzyma klasę, Ty trzymasz kasę, a Jagienka trenuje samodyscyplinę i sprawa załatwiona! Tak trzymac! :lol: Dziękujemy za miłe słowa. Będziemy się zatem starać podnosić klasę, zarabiać kasę i ćwiczyć dyscyplinkę (na samodyscyplinkę bym raczej nie liczyła :wink: ) Rozgrzewamy motorki na Radom :D Quote
efra-husky Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Mam pytanie. Czy ktoś się wybiera na wystawę??? XXXIX Krajowa Wystawa Psów Rasowych - Kielce, 20.11.2005 hale Targów Kielce, ul. Zakładowa 1 Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries -------------------------------------------------------------------------------- 25.10.2005 Opłaty - Entry Fees -------------------------------------------------------------------------------- Wystawcy krajowi - za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 60 zł - za psa w klasie szczeniąt (z katalogiem) 40 zł - za psa w klasie weteranów - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - interchampiony stanowiące własność polskiego wystawcy (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - wszystkie rasy polskie - (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia Opłaty za psy zgłoszone w terminie, wnoszone w dniu wystawy wynoszą 90 zł za każdego psa, bez względu na ilość psów i klasę. Planowana obsada sędziowska - Judges -------------------------------------------------------------------------------- Grupa 1 Group Barbara Larska (PL) Bouvier des Flandres Ceskoslovensky Vlcak Owczarek francuski - Briard Owczarek francuski - Beauceron Owczarek podhalański / Tatra Shepherd Dog Owczarek szetlandzki / Shetland Sheepdog Polski owczarek nizinny / Polish Lowland Sheepdog Welsh Corgi Cardigan, Pembroke Leszek Salamon (PL) Owczarek niemiecki / German Shepherd Dog Krystyna Szulc (PL) Biały owczarek szwajcarski / White Swiss Shepherd Dog Border Collie Bearded Collie Komondor Owczarek australijski / Australian Shepherd Owczarek staroangielski - Bobtail Owczarek szkocki collie / Collie Smooth and Rough Owczarki belgijskie / Belgian Shepherd Dogs inne rasy / other breeds Grupa 2 Group Stanisław Podlaski (PL) Dog argentyński / Dogo Argentino Leonberger Mastif angielski / Mastiff Mastif hiszpański / Spanish Mastiff Mastif neapolitański / Neapolitan Mastiff Mastif pirenejski / Pyrenean Mastiff Mastif tybetański / Tibetan Mastiff Pies kanaryjski / Dogo Canario Rottweiler Tosa Ryszard Broll (PL) Czarny terier / Black Terrier Doberman / Dobermann Pinczer miniaturowy / Miniature Pinscher Pinczer średni / Pinscher Sznaucer miniaturowy / Miniature Schnauzer Sznaucer olbrzym / Giant Schnauzer Sznaucer średni / Schnauzer Maria Bruska (PL) Bernardyn krótkowłosy / Saint Bernard Dog Short-haired Bernardyn długowłosy / Saint Bernard Dog Long-haired Hovawart Bokser / German Boxer Hovawart Owczarek kaukaski / Caucasian Shepherd Dog Owczarek środkowoazjatycki / Central Asia Shepherd Dog inne rasy / other breeds Aleksandra Tarczyńska-Mizak (PL) Buldog angielski / Bulldog Bullmastiff Cane Corso Italiano Dog z Majorki / Majorca Mastiff Dogue de Bordeaux Fila Brasileiro Landseer Nowofundland / Newfoundland Pirenejski pies górski / Pyrenean Mountain Dog Aleksandra Świsulska (PL) Appenzeler Berneński pies pasterski / Bernese mountain dog Dog niemiecki / Great Dane Entlebucher / Entlebuch Cattle Dog Małgorzata Supronowicz (PL) Duży japoński pies / Great Japanese Dog Duży szwajcarski pies pasterski / Great Swiss Mountain Dog Grupa 3 Group Andrzej Jaworski (PL) teriery typu bull / Bull type Terriers West Highland White Terrier i inne rasy / other breeds Katarzyna Nitka (PL) Cairn Terrier Irish Soft Coated Wheaten Terrier Jack Russell Terrier Lakeland Terrier Parson Russell Terrier Yorkshire Terrier Małgorzata Lula (PL) Airedale Terrier Bedlington Terrier Border Terrier Manchester Terrier Niemiecki terier myśliwski Norwich Terrier Skye Terrier Terier australijski Terier czeski Terier irlandzki Terier szkocki Terier walijski Tomasz Borkowski (PL) Foksterier krótkowłosy / Fox Terrier Smooth Foksterier szorstkowłosy / Fox Terrier Wire Kerry Blue Terrier Grupa 4 Group Maria Zasada (PL) Grupa 5 Group Mirosław Redlicki (PL) Chow Chow Eurasier Podengo portugalski / Portuguese Podengo Samoyed Shiba Siberian husky Szpic niemiecki / German Spitz Szpic wilczy / Keeshond Małgorzata Supronowicz (PL) Akita Alaskan Malamute Karelski pies na niedźwiedzie łajki inne rasy / other breeds Grupa 6 Group Jan Ryk (PL) Grupa 7 Group Tomasz Borkowski (PL) Grupa 8 Group Magdalena Świętoń (PL) Labrador Retriever inne rasy / other breeds Małgorzata Lorenc (PL) Cocker spaniel angielski / English Cocker Spaniel Cocker Spaniel amerykański / American Cocker Spaniel Curly Coated Retriever Flat Coated Retriever Golden Retriever Nova Scotia Duck Tolling Retriever Płochacz niemiecki / Wachtelhund Springer spaniel Grupa 9 Group Zofia Konderla (PL) Bolończyk / Bolognese Boston Terrier Brabantczyk / Small Brabant Griffon Cavalier King Charles Spaniel Chihuahua Gryfoniki / Griffons King Charles Spaniel Mops / Pug Pekińczyk / Pekingese Shih Tzu Małgorzata Ziąbka (PL) inne rasy / other breeds Grupa 10 Group Tomasz Borkowski (PL) Inne/Others Małgorzata Supronowicz (PL) - Młody Prezenter/Junior Handling Zbigniew Połoska (PL) - Ring Posłuszeństwa Quote
Incunabula Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja mam fatalny dojazd do Kielc (przez Warszawe - bez sensu ;p), zresztą p. Redlicki średnio mi odpowiada. Quote
Toller Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 A my się wybieramy! ALe to jeszcze mnóstwo czasu. Byliśmy na wiosnę, Kielce to był debiut wystawowy Foxa, i mamy do tej wystawy sentyment.. :D Jasne, że teraz będzie na hali, ale to już ostatnia wystawa na jaką jedziemy w tym sezonie. Quote
efra-husky Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja też zastanawiam się nad tą wystawą jako kończącą tegoroczny sezon :D Quote
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Mamy w planach. Ale najpierw Poznań. Quote
Toller Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 My też najpierw Poznań, a przede wszystkim dlatego do Kielc jedziemy, ze mają być zawody obedience :D Quote
an3czka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 hehe Tolle my tez jedziemy. To bedzie druga wystawa Basco w kl. posredniej i zarazem ostatnia w sezonie:) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 My się wybieramy na tę wystawę z dwiema akitkami :lol: Pierwszy raz będzie oceniać nas p.Supronowiczy, dlatego mam pytanie, czy ktoś mógły napisać chociaż kilka słów o jej ocenianiu ?? Z góry dziękuję :D Quote
Recommended Posts